שאלה בקשר לטרנינג

the sorcer

New member
שאלה בקשר לטרנינג

אני בחור רציני,מאז ומעולם אני לובש לי את הבגדים שנוחים לי.טרנינג מאוד נוח לי,אך לאחרונה קיבלתי ביקורת שלילת בקשר לאופן בו אני מתלבש.האם באמת ללכת עם טרנינג זה דבר כל כך לא אופנתי וגרוע?כי אני מאוד אוהב את הבגדים האלה ולא רוצה לשנות את אופן לבושי אך החברה לוחצת עליי. מה אתם אומרים?

Ogakor

New member
אל תיכנע ללחץ חברתי

הכי חשוב ללכת באופן שהכי נוח לך. ואם מדובר בטריינינגים, אפשר תמיד לגוון בכל מיני צבעים.

צודקים. טרנינג זה לגו'גינג או לבית והוא..

נראה "סמרטוטי" וזרוק מדיי ביציאה לקניון או לתוך קהל אנשים אחר. היום מקובל לישון עם טרנינג כך שזה נראה שאתה יוצא עם פיג'מה לפעמים. יש פיתרון בדמות של מכנס גי'נס לא צמוד למשל או משהו דומה.

צריך לדעת להתאים את הבגדים למקום בו אליו אתה

הולך... אם אתה הולך למקום שלא צריך להיות רשמי ומכובד ממכולת שכונתית טיולים סתם חברים אז חשוב שיהיה לך נוח ואם במקרה הז טרנינגים אז בכיף... אבל אתה צריך להתאים את עצמך למקום אליו אתה הולך.. אם זה עסקים אז אין מה לעשות מכופתרות ומכנס מחוייט או ג'ינס מכובד.. מסעדה או סתם בילוי גם אי אפשר לבוא אם טרנינגים... עבודה וכו וכו... חשוב לדעת שלפעמים אנשי מסתכלים עלייך ומקבלים רושם לפחות ראשוני לגבייך לגבי מה שאתה משדר וחלק מזה זה צורת הלבוש... אני עדיין לא חושב שטרנינגים נראים כמו סמרטוטים אבל בהחלט שי מקום לכוון את סגנון הלבוש למקום... מקווה שעזרתי...

Shy Guy

New member
תלוי באיזה טרנינג מדובר.. :)

טרנינג שנוטה יותר לכיוון "פיג'מתי" או יותר "ספורטיבי ואופנתי".. אתה מוזמן לצרף תמונה של טרנינג דומה לאלו שאתה נוהג ללבוש. דבר ראשון, אתה צריך ללבוש מה שנוח לך.. זה הכי חשוב.
אבל לפעמים אנחנו פשוט לא פתוחים מספיק לסגנון לבוש קצת שונה, כלומר, ייתכן ותרגיש גם נוח בבגדים אחרים ואתה לא מודע לכך מכיוון שלא ניסית.. הרי, לרוב, כשנראים טוב, מרגישים טוב. :) אם מדובר בטרנינג יותר ספורטיבי, אתה תמיד יכול לשלב את החלק העליון שלו עם ג'ינס או מכנס בד אחר שתרגיש בו קצת יותר נוח.. ו..אם נוח לך עם טרנינג, אני מניח שאתה יכול לאתר באיזו חנות לפחות קפוצ'ון אחד שיתאים לך ויהיה מספיק נוח ויזכיר לך את הנוחות של הטרנינג וכשתשלב אותו עם מכנס אחר, לא טרנינג, הוא יוכל להעניק לך מראה קצת יותר עדכני. בכל אופן, תלבש מה שעושה לך טוב, אבל תהיה קצת יותר פתוח לסגנונות אחרים... אולי תגלה שבלבוש אחר אף יותר נוח לך מטרנינג. :)

למעלה