שאלה בקשר לטסט

• פותח הנושא mff
  • פורסם בתאריך

mff

New member
שאלה בקשר לטסט

כמה זמן לוקח למורה לנהיגה להזמין טסט לתלמיד? עברתי כבר שלושים שעורים והמורה כל הזמן מתחמק מלהזמין לי טסט

lee_1

New member
יש 2 אפשרויות

1) שאתה לא מוכן לטסט והשנייה זה ש...הוא מנסה למשוך אותך כדי להרוויח יותר כסף יש לציין שרוב האוכלוסייה ניגשים לטסט בסביבות 40-45

N I R VA N A

New member
../images/Emo12.gif

דווקא כל האנשים שאני מכיר (וגם אנשים מהפורום) ניגשו סביבות שיעור 30-35

Krishi

New member
כן...

40-45 באמת נשמע מוגזם קצת... אני ניגש ביום רביעי לטסט אחרי 34 שיעורים... וזה רק כי לקחתי עוד כמה שיעורים כדי לא לשכוח עד הטסט

lee_1

New member
אני ניגשת עוד 10 שיעורים, בשיעור 37

אבל לפי מה שהבנתי...זה לא ממש הממוצע כי תחשבו על זה- יש גם כאלה שניגשים אחריי

RozwareZ

New member
מה../images/Emo35.gif

כולכם פה 35 שיעורים מינימום
אבאלה..... אצלנו כמעט כולם 21/28 אפילו פחות

N I R VA N A

New member
המממ

אסור להגיש לטסט מתחת ל 28 שיעורים - החוק אומר שאסור לבוחן להגיש מישהו לפני שהוא עבר 28 שיעורים... אז איך הגישו ''אצלכם'' עם 21??

gilka

New member
אני משער

בטח הוא התכוון לשיעורים של שעה, שהמינימום שם הוא 19, ולכן לגשת אחרי 21-28 שעורים זה סביר ביתר, 28 זה אפיו די הרבה לפי דעתי.

Torn

New member
שיעורים של שעה מכפילים ב1.5

ככה ש28 שיעורים של שעה נחשבים כ42 שיעורים של 40 דקות....

RozwareZ

New member
שיעורים של 40 דקות או 45 לא זוכר...

ואני מכיר הרבה חברים שהגישו אותם גם על 15 ופחות שלא נדבר על אח שלי שאני לא יפתח את זה

RozwareZ

New member
כנראה שהמורים שלכם זבלות

או שאתם לא יודעים לנהוג... כי רוב המורים שאני מכיר, כשהם מרגישים (וגם אתה) שאתה מוכן הם מגישים אותך אני בשיעור 11 בימנו כבר 4/5 שיעורים בלי שום טעות אז תסבירו לי למה אני צריך לעשות 35 שיעורים בדיוק
המורים שלכם מניאקים עושים עליכם כסף, או שככה זה אצלכם מאיפה אתם כולם

RozwareZ

New member
כמו שחשבתי... כולכם(חוץ מאחת)

מתל אביב והסביבה... לא נורא יעבור לכם סתם מעניין כמה אתם משלמים על שיעור

Torn

New member
כן אבל זה לא חוקי

ובושה שיש מורי נהיגה כאלה במדינה הזאת, אין דבר יותר גרוע מלשלוח נהג לא מנוסה לכבישים, אז לשלוח עוד אחד שגם לא יודע לנהוג, לא רוצה לעורר ויכוח אבל מי שעשה פחות מ15 שיעורים של 40 דקות ועבר טסט פשוט מסכן את עצמו ואת הנהגים האחרים בכביש.

RozwareZ

New member
אבל את יכולה להסביר לי רגע

למה את חושבת שבגלל שעשית 35 שיעורים את יותר מוכנה נגיד מחבר שלי שעשה 15
ואני יכול לחתום לך פה ואם תרצי גם להוכיח את זה (שיהיה לך רשיון או שיש לך כבר) שהוא נוהג יותר טוב ממך

Torn

New member
קודם כל אני בן

ויש לי כבר רישיון ואני עברתי בטסט ראשון אחרי 19 שיעורים של שעה... ותראה קודם כל אתה צריך להבין שהמורה של חבר שלך עבר על החוק, ותאמין לי, 15 שיעורים של 40 דקות זה לא מספיק, והנה אני אחד שעבר בטסט ראשון ועשיתי את המינמום של השיעורים ואני אומר לך שגם אחרי שעברתי את הטסט לא הרגשתי כ"כ בטוח עם עצמי... ואני בטוח שאם נגיד אחרי 10 שיעורים הוא היה מגיש אותי והייתי עובר, הייתי עושה תאונה על בטוח.

RozwareZ

New member
סורי על זה שאתה בן....

לא יודע מזה שיעורים של שעה אצלנו זה 40 או 45 לא זוכר כמו שאמרתי... ושוב אני אומר לך נכון שהם עוברים על החוק אבל בן אדם שמוכן ב10 שיעורים אפילו למה שיצטרך לחנוק אותו 30 שיעורים ועובדה שאף אחד מהחברים שלי שעשה מתחת למותר עוד לא עשה תאונה ולמען האמת חבר שלי שעשה 30 שיעורים עשה לפני שבועיים תאונה מזל שלא קרה לו כלום קרה רק לאוטו אבל עדיין... מאיפה הביטחון הזה שנהג שנוהג רק 10 שיעורים נגיד, נוהג פחות טוב ממך
למשל קח חבר שלי אחר שכל החיים שלו נוהג בקיבוץ גם אני אישית נהגתי הרבה לפני, כי אני גר בישוב ואין פה יותר מידי בעייה לנהוג אז זה לא שאני בא ללמוד לנהוג אני רק בא לדעת להשתלב בכביש.... ואין שום בעייה עם זה אבל שוב אני לא מבין איפה הביטחון הזה שבן אדם שנוהג 15 שיעורים יעשה תאונה... ממש ממש ממש שטויות

N I R VA N A

New member
א. נהג שנוהג 10 שיעורים

הוא נהג הרבה פחות מנוסה מנהג שנוהג 28 שיעורים - ב 28 שיעורים למורה יש יותר הזדמנויות לראות ולתקן את הטעויות - אין בן אדם שנוהג מושלם - במיוחד לא אחרי 10 שיעורים. וזה דיי הגיוני שאדם שעשה 28 שיעורים הוא הרבה יותר מנוסה ומורגל לכביש מאשר מישהו שכביכול עבר 10 שיעורים... מאיפה הביטחון שאדם עם וותק יותר טוב?? זה עובדה!! אדם שנוהג הרבה זמן בכבישים הוא הרבה יותר מנוסה וטוב מנהג שנוהג קצת זמן - את הנהיגה מפשרים עם הזמן - ככל שאתה נוהג יותר זמן גם השליטה והנהיגה שלך משתפרים בהתאם - זו פונקציה דיי פשוטה... ב. אין שום שום שום סיכוי שמורים הגישו תלמידים אחרי 10 שיעורים: א. כי זה לא משתלם להם (למה שהם יפסידו כסף?). ב. כי זה לא חוקי - אני לא מאמין שיש איזשהו מורה בארץ שיסתכן ויגיש מישהו אחרי 10 שיעורים - יש חוק, כולם מבצעים אותו - אני לא מאמין שיש מורה שגם יפסיד כסף וגם יסתכן בכך שישעו אותו לכל החיים בנוסף לקנס כספי גבוה - רק בגלל שמישהו נוהג טוב. ואני אישית לא שמעתי על כל כך הרבה אנשים שהם נהגים כל כך מעולים שעוברים טסט ראשון - מה הסיכוי שדווקא כ-ל החברים שלך כאלה נהגים מקצוענים כשה הממוצע של האנשים שעוברים טסט - הוא רק טסט שלישי (רוב האנשים עוברים רק אחרי טסט שני שלישי) איך זה בכלל יכול להיות שאנשים שעברו 28 שיעורים נכשלים בטסטים ואנשים אחרי ''10'' שיעורים עוברים טסט ראשון בלי בעיה?? לא יכול להיות ש 90 אחוז מהאוכלוסייה נהגים גרועים ודווקא החברים שלך כאלה מקצוענים... לא אמרו שאתה חייב לעשות 35 שיעורים - אלא רק 28 - אחרי 28 שיעורים המורה רשאי להגיש אותך לטסט במידה ואתה נוהג טוב. וככה זה בכל הארץ - לא משנה אם הוא מחיפה באר שבע אשקלון או תל אביב - לכולם זה אותו דבר.

למעלה