שאלה בקשר לiTUNES

סבבה

והשני קווים זה ה-POUSE
אבל איך אני עוצרת לגמרי? כלומר, איפה הכפתור עם הריבוע?

guycarmeli

New member
אין, ולא צריך

כאשר הוא על Pause יותר מפרק זמן מסויים (כמה דקות) הוא נכנס למצב Sleep אוטומטית. מכיוון שהוא משתמש בזכרון פלאש לנגינה עצמה, ההארד דיסק הפנימי לא באמת ממשיך להסתובב כאשר הוא על Pause, כך שאין חשיבות לעצירה מלאה.

לא נראה לי

כי נגיד כשאתה מטעין אותו בחשמל אתה יכול לנתק אותו מתי שבא לך אז למה לא כשהוא מוטען דרך המחשב?

guycarmeli

New member
כי כשהוא מחובר למחשב הוא משמש כדיסק

ויושב כ-mounted volume ב-desktop. וכדי למנוע איבוד חומר או נזק לדיסק צריך קודם לעשות פעולת un-mount. לכן כאשר הוא מחובר ישירות לחשמל, אין לכל זה שום משמעות.

guycarmeli

New member
mounted volume כמובן...

זה מושג מעולם החומרה. לא חשוב. הכוונה שהוא משמש גם כדיסק קשיח לכל דבר, ולכן צריך לעשות לו eject מסודר לפני שמנתקים אותו.

FreTleSS

New member
עוד כמה שאלות...

אז סידרתי את כל השירים שלי ואני מוכנה להעביר אותם לאיי פוד .. לפני זה כמה שאלות.. שהאיי פוד קורא אלבומים ואני רוצה לשמוע אלבום של להקה מסוימת הוא משמיע את השירים ע"פ סדר האלבום או שאני צריכה לסדר אפשרות מסוימת בשביל זה? עוד שאלה קטנה... שמעתי שאם האיי פוד מחובר לפי סי שלי הוא נטען...ושמעתי גם שזה לא טוב גם להטעין את האיי פוד וגם להעביר שירים בו זמנית..האם זה נכון? כי בכל מקרה כל עוד האיי פוד מחובר למחשב הוא נטען ואני לא רואה דרך שאני יכולה לגרום לו להפסיק להטעין ורק להעביר שירים.בכל מקרה כבר הטענתי את האיי פוד שלי דרך החשמל,יותר נוח לי ככה. האם הטענה הזאת בכלל נכונה?

האיפוד מסדר לפי הid3 טאג

למעשה אפשר לראות איך זה מסודר באיטונז וככה זה פחות או יותר יהיה באיפוד אין צורך לסדר בספריה במיוחד , אם השירים מסודרים בid3 ז"א לפי שם אומן/אלבום/סגנון וכו' זה יופיע ככה באיפוד לגבי טעינה והעברת שירים ממש לא מכיר את הטענה שאסור בעיקרון ההנחיה המקורית הייתה שצריך להטעין את האיפוד לפני שמחברים למחשב זה היה נכון בתקופה של הדור שלישי ומטה שלא נטענו דרך הפיסי היום זה נטען דור ה4 דרך הפיסי ולכן הטענה והעברת שירים אפשרית באותו זמן בשקט נפשי

guycarmeli

New member
לגבי סדר השירים

כאשר בוחרים לפי אלבום באייפוד, הסדר נקבע ע"י מספור השירים. מספר השיר נקבע אוטומטית כאשר את מורידה דיסק למחשב - תוכלי לוודא זאת דרך חלון ה-info באייטונז על כל שיר.

למעלה