שאלה בקשר לטסט

• פותח הנושא mff
  • פורסם בתאריך

gilka

New member
אני שמח שאח שלך בן 25

זה עדיין לא קשור לזה שהוא יכול ללכת על זה לכלא. כמובן שלא צריך להזכיר את שלילת הרשיון.

RozwareZ

New member
חוץ מזה תגיד לי אתה חולה או משהו

איך דחפת פה את הפורמולה
מיכאל שומכר נוהג מאיזה גיל 6 על קרטינג ככה מתחילים כמעט כל הנהגי פורמולה אבל להשוות נהיגה בכביש על נהיגה תחורתית של מכוניות שמגיעות ל300 קמש זה קצת מוגזם ואיזה אינטרס יש לי לעבוד עלייך שתגיד לי ואיי איזה גבר אתה עברת על שיעור רביעי
לי בכלל אין עוד רשיון... כי בשביל לעלות כיתה הייתי צריך לעבוד קצת בחופש אז התחלתי די מאוחר כמו שאמרתי אני רק בשיעור 11 עם יהיה משעמם מחר בבית ספר אז שיעור 12

N I R VA N A

New member
חולה אני לא

אם יש לך בעיות בהבנת הנקרא - אל תאשים אחרים בכך. אם לא הבנת זה היה ''משל'' - להראות שצריך ניסיון כדי להגיע לתוצאות - אנשים מנוסים יותר מגיעים לתוצאות טובות יותר - ככל שיש לך יותר ניסיון כך אתה מגיע יותר רחוק - שיטה זהה יש גם על הכביש הרגיל - ככל שאדם נוהג יותר זמן כך הוא יהיה יותר טוב ממישהו שנוהג פחות זמן ממנו - אדם שנוהג 50 שנה, ינהג יותר טוב ממישהו שנוהג רק 20 שנה - אותו דבר אצל שומכר - הוא יותר מנוסה, הוא מגיע להישגים גבוהים יותר - ואילו הנהגים הצעירים או החסרי ניסיון בפורמולה לא מגיעים למקומות הראשונים בגלל חוסר הניסון - לא ניסיתי להשוות נהיגה של פורמולה לנהיגה בעיר - אלא להראות את שהניסיון משחק תפקיד חשוב ועיקרי באיכות ורמת הנהיגה שלך - לא מובנת לך ההשואה? בעיה שלך, אל תתחיל להגיד שמישהו ''חולה'' אם אתה לא קולט על מה הדיון... לא אמרתי שיש לך אינטרס כלשהו - אתה פשוט כתבת דברים לא נכונים, ובמקום להודות בטעות התחלת להמציא איזשהו בולשיט על כך שכל החברים שלך ניגשו לטסט אחרי 15 שיעורים ועברו על הטסט הראשון - את הסיפורים האלה תמכור למישהו אחר, לא לי... למה אתה פתאום כותב שאתה נמצא ''רק'' בשיעור 12 - הרי עוד 3 שיעורים יש לך טסט לא? אז אתה נמצא כבר בשלב מאוד מתקדם, אתה כבר צריך לדעת לנהוג מושלם... אם אתה באמת לא משקר אז תענה לי על השאלות שאני שואל אותך: למה שמורה כלשהו יגיש מישהו לטסט אחרי 15 שיעורים - כשה הוא יכול להרוויח עליו לפחות איזה 2000 שקל? למה שהוא יפסיד 2000 שקל ככה סתם? למה שהוא יסתכן בלשבת בכלא? למה שהוא יסתכן בלאבד את מקום עבודתו? למה שהוא יסתכן בקנס כספי של עשרות אלפי שקלים?? ''האחרים פה אשכרה לא שמעו על זה'' - זה לא אחרים - זה אף אחד!! איך זה יכול להיות שפורום שלם לא שמע את זה, שפורום שלם מסביר לך שזה לא חוקי לעשות כזה דבר, שזה לא משתלם למורים לעשות כזה דבר - ורק אתה היחיד ששמע על זה... ב-ו-ל-ש-י-ט ולא יותר מזה... יש לי קרוב ל 15 חברים שעשו רישיון, מתוכם יותר מחצי עברו אחרי טסט שני וכמובן שכולם עשו את המינימום השיעורים הדרושים - שזה 28. יותר מחצי מהשכבה שלי עשו רישיון - מתוך חצי שכבה שלמה אין אף אחד שעשה 15 שיעורים (כולם עשו יותר מ 28) - ורק אצלך כולם עושים 15... יודע מה? יאלה סבבה - תביא לי את הטלפון של המורה הזה - אני בכיף יעבור אליו - אם הוא באמת מגיש אחרי 4 שיעורים, אז סבבה אני תוך 3 ימים יוציא אצלו רישיון ולא אצטרך לבזבז 3000 שקל אצל כל שאר המורים בארץ...

RozwareZ

New member
שוב כתבת הרבה מידי

אבל את מה שקראתי.... לרוב המורים עושים בעניין כזה קבלנות... אבל אני גם מכיר הרבה שלא.... למען האמת יושב לידי פה חבר שהגישו אותו על 20 ועבר ראשון.... ודרך אגב לא אמרתי שיגישו אותי על 15 מתי שהוא... לי שלוש שיעורים היו מזעזעים... אם אני ישתפר אני מאמין שאני יוכל לגשת לפני ולמה שאני יביא לך טלפון של מורה אחרי שאני רואה שאני כותב פה משהו ואנשים מסכנים ישר מעיימים ללכת למשטרה? מה נראה לי שאני דביל?! אם אתה באמת רציני ועוד לא התחלת ללמוד ואתה לא מאזור תל אביב סבבה אני ידבר איתך כל המורים פה באזור כמעטט עושים את זה

gilka

New member
אני לא יודע אם זה עוזר...

אבל לי נראה שאתה דביל! אתה אשכרה מאמין לכל מה שאומרים לך...

RozwareZ

New member
נכון

צריך להציק קצת למורה אבל עם המורה שלך בן אדם... למשל המורה של חבר שלי שהגישו אותו על 18 ועבר ראשון הוא בשיעור 14 אמר לו "מתי טסט" אז הוא אמר לו תקשיב דוגרי אין לי מה ללמד אותך עוד אני מאמין שתעבור טסט... לקח עוד 4 שיעורים בשביל הביטחון ועבר טסט כמו כלום

WxHxNx

New member
בהחלט

זה קשור גם למורה עצמו אבל גם המורה הכי טוב שיש אם הוא עמוס בתלמידים וכולם רוצים לגשת, אז אין מה לעשות וצריך לנג'ס קצת למורה כדי שיזכור (
) להגיש אותך ולא מישהו אחר

למעלה