שאלה בקשר למוסר

turtin

New member
שאלה בקשר למוסר

רובכם אני מניח לא טבעונים אז אני אשאל אתכם את השאלה הבאה: קודם כל תיכנסו לאתר של אנונימוס שמופיע בחתימה שלי. לאחר שתיכנסו לשם תענו לשאלתי הבאה: האם אחרי שראיתם שאתם מממנים את הדבר הזה אתם מחשיבים את עצמכם לאנשים מוסריים?

Lu Tze

New member
דרך יפה לפרסם את האתר.

ואחרי שנכנסתי אליו (למשך כמה דקות, אני מודה שלא התעמקתי בו יותר מדי), הדעות שלי בנוא לא השתנו. למה? כי כתוב באתר איך להתווכח עם לא-צמחונים, כתוב מה העמותה עושה, יש כתבות כמו "הוכאו בניסיון לשיחרור כבש" אבל האתר יוצא מנקות הנחה שכל מי שנכנס אליו מסכים במאה אחוז עם מטרותיו ולכן לא טורח לשכנע את הקורא.

turtin

New member
כנס ל "פגיעה בבעלי חיים"

תראה שם דברים כמו: סירוס פרים ללא משככי כאבים כליאת תרנגולות שמטילות ביצים בכלובים של 20X20 סנטימטר כריתת פטמות מיוטרות, קרניים, זנב בתעשית הבקר והחלב, בלי ממשכי כאבים. אז הנה הבאתי לכם עכשיו על הקצה של הקצה של המזלג במשקים המתועשים של המזון מהחי. וכמובן תענו על השאלה ששאלתי אתכם, כן/לא ותסבירו, אתה לא ענית לי על השאלה.

Lu Tze

New member
היי, אני דווקא במצב טוב.

אני לא משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח, אני לא לובש דברים שהיו חיים ואני לא צופה בקרבות שוורים. 3 מתוך 4 זה לא רע.

erezsh

New member
אתה צודק! זה פשוט נורא לממן את

האתר הנורא הזה!!!

ל נ צ ח

New member
עדיף שהם יממנו את האתר שלנו ../images/Emo42.gif

כי שלנו מצמיח חוטר ומגזע הישועה לכולם, לבהמות שלהם וגם להם. נ.ב זה לא זה הזה שבתמונה זה זה זה שצילם אותו.
* ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

turtin

New member
שימו לב

אף אחד ממכם שמממן את הדברים האלה לא אמר שהוא בן אדם מוסרי. יש אולי לפחות מישהו אחד שיכול להגיד שעל אף שהוא מממן את הדברים האלה הוא בן אדם מוסרי? אם לא כנראה שאתם באמת לא מאמינים שאתם אנשים מוסריים, ובכל זאת מישהו?

תגיד לי ואתה מוסרי ???

אתה נוסע באוטו נכון ?? אז מה עם העשן זה גורם לאסטמה אצל ילדים !!! ותגיד אתה לא גר בבית שהתשתית שלו עשויה מעצים ?? אתה יודע גם ביצים של ציפורים וכמה חיות מתו בזמן הכריתה או הושפעו לרעה??? אתה משתמש בחשמל ???? אתה יודע איזה זיהום סביבתי עושות תחנות הכח ???? אתה אוכל פירות וירקות ??? יכול להיות שפעם היה שם בית גידול גדול לבעלי חיים שונים והחקלאי פשוט הרס את המקום והקים שם מטע תאנים או משהו אתה יכול לקרוא לעצמך מוסרי עכשיו ?? שמע אחי ברור שהפיסקה הזאת היתה קטנונית אבל תבין האורח חיים המודרני פוגע בבעלי חיים אם אתה יכול להקטין אז תפאדל אבל שתבין שאתה לא יוצא מהכלל

ולגבי מוסר

כל אדם ואמונתו ומידת המוסר שלו אתה לא יכול להתווכח אם בן אדם שרוצח אנשים אם הוא מוסרי או לא כאשר הוא חושב שהמעשה שעשה מוסרי כי ככה חונך ואם אני אגיד לך שאני חושב שאני מוסרי מה תעשה תנסה לסתור את זה ?? אתה לא תוכל כי כמו שנאמר איש איש והמוסר מבית אמא אבא סביבתו ושכלו בלבד

turtin

New member
תגובה

אני דווקא כן יכול להגיד שאתה לא מוסרי. אני מציין עובדה: אתה אוכל רכיבים מהחי אתה מממן את זה שמסרסים פרים בלי משככי כאבים, שכורטים פתמות מיותרות, קרניים, זנב בלי משככי כאבים לפרות בתעשית החלב, שכולאים תרנגולות שמטילות בייצים בשטח של 20X20 סנטימטר שהם לא יכולים לפרוס את כנפיהם. איך אתה קורה לדבר כזה מוסרי בדיוק? ודבר שני אני מודה לזה שאי אפשר לחיות בלי פגיעה בעלי חיים אבל לידיעתך אם כל פעיל לזכויות בעלי חיים היה הולך עד הסוף סופו היה שהיה מת מכיוון שלא היה יכול לחיות עם העובדה שמים (כמו שאומרים) נוסו בבעלי חיים ואז לא היה אף אחד שהיה נלחם למען זכויות בעלי חיים. לכן הדבר המוסרי הוא להילחם על הדברים הקשים באמת במטרה לשנות. לכן אני דווקא כן יכול לקרוא לעצמי בן אדם מוסרי.

sabbine

New member
אני מצדיעה לך

הדבר היחידי שאני מצדיקה הוא אכילת בשר ודגים במינימום הנדרש לצורך שמירה על בריאות.

אין להם רגשות הם ככל הנראה לא

מפחדים, ולמרות שיש להם מערכת עצבים, קשה לי להניח שיש להם מודעות שתחוש את הכאב.

אמיר96

New member
תגיד, אתה רנה דקארט האמיתי?

חשבתי שדיעות כאלה כבר עברו מהעולם. לבעלי חיים יש מערכת עצבים מפותחת. הם מתנהגים בדיוק כמו בני אדם בתגובה לכאב. הם חשים, הם מרגישים וצריך להיות עיוור כדי להכחיש את זה.

ald1357

New member
שוחד יעוור עיני חכמים

לא צריך להיות עיוור פשוט צריך להיות בעל אינטרס נפשי מסיבות כאלה ואחרות על מנת להמשיך ולהחזיק בדעות ללא שום קשר למציאות, למה לבדוק מציאות אם יש כבר תשובות טובות ממנה, שמאפשרות רווחה נפשית יותר נוחה, למה לקום מהכסא הנפשי על מנת לבדוק דברים שיטרידו אולי אחר כך תן להם לאכול בשר, הלא העולם נברא בשבילם, רק המודעות והרגשות שלהם קיימים, השאר קיימים רק בתפריט

אין כל קשר בין מערכת העצבים למודעות

ולמעשה אינני רואה כיצד ייתכן קשר בין המודעות לגוף הפיזי בכלל. אני בטוח שהם מגיבים לכאב, אך זה כלל לא אומר שיש משהו/מישהו שחווה את הכאב הזה.

ald1357

New member
יש לי הצעה עיסקית עבורך

מאחר ואצלך אין קשר בין הגוף הפיזי למועות אתה ממש אוצר כספי מהלך, יש המון אנשים שמחפשים איברי גוף להתרמה ואפילו תמורת תשלום, מאחר והגוף אצלך הוא מיותר לחלוטין העיקר המודעות אתה יכול לעשות הרבה כסף , אתה יכול לתרום הרבה וביחוד את המח שהוא מערכת עיצבית שאינה נחוצה בכלל למודעות אצלך, מבקש בצניעות עמלה של אחוז אחד על כל הרווחים

למעלה