שאלה בקשר לפיקאפים

שאלה בקשר לפיקאפים

שלום, אני קורא פה ורוצה לומר שהפורום מאד מוצלח וחסך ממני הרבה שאלות הרבה פעמים :] השאלה שלי היא אם מישהו פה שמע את הפיקאפ של טוני איומי מבלאק סאבת' של גיבסון? אם כן מה חשבתם עליו? עוד שאלה שיש לי היא לגבי משהו שקראתי באחד האתרים שמוכרים את הפיקאפ ויש שם ביקורות מקונים, אחד האנשים שם שאהב את זה כתב שכדאי לקנות את זה כמה שיותר מהר כי גיבסון מפסיקה לייצר בפתאומיות כל מיני דברים טובים אז מי שרוצה שייקנה מהר. כמה זה נכון? האם גיבסון באמת מפסיקה לייצר ככה? עוד שאלה שיש לי זה האם פיקאפים של גיבסון יעבדו עם פיקאפים אחרים? בעבר ביררתי על פיקאפים של EMG והמוכר אמר לי שפיקאפים של EMG יעבדו אך ורק עם פיקאפים של EMG. אני מתכנן בעתיד הלא רחוק לקנות גיבסון SG 61 וחשבתי לשים במקום פיקאפ הגשר שהוא 57 קלאסיק אחד של טוני איומי שהאאוטפוט שלו מאד גבוה וזה מה שאני מחפש, ולקחת את ה57 קלאסיק מהSG לאיבנז שלי (בגלל זה השאלה על התאמה בין פיקאפים). איך אתם חושבים שזה ייצא? השילוב בין הפיקאפים? בין אחד עם אאוטפוט מאד גבוה (איומי) לאחד עם אאוטפוט נמוך ממנו (57 קלאסיק). תודה לכל מי שיעזור לי :]

יש סיבה מיוחדת

לזה שלא עונים לי? השאלות בלתי אפשריות? זאת פעם שנייה שזה עבר לעמוד השני בלי שום הודעה. אם יש סיבה לזה שלא עונים לי אז תכתבו ואני לא אקפיץ יותר.

קלפטון1

New member
תנסה בקומונה

האנשים קצת יותר בוגרים ויש להם יותר ניסיון במצבים כאלו.

TheNightcrawler

New member
אוקיי.. אז ככה

דבר ראשון, פיקאפים של EMG יכולים וחצי לעבוד עם אחרים, אתה צריך פשוט כפתור טון וכפתור ווליום נפרדים לפסיבי, והחיווט הוא טיפה שונה, אבל לא כזה קשה לפענח. דבר שני, פיקאפ אחד עם אאוטפוט נמוך בצוואר זה בסדר, בגלל שיש הרבה באסים וזה נותן תחושה שיש יותר ווליום לפעמים, מה שאתה יכול לעשות זה לשים את הפיקאפ ברידג' יותר נמוך ואז הוא יהיה חלש יותר. אבל אם אתה מחפש פיקאפים למטאל, לך על EMG, אני חושב שהאאוטפוט שלהם הוא איזה 60 קילו אום (לעומת 16, בגלל הסוללה), לך על הסט של זק ווילד או אם אתה מטורף של קרי קינג, אפשר להשיג אותם בזול... אם אתה יודע איפה. עוד שאלות אשמח לעזור פנה אלי באייסיקיו 79128876 אם יש לך המון שאלות ואתה רוצה מענה מיידי

תודה רבה

בהחלט אפנה אליך באייסיקיו בשאלות באות. ובקשר להודעה הנוכחית, אני לא מחפש צליל מטאל מטאל אלא יותר צלילים של הארד רוק מלוכלך וקראנצ'י לסולואים שקורעים ת'פרצוף וגם צלילים עדינים עם באס יותר חזק קצת וצליל קצת יותר נקי עם אוברדרייב. בגלל זה פסלתי את EMG שנשמע מאד כמו משהו שאני לא רוצה. להעביר את מה שאני רוצה מבחינת סאונד דרך להקות זה משהו מהצלילים המלוכלכים של אייסידיסי\מוטורהד\כל מיני הארד רוק כאלה ואת הצלילים העדינים יותר כמו של לינרד סקינרד\גאנז\כל מיני גלאם ורוק ויותר במטאל בסגנונות המתונים יותר כמו פאוור והאבי, וצלילים נקיים כמו של דייר סטרייטס שיהיה ממש מגניב גם נקי עם גיין גבוה להוסיף קצת רסק לשסק /m\ . תודה שוב על התגובה

Mr MAG

New member
תשובות

לא מכיר את הפיקאפ הספציפי אבל פיקאפים הם תמיד הימור. גיבסון מייצרים את הלספול כבר כמה עשורים ? זה יענה לך אם הם נוהגים להפסיק ייצור של "דברים טובים" מהר ;) EMG אקטיביים ילכו באמת רק עם EMG אקטיביים למרות שאפשרי עם הרבה עבודה לשלב עם "רגילים". EMG פאסיביים ילכו עם כל פיקאפ פסיבי אחר. לא כדאי שיהיה הבדל מאוד גבוה אבל הבדל קל תמיד יהיה ואפשר לפצות עליו בעזרת כיוון גובה הפיקאפים.

TheNightcrawler

New member
אם לסגנון כזה אז...

הייתי ממליץ לך על הסט של סימור דאנקן (האהוב עליו כמובן), זה הSH-2 בנק והSH-4 Jeff Beck בברידג' לSH-4 יש אאוטפוט של 16 קילו אום ונק יש חצי מזה בערך או 6.9 לא זוכר, רשום באתר שלו, בכל אופן, למרות ההבדלים הם נשמעים מאוד מאוזנים, השתמשתי בהם איזה כמה חודשים עד שהחלטתי לעבור לאי אמ ג'י, יש משהו בסאונד של האקטיבים שלדעתי מביא את הגיטרה לחיים, בלעדיהם הגיטרה נשמעת "מאחורה", בכל אופן, בגלל שאתה רוצה סגנון דייר סטרייטס וכאלה, אתה חייב סינגל קויל, אבל אתה רוצה גם האמבאקר. אז מה שהייתי ממליץ זה לנסות את הסט הזה של סימור דאנקן עם פיצולים לסינגל קויל, זה נשמע אחלה. יש את הפיקאפים האלה במרום או שתזמין מאיביי כמו שאני עשיתי.

למעלה