שאלה בקשר לחיות

Dror Bar

New member
שאלה בקשר לחיות

אל אחת הדמויות במשחק שלי הטילו קללה שהפכה אותה לזאבון אך למרות זאת נשארה בה בינתה האנושית. היא רוצה להישאר עם הקבוצה ולנסות לשחק כחיה, איך אני מכין לה דף דמות חדש- יכולות כישורים והכל?

The Evil Rabbit

New member
בקשר לזאבון...

למישהו יש תמונה טובה של זאבון? פשוט לא הצלחתי למצוא אחת בגוגל ואני רוצה להבין כמו שצריך איך החיה הזאת נראית.

shanytopper2

New member
דווקא להיפך

יותר קטן, בהרבה נרא קצת כמו שילוב בין שועל לדובי, ולסמור אבל מדובר על חיה אכזרית ביותר, שיחסית אליה זאב הוא באמת חיה חמודה בנוסף, מדובר על אחת מהחיות הטרף החכמות ביותר

Dror Bar

New member
טוב לדעת

לאחר שאנחנו יודעים מזה(מאוד יעזור לי) אשמח עם חלק אולי יענו לי על השאלה המקורית פשוט עוד יום יומיים אני צריך להכין ת'דמות

פשוט מאוד

תוכנות נפשיות (ידע, אינטליגנציה וכו') נשארים כמו של הדמות המקורית, בעוד שהתכונות הפיזיות מוכתבות ע"י הצורה החדשה, כפי שניתן למצוא בספר המפלצות. בכל אופן, אם המנחה הפך את הדמות שלך לחיה, מוטב היה אילו סיפק לך קצת מידע על החיה עצמה, אורחה ורבעה וצורתה, ולא רידד את הנושא לעליבות של נתונים מספריים. הלינקים הבאים עשויים להיות לך לעזר (גרגרן, אגב, הוא שמו העברי התקני של ה"זאבון")

panters

New member
ורק בשביל התוספת

לאחים וורנר יש דמות מפורסמת בשם טאז מטאזמניה. טאז הוא זאבון.

shanytopper2

New member
לא הוא לא

הוא שד טזמני חיית כס שחיה ב (הפלא ופלא) טזמניה - אוסטרליה נראית כמו זאב, רק רזה ומפוספס נקרא "שד" מכיוון שהיללות שלו נשמעו לתושבים הראשונים בטזמני כמו צרחות של שד

shanytopper2

New member
סליחה טעות

התבלבלתי בין שד טזמני לשועל טזמני ואכן שד טזמני נראה מאד דומה לזאבון אבל הוא עדיין חיית כיס (בניגוד, כמובן לזאבון)

panters

New member
הא נכון

אני חושב שהתבלבלתי עם אחת הדמויות האחרות בסדרה אולי

זה אמור להיות ממש קשה

הסדרה מתרחשת באי שנמצא מול חופי אוסטרליה, ומככבות בה חיות מחצי הכדור הדרומי. הגרגרן חי בחצי הכדור הצפוני, במקומות כמו אלסקה, פינלנד, קנדה וכו'. כדי להגיע לטאסמניה, הגרגרן המסכן היה נאלץ למכור את פרוותו כדי לממן כרטיס טיסה, וייתכן שאף היה מידרדר לטיטוא רחובות באמצעות זנבו או השתתפות בסרטי פורנו לאוכלוסיית הפנדות* מצד שני, מדובר בסידרה מצויירת, ובסדרות מצויירות גם רואים כל הזמן אינואיטים (לומר אסקימוסי זה כמו לומר "יהודון" או "ערבושי") מתרועעים עם פינגווינים, בעוד שהללו שוכנים בצד השני של העולם. *בגני חיות מנסים ללמד את הפנדה להזדווג באמצעות סרטי-סקס של פנדות העושות מעשה מכחול בשפופרת. גידי גוב הגדיל לעשות ובאחת מתוכניותיו הקרין סרט כזה בליווי דיבוב גרמני.

זהו, שלא

טאז הוא חיית כיס המכונה "שד טסמני" השד הטסמני חי בטסמניה. הזאבון (וולברין), או הגרגרן, הוא חיה שנראית כמו דוב ארוך, וחיה בחצי הכדור הצפוני. הפרווה שלו לא צוברת קרח מהלחות באוויר, ולכן האינואיטים אהבו לעשות ממנה שוליים לקפוצ'ון, עד שהוכרז כחיה נדירה, והאינואיטים התחילו לקנות מעילי פליז וגורטקס.

Dror Bar

New member
עוד שאלה

מהו הקשר הטלפתי בין דרואיד לחיה שלו? עד איזה רמה הקשר הזה מגיע?

Galandor

New member
זה תלוי בשה"מ, ולא לכל דרואיד מתלוה

חיה. ודבר אחרון, אני מוחא- זאת לא החיה שלו אלא שמלווה אותו (זה קשר ידידותי מבחירה ולא שיעבוד....)

The Evil Rabbit

New member
כן יש לי דף כזה.

הבעיה היא שהוא מחובר לספר השחקן שלי ולא ממש בא לי להפריד ביניהם.

למעלה