שאלה בקשר לקליפ של going under

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
שאלה בקשר לקליפ של going under

לי ולחבר שלי יצא לדבר לאחרונה על הקליפ הזה, ולמה כל הקהל נראה שם כערפדים/זומבים מפלצתיים... חבר שלי העלה טענה די הגיונית שפשוט ככה איימי רואה את המעריצים שלה, כזומבים מציקים, ובסופו של דבר גם את בן (כנראה כבדיחה על זה שהוא תמיד אומר שהוא מעריץ אותה) מה אתם חושבים? (או שדיברו על זה כבר כאן לפני שהגעתי)

The Dark One

New member
אני חושב

שהתיאור הזה של המעריצים (וגם של התקשורת אם תשימו לב) פשוט נועד להראות את הצד השלילי של התהילה, את התקשורת שלא משאירה שמץ של פרטיות ואת המעריצים שיודעים לדרוש רק עוד ועוד. הקטע בסוף, שבו רואים את בן בצורה הזו, נועד להראות שלאחר שנגועים ב"מחלת התהילה" אי אפשר לסמוך אפילו על אלה שחשבת שהכי קרובים אליך. זה מה שאני חושב בכל מקרה

LoverGirl1

New member
עכשיו שמתי לב...

שמתי לב לחתימה שלך... זה המשפט שלי:) ה-משפט.. בה' הידיעה..

yogniz

New member
יש לי עוד שאלה בקשר לGOING UNDER

למה לעזאזל לא משדרים את הקליפ בMTV?

משדרים אותוווווווו!!

אני ראיתי אותו רק באמטיוי! שידרו אותו מיליון פעם, פשוט תעקבו! אוהבת -

Darrens Girl

New member
עכשיו שחושבים על זה

לא ראיתי MTV איזה 100 שנה! אבל ראיתי שם פעם את גואינג אנדר, נראה לי זה היה IMPACT או משו כזה.?

yoo

New member
כן כן...

בגלל שMTV האמריקקים קנו שילמו יותר או משהו כזה, הוא מופיע לעיתים רחוקות יותר בMTV הבריטי שמשודר אצלינו... ורק כ impact

LoverGirl1

New member
דווקא כן...

דווקא כן משדרים! ת'אמת שצריך לדעת מתי לראות.. יוצא לי כמעט כל יום לראות אותו. יש אותו תמיד בבוקר, וגם בלילה לפעמים. צריך לשים עין;)

LoverGirl1

New member
דווקא כן...

דווקא כן משדרים! ת'אמת שצריך לדעת מתי לראות.. יוצא לי כמעט כל יום לראות אותו. יש אותו תמיד בבוקר, וגם בלילה לפעמים. צריך לשים עין;)

Wakizashi

New member
ללהקה עצמה לא היה שום קשר לאופן

ביצוע הקליפ וכיצד הוא נראה. הם פשוט שיתפו פעולה עם הבמאי ונהנו נורא. הפירושים שניתנו לקליפ עצמו בשרשור הזה מעניינים, אך לא צריך לחפש משמעויות נסתרות של הלהקה כאן...

DreamINGG

New member
אם ללהקה אין שום קשר ליצירת הקליפ..

אז אני רק יכול להגיד שזה ממש עצוב..

ולמה?!

מי שמחליט בדרך כלל על הקליפ הוא הבמאי של הקליפ.. וכנראה שהם אהבו את הקליפ, כמו שאני אהבתי אותו.. אוהבת -

Miss Kitty

New member
בן אמר

שכל פעם שהוא רושם שיר הוא חושב איך הקליפ יראה, אז יכול להיות שהם כן חשבו איך לעשות את הקליפ..

LoverGirl1

New member
זה ממש שטויות

זה ממש ממש ממש אבל ממש שטויות! ואני באמת שלא יודעת מאיפה הבאת את זה.. אבל לאיימי ולבן הייתה מההתחלה תמונה בראש איך שהם רצו שהקליפ ייראה. למשל הקטעים עם המים והכל, זה רעיונות שלהם. כמובן שהבמאי פיתח הכל וזה... אבל ועוד איזה היה להם קשר לאופן ביצוע הקליפ וכיצד הוא נראה. מעניין מאיפה הבאת את המידע הזה...

קנטרו

New member
מה זאת אומרת לי ולחבר שלי?

אני אמרתי את זה אתה סתם תפסתה טרמפ .אתה חצוף!!!

yoo

New member
וקבלו את "קנטרו והכתומים" במחיאות כ

פיים סוערות!!! אייאייאיי, אייך ידעתי שתראה את זה ויהיה לך מה להגיד, פשוט ידעתי... אהם..טוב, בואו ניתן לפלצן הקטן את הכבוד
טם טם טם.....הוא הגיע למסקנה טה טה טה!! אווו והקהל משתולל!

yoo

New member
חוץ מזה...

"חבר שלי העלה טענה די הגיונית " לא מספיק לך?

למעלה