שאלה בקשר לחברה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן היה קשר היה קטע (לא הפורום זאת סתם הייתה בדיחה כדי לראות את הסקרנות שלכם כאן) הענין קצת מסובך לא חושבת שאכפת לי בכלל מה היה אם היה ואיך היה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מוצאת לעולם לא נבהלת רק מבהילה

העקשנית

New member
טוב-אז איך אני אדע אם הוא בוגד בי?

היה קשר, היה קטע, הבטחתם זה לזו ברגע של שתיקה שאם זה ייגמר-זה יישאר ביניכם. וזהו. ועכשיו איך אדע אם הוא בוגד?אם זה הוא? תני סימן, רמז, משהו? מבטיחה לא לכעוס ולא לתעצבן, ולפרגן.
יודעת מה הוא סיפר לי? שששששש שחבר שלו(את יודעת ככה הם מספרים כשלא רוצים שיחשבו שזה הם) סיפר לו-שיש המון נשים באינטרנט שמחפשות .... ושנורא קל למצוא....ושהוא דיבר עם מישהי בטלפון-החבר- והיא עשתה את זה בטלפון, והוא דיבר אליה וכו´-לא נעים -בקיצור. יש לי הרגשה שהוא מתחיל לחגוג. ומה אתי?
אה כן שכחתי-לי הוא מספר שהוא אוהב אותי. אבל מחר הוא נוסע ל..... בלעדיי. כולם הלכו לג´מבו, ג´מבו, ג´מבו, ורק אותי השאירו בלילה לבדי
לללללל ל לה! איזה כייף!

העקשנית

New member
לא.../images/Emo68.gif

למה הוא בלונדיני? או שזה מה שאת אוהבת?
אם יהיה לי מישהו-לשלוח לך?

???????? תראי מה אני רוצה

נראה טוב = יעני נראה גבר שער = כן במקומות הנכונים צבע = לא בלונדיני חלילה עינים = שיעשו לי פרפרים במקומות הנכונים גובה = בין 1.70 ל-1.76 (מה לעשות גמדה) בטן = שאפשר לשים עליה ראש ואפשר להסתיר אותה עוד פרטים נשמה?

העקשנית

New member
יוווווווווו-איזה חמוד!!!../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

וגם יודה לוי-מכירות אותו מחיי האהבה? כזה הייתי רוצה!

האמת שלא כואב לי בגרון

מאתמול הקאתי בלילה והקיבה שלי שורפת למעלה חבל"ז מהנשיקות??? חחחחחחח לא

העקשנית

New member
מוצאת? הקאת? אכלת אבטיח?../images/Emo176.gif

חחחחההההההההההה-לכל מי שמקיא אני אומרת לא לאכול אבטיחים. עוד יחשבו שיש לי איזו מגמה נסתרת. יש וירוס באבטיחים.

ophra

New member
הילדים משלמים...

אין מה לעשות כבר מזמן אמרו: "אבות אכלו בוסר וכו..." (וזה נכון גם על אמהות כמובן... ) השאלה היא עד כמה הם משלמים אפשר וצריך לצמצם את המחיר למינימום כל אחד/ת והמינימום שהוא יכול אני הייתי ממליצה לך שאול טיפה לעצור להאט את הקצב לשאול את עצמך מה גורם לך לעשות את המהפכים האלו כל כך בתדירויות גבוהות מנסיון - זה יעשה לך רק טוב וכשלך יהיה יותר טוב - כך גם לילד. כבמטה קסם - הוא פתאום ירגיש טוב יותר הם זקוקים לשלווה ולבטחון ולשלום (עם עצמינו) שלנו כדי להרגיש טוב ורגועים בעצמם שיהיה לך בהצלחה, עם כל בת זוג (או לא) שתבחר..

../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה חופשי

קשה לי להבין עד כמה הורים יכולים להיות אטומים לרגשות של ילדהם. ילד אינו כלי משחק,ברגע שבחרנו להיות הורים עלינו לקחת אחריות וחלק מהאחריות זה לתת להם ביטחון ויציבות. עצתי לך שאול , עזוב את הילד במנוחה,תפגש איתו במקומות נטרליים בלי שבכל יום תכיר לו אישה חדשה. הילד לא מבין דברים כמוך והפרוש שלו הוא שכמו שאתה מחליף נשים בכל שנה כך יגיע היום בו תרצה להחליף אותו...

למעלה