שאלה... בקשר לתחרויות....

וואלה...?

רגע אז כל זה היה בדיחה על ראן איט הום וסלייד איט הום?...כאילו הם סוסים מקומיים?...ראן איט הום הוא אחלה של סוס ריינינג!!..הוא לא 7/8 קווטר?..

JuSt A d i

New member
אם הבנתי נכון

זה סוס שגרר פע ם עגלה שהיו בה אבטחים למכירה

מה.?..!

מוזר..ואיך הפכו "סוס אבטיחים" לסוס ריינינג?..

NTL

New member
הרבה

השקעה והרבה רכיבה טובה. אפילו הייתה על זה בזמנו כתבה בחדשות. המאמן בזמנו אם אני לא טועה קרא לו סוס בעשר שקל טאן שקל הורס

פשש...באמת..עשו לו

השקעה גדולה מאוד בסוס הזה..בטח השקיעו בסוס הרבה כסף ובמאמן באמת טוב...!עשו אחלה של עבודה איתו..

ram ram

New member
חחח..../images/Emo6.gif נראה לי שגם פאקולינה היה פעם

סוס עגלות.. הוא יודע ללכת בעגלה בכל אופן.. וזוריק הראה לי את מי שלימד אותו לקחת עגלה...

fliperit

New member
לא חסרים

סילבר, פוקה וניקו של הרי יהודה, סידני, צ'אקה של טל ויצמן, עגל, איניגו (נכון?) וכו' וכו' וכו' יש עוד מלא. אם את מדברת על סוסים שלקחו מקום באליפות, אז יש פחות, אבל עדיין הרבה מאוד.

fliperit

New member
הנה מה שמצאתי...

|הגדש|באתר של ההתאחדות ובפט נט: אליפות ישראל 2003: סידני (מקום שני ריינינג פתוח) ג'ט, סאני, נור, צ'אקה (מקומות 1-4 ריינינג 12) אינינגו (מקום ראשון ריינינג 15) עגל (מקום שני ריינינג 15) פוקה (מקום רביעי ריינינג 15) בנג'י (מקום ראשון ריינינג ירוקי) אליפות ישראל 2004: פוקה (מקום שני ריינינג 15) מרי (מקום שני רייניג ירוקי 18) שיין (מקום 3 ריינינג ירוקי 18) ניקו (מקום רביעי ריינינג 18) על תחרויות יותר מאוחרות לא מצאתי מידע...

Ruf Lil RusGal

New member
אממ...

נור.. אם זה נור שאני מכירה מיפעת אז הוא לא מקומי... ואיניגו אם זה איניגו מונטויה שהיה אז בעינת אז הוא גם לא מקומי

dixie chick

New member
מה?!?!? מה?!?!?

תגידי מאיפה ההכרזות האלה בכלל? איניגו מקומי ועוד איך!

fliperit

New member
נור אולי לא

(למרות שאני יכולה להישבע שכן) אבל איניגו בהחלט מקומי. זה שיש לו שם "מלא" לא עושה אותו טהור

dixie chick

New member
חחח יש לו שם מלא

שיונתן ברוך נתן לו כי הוא אוהב את הנסיכה הקסומה...

fliperit

New member
בגלל זה כתבתי "מלא" ולא מלא

וגם אני אוהבת הנסיכה הקסומה...אחלה שם איניגו מונטויה!

בקשר לנור אני יכולה להגיד

ב- 99% שהוא כן טהור. אבל הידיד הכי טוב שלי התחרה עליו ביפעת, והוא טיפל בו, וכמעט רשמו את הסוס עליו, אז אני מבטיחה לברר ולחזור עם תשובה בטוחה ב- 100%.

סוני DSCH1

New member
חחח

נראה לך היו רושמים על שמו של שי? מה פתתאום כן אנחנו החשבנו אותו לשלו אבל בחיים לא היו רושמים את נור על שמו

למעלה