שאלה בקשר לקלאסית..

efef1234

New member
שאלה בקשר לקלאסית..

כשאני מנגנת אז הגיטרה נשרטת.יש אפשרות להוסיף לגיטרה מגן? אם כן איפה עושים את זה?? באיזור המרכז.

YogevLevi

New member
לא נראה לי שאפשר.....

בחיים שלי לא ראיתי קלאסית עם פיקגארד......(ה"מגן" שאת מדברת עליו.......) גם לא נראה לי שיש.....לא נהוג לנגן על קלאסית עם מפרט ובגלל זה אין לה...... חוץ מזה שזה סתם יכער אותה אבל זה סתם טעם אישי.....

JustThomas

New member
יש פיקגארדים שקופים

שניתן להדביק על הגיטרה, כדוגמת זה. אישית לא נתקלתי בכאלו בארץ, אין לי מושג אם יש.

TheMo

New member
בטח שאפשר

זאת חתיחת פלסטיק שאפשר בקלות להדביק על הטופ של קלאסית. (כן, ראיתי קלאסיות עם פיקגארד). אבל. -הבעיה העיקרית טמונה בזה שתהיה לך חתיחת פלסטיק תקועה על הטופ. -הבעיה העיקרית השניה היא, שאני לא בטוח לגבי ההליך של הוספת פיקגארד עכשיו, אחרי שהגיטרה כבר נבנתה. -הבעיה העיקרית השלישית היא שכמה שריטות לא יהרגו לך את הגיטרה. -הבעיה העיקרית הרביעית היא שאת צריכה אולי ללמוד לשלוט קצת יותר ביד שלך כשאת מנגנת אקורדים..? *כותב ההודעה מודע לכך שחלק מהנושאים אותם הגדיר כ"בעיה עיקרית" אינם עיקריים, ואף אינם בעיה. **כותב ההודעה מודע לכך שהוא מאוד לא ערני ולא מפוקס כרגע, ולכן סולח לעצמו על חוסר הארגון והמקצועיות בהודעה. ***כותב ההודעה מקוה שגם אתם תסלחו לו.

למעלה