שאלה בקשר לשרשרת

btekx

New member
שאלה בקשר לשרשרת

מה הבדל בין Mark of Naricain ל- Horned Tail Necklace (עם שיפור) למה רוב אומר שעדיף את Mark of Naricain לא הבנתי מה הכי חזק??

Hasselblad

New member
הסבר פשוט

mark of naricain - נותנת בממוצע 10אתק 10 מגיק אתק, ותוספת של 5 מכל סטט וגם HP ו MP - היא לא ניתנת לשידרוג HT necklace - נותנת 15 מכל סטט ויש לה 3 סלוטים כאשר כל שידרוג נוסף מוסיף עוד 7 מכל סטט. מכיוון שבגלובל יש רק את אופצית השידרוג הראשונה ניתן להגיע עד 22 מכל סטט נכון לכרגע. אצל כל העבודות למעט קוסמים עדיף עדיין ה Mark of naricain מכיוון שלרוב 10 אתק שווה הרבה יותר מ 20 מכל סטט, כל זה נכון לכל העבודות למעט קוסמים שאצלהם הסטט הראשי INT שווה ביחס שלו למגיק אתק.

Don Nirtin

New member
אז אם הבנתי נכון../images/Emo87.gif

אני אצטרך את השרשרת של HT ולא את השרשרת השנייה?

Don Nirtin

New member
אז אין סיכוי שאדרוך שם בזמן הקרוב../images/Emo87.gif

מפני שעל השנייה הראשונה הוא יחסל אותי.

Hasselblad

New member
גם לא בזמן הרחוק...

אם לא שמת לב מאז שאין האקרים בקושי הורגים את HT.... ככה שאל תבנה על השרשת הזאת בקרוב....

Don Nirtin

New member
אז אולי עדיף../images/Emo87.gif

להשיג את השנייה וזהו? הרי השרשרת שיש לי זה של שפילגמן השמן...

Hasselblad

New member
גם את השנייה ממש קשה

אתה צריך להשיג את זאת של הקווסט של ביג פוט... הכוכב הזה עם ה 5 מכל סטט...

GינGית

New member
../images/Emo207.gif עשיתי את כל המשימות ב-NLC

שצריך בשביל הכיסא למה אני לא מקבלת אותו מראש העיר? יש למשהו רעיון?

GינGית

New member
אין כלום פתוח אצלו, כשאני לוחצת עליו

יש שתי אפשרויות כשאני לוחצת על השאלון הוא אומר לי שכבר עשיתי אותו

Don Nirtin

New member
זה של הפצצות פתוח?../images/Emo87.gif

זה של החידון שהוא נותן יש גם?

deisy

New member
תסתכלי בהיידן בקווסט עצמו

יש שם למעלה רשימה של קווסטים שהם מאסט בשביל לקבל את הכסא... כנראה חסר לך אחד מהם... את זה עם החיזרים באומגה עשית? ואחרי עם השעונים בלודי?

GינGית

New member
את השעונים עשיתי, החייזרים אני לא בטוחה

יכול להיות שזו הבעיה אבל הקווסט של החייזרים לא ופיע בהיידן סטריט אני אבדוק היום בערב תודה

deisy

New member
תסתכלי באוליבל קווסטים שלך

בטוח יש לך שם איזה פספוס של אחד הקווסטים.. הקווסט של החייזרים כן מופיע בהיידן... אני אנסה יותר מאוחר לשים לך קישור אני פשוט צריכה לצאת תיכף....

deisy

New member
טוב מקווה שיעזור - צרפתי לך קישורים

טוב יש כמה... הקישור הראשון זה קווסט הכסא, למעלה תסתכלי על כל הקווסטים אם עשית... הקישור השני זה של החייזרים באומגה...אחרי בא הקווסט של השוענים בלודי... ועוד צריך את זה של הפילים... שהוא מורכב מכמה... מקווה שכל הקישורים יצאו לי טוב... בהצלחה! אה כן, וצריך מן הסתם את השאלון של ראש העיר +להרוג 200 מהגריפינים האלה + של הבומבות...

Don Nirtin

New member
300 גריפונים אם כבר../images/Emo87.gif

200 לקווסט של הפילים והגריפונים ועוד 100 לקווסט של הגריפונים והבומרים.

למעלה