שאלה בקשר לרישום

smilee25

New member
שאלה בקשר לרישום

אני במסלול פסיכודאלי, אני מנסה להרשם לקורסים..מצטערת אם זה לא אמור להכתב פה, פשוט אני חדשה פה (רשמתי כבר הודעה או שתיים), ואני קצת לא מתמצאת..כשהתקשרתי לתמיכה שלחו אותי למזכירות הקורס ואין מענה שם.. נרשמתי לקורסי החובה בסמסטרים א ו ב..אבל יש שם אופציות לא קשורות של שפות וקורסים מחוגים אחרים כמו ארכיאולוגיה וספרות.. האם יש עוד דרך להרשם איפשהו לקורסים כי אין שם הרבה אופציות חוץ מהחובה והאנגלית..וכשאני מקלידה שם מספר קורסים של רב תחומי זה לא נותן לי את הקורס (אם כי הבנתי שההרשמה לקורסי הרב תחומי הם במועד אחר) ומה קורה כאשר הקורס הוא חובה, אבל כשאני לוחצת עליו רשום "אינו מכיל אירועים לרישום" כמו המבואות- אומנות מודרנית ואומנות האיסלם? זה מופיע גם בסמסטר א וגם ב ב..נראה לי שהבנתי ששניהם קיימים בסמסטר ב, אבל למה זה נותן לי את האופציית בחירת חובה גם בסמסטר א? יש עוד קורסים שמתחבאים לי איפשהו לבחירה חוץ ממה שנותנים לי ברישום? אשמח לתשובה בהקדם..כי לא עוזרים לי שם באוניברסיטה..אלא אם יש עוד טלפונים או המזכירות כן פתוחה והמזכירה לא כל כך נמצאת.. תודה!

smilee25

New member
אה..

ראיתי שיש עוד תאריך הרשמה ב 7.9, שזה גם לתולדות האומנות..אולי שם הדברים יהיו יותר ברורים.. התאריך הזה הוא גם לקורסים של הרב תחומי? למשל הקורסים של הפסיכולוגיה לא היו היום בכלל באופציות..אולי בספטמבר הן יהיו..מתי יהיה אפשר לתקן את מה שעשיתי? הבנתי מעשר או משהו מהיום לא?

קצת הבהרות

התןאר שלך הוא כמובן דו-חוגי ולכן לכל חוג יש תאריכי הרשמה משלו. לפי הבנתי היום נרשמת לחובות של תולדות האומנות ובתאריך שרשום לך של הרב- תחומי את תירשמי לחובות שם (קורסי הפסיכולוגיה, הסטטיסטיקה ושיטות מחקר) ותוכלי להירשם גם לקורסי הבחירה ברב תחומי. בימים הקורבים אמורה להיתפרסם חוברת הקורסים של הרב- תחומי ושם זה נוח להיסתכל ולמצוא מה מעניין אותך, אבל את יכולה כבר עכשיו לבדוק קורסים שנוחים לך במערכת דרך "קטלוג הקורסים" (פשוט תכניסי את היום ואת השעות שפנויות לך ותראי איזה קורסים יש, אני ממליצה לך לקחת בין 8-10 נק' בחירה השנה וקורסים שהם ברמה 1 או 2). בכל מקרה את יכולה לברר עם המזכירות בין 9:00-12:30 ואת יכולה לעשות תיקונים כל יום מהיום בשעות הלילה.

smilee25

New member
תודה רבה לך

פשוט משום מה הייתי בלחץ מההרשמה היום, אבל אני יודעת שיהיה בסדר בהמשך. תודה!

בקשר ל"אירועים לרישום"

תשימי לב שאת בוחרת באופצייה של "תלמידי החוג" למרות שזה מוזר כי אלו קורסים ענקיים ובטוח שיש מקומות גם לתלמידים מחוץ לחוג.

מֵירַב

New member
../images/Emo26.gif

תוכנית "פסיכודאלי" מסלול דו חוגי משותף לחוג לתולדות האמנות ולחוג ללימודים רב תחומיים החוג לתולדות האמנות בשיתוף החוג ללימודים רב-תחומיים, מציעים מסלול לימודים ייחודי המאפשר לבוגריו להירשם ללא השלמות ללימודי תעודה בחינוך וטיפול באמצעות יצירה והבעה, במחלקה להשתלמויות ולימודי המשך בפקולטה לחינוך.

smilee25

New member
שאלה נוספת אם אפשר ../images/Emo13.gif

האם מומלץ לקחת קורסים גם כשהם ללא נקודות זכות? נכון שזה תלוי אם זה מעניין אותי או לא, וזה נכנס לממוצע או משהו..אבל האם זה שווה את זה?

לך לא!

מכיוון שאת צריכה לעשות בממוצע 50 נק' בשנה כאשר לרוב עושים בסביבות ה- 40 נק' יש לך לחץ גם ככה ולכן אני ממש לא מציעה לך לעשות לעצמך כזה דבר.

למעלה