שאלה בקשר לחברה

yochanan shaul

New member
שאלה בקשר לחברה

שלום רב. אני גבר גרוש פעמיים עם ילד מנישואים ראשונים. לפני שנתיים התגרשתי מאישתי השניה ובשנה האחרונה היתה לי חברה חדשה. לאחרונה נפרדתי מחברתי וחזרתי לאישתי השניה. אני רוצה לשאול, הילד בן חמש וחצי, מאוד קשור לחברתי ולאשתי השניה (היא לא אמו) שאותה כאמור, הוא זוכר מאז שהיה קטן. הילד מפחד שאפרד מאישתי השניה. אני לא יכול להבטיח דבר כזה. מה עושים, מה דעתכם? נ.ב. אני רוצה לציין שהיו לי חברות זמניות בין לבין אבל תמיד הקפדתי מאוד על הפרדה, שהן לא ישנו כשהילד בבית ולא יתרחצו וכו´. בתודה מראש עצתכם שאול א.

קאלה14

New member
../images/Emo171.gifשאול ערב טוב..

||וואוו
איזה הספק יש לך. אני הייתי מלווה את כל התהליך עם בנך הקט ביעוץ של איש מקצוע, או מבררת אצל הגננת בגן האם ומהן ההשפעות שיש לכך על בנך. מה הוא לומד, מפנים ומיישם מכך כלפי יחסים וחברויות. אולי אני נאיבית ותמימה אך אני חושבת ומאמינה שזכותך לחיות את חייך ככל שתרצה כל עוד זה אינו פוגע באחרים ובמיוחד בילדים. ואנו מהווים דוגמא לילדינו גם באין עשייה שלנו וגם בעשיית היתר. מציעה לך לבדוק עם בנך מדוע הוא מפחד שתפרד מאשתך השנייה ומה הוא משליך מכך על טיב היחסים שלך ושלו. מה הוא מרגיש בקשר בינכם? וכיצד אתה יכול להבטיח לו את הבטחון שהוא מחפש. מאחלת לך הצלחה. קאלה 14

yochanan shaul

New member
תודה אנירוצה להוסיף, הילד גר בשני ב

אצלי הוא פעמיים בשבוע, לילה אחד עם שינה וכל שבוע שני. חופשים וחגים חצי חצי. כל פעם הוא רוצה לקחת דברים מהבית לאמא שלו ואף פעם כמעט לא להפף ומה שאני קונה הולך אליה. זה הוצאות, מה גם שאני משלם מזונות (מוגדלים!!). אני שואל, מה אני דוד? זה גם בית שלו. אודה תגובתכם המהירה שאול יוחנן

קאלה14

New member
../images/Emo171.gifשאול בוקר טוב

קראתי מס´ פעמים את מה שכתבת בהודעה האחרונה. חלק ממשפטיך נראים צוטטו מפי אב ילדי... מה קורה לכם זו אחוות הגברים קרי המזונות = ביטוי לאבהות שלכם? אני מציעה לך לנסות ולחשוב שכל פעם שבנך הקט לוקח דברים מביתך אל בית אימו הרי זה כאילו הוא לוקח חלק ממך לסביבה היומיומית שלו הוא לוקח אותך או מה שמסמל אותך לגביו, אל עולמו שלו גם לזמנים שאתך אינך עימו. איך הקשר שלך עימו בשאר הימים? האם אתה אבא זמין עבורו גם לא במועדי ה"חוג אבא"?.שאול מה שאני מנסה לומר מתחת למעטה הציניות שלי הוא כי מה שתזרע ותשקיע עכשיו ביחסים עם ילדך יהווה את דפוס היחסים בינכם בהמשך...
בהצלחה .. קאלה14

שאול ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מה אומר לך? שאלת שאלה כבדה ובגלל שאני עם רגל אחת בחוץ אז ההמשך יבוא מחר.

תשובה בקשר לחברה

שבת שלום שאול ראשית ברוך הבא לפורום. נפש הילד רכה. תמימה ונקיה מזדוניות. ויותר מכך נפש הילד אינה מטוטלת. נפש הילד אינה כלי משחק " בסרט התורכי" שאתה מנהל. ואתה בהחלט זכאי לנהל את חייך כפי שאתה מוצא לנכון. במערכות היחסים הלא יציבות שאתה מנהל. הילד הוא מחוץ לתחום. הילד עבר סרט תורכי בשלוש מערכות. ראשית פרקתם לו את המשפחה המקקורית שנית פרקתם לו את פרק ב . הנשואין השניים שלישית פרקתם לו את מערכת היחסים עם החברה. ואני שואל ? האם הילד הוא כלי משחק?? עד מתי?? ככל שהילד מחפש הוא יציבות רגשית. מי יודע איזה נזקים נגרמו לילד? ואיזה נזקים ילוו אותו בעתיד? היציבות שאני רואה שהילד יכול לקבל במערכות היחסים הלא יציבות שאתה מנהל. היא בקשר שלו עם אמו הביולוגית. ומאידך לא לטפח קשרים של הילד עם שאר הנשים. ותמיד תחשוב איזה נזק רגשי יכול להגרם לילד כתוצאה מסיום מערכת יחסים שאתה מנהל. ושזה יהיה נר לרגליך. הילדים לא צריכים לשלם את המחיר על מעשי ההורים. שבת שלום

וויי איזה זריר אתה שאול

נראה לי מפחיד בשביל ילדך כל השינויים אצלך לא יודעת מה לענות לך אני בשוק עדיין מההודעה הראשונה שלך.....

העקשנית

New member
כואב הגרון? עם מי התנשקת?../images/Emo9.gif

אצלי זה קורה רק כשאני מתנשקת עם מישהו

לא יכולה לאמר לך עם מי אבל...../images/Emo7.gif

לא יודעת מה לחשוב .......הכל מבולבל.......נכון? לא נכון?............ לא יודעת מה אני רוצה בכלל.........מערכת יחסים מסובכת מאוד......קשה מאוד הריחוק.......הבעיות מסביב.......הרגשות בכלל נכונים? לא יודעת.... לא בטוחה פתאום.......עצובה פתאום.......יורה עליו אש.......והוא? לא יודע מה נפל עליו בכלל.....משתדל? טורח? נותן גם פרח......אבל סתם אולי? לא יודעת מה הוא רוצה ממני בכלל.......מי הוא בכלל......למה הוא בא.? ולמה בכלל?.........אוף אוף...............................................מה אני עושה? לא יודעת לא יודעת...............עבר הלילה הגיע הבוקר.......ואז הלך ולמי הלך? ולמה הלך? ובכלל רציתי שילך..........ורציתי את החופש בחזרה......ורציתי ......מה רציתי? מה אני רוצה? לא יודעת........הרגשות מי הם ועל מה? לא יודעת פתאום מה מרגישה בכלל ........לא רוצה להרגיש בכלל רוצה שוב לא להרגיש בכלל.............................................מוזר? כן אני מוזרה לעצמי...............

מוצאת

ששבי שתי כוס מיים ותרגעי. עכשיו את מבולבלת תנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים אחר כך תגענה התשובות. ובינתיים קבלי

רצתי מהר מידי אבל הבנתי יותר מהר..

לא יודעת מה הוא יודעת שאני לא לא יכולה לתת עכשו ממני לא רוצה בכלל לתת לא רוצה להיות קשורה לאף אחד לא בא לי לא רוצה להגיד שום מילה טובה בא לי להיות רעה לא אוהבת לאהוב סתם שונאת את האהבה לא רוצה לא רוצה ולא רוצה להרגיש כלום לא בא לי להרגיש לא בא לי על רגשות והכי לא בא להרגיש רקנות גדולה עכשו כאילו סתם היה משהו והוא כבר נגמר לפני שהתחיל לא רציתי כנראה שיקרה ואני מנסה בכל כוחי להרוס כי ככה בא לי............ככה חחחחחחחח ניצת בטח מתפוצצת מצחוק כן כן לא בא לי עליכם גברים קרציות נדבקים כמו קרציות ושסוף סוף מתיחסים אליכם אז אתם כבר בשלוה שלכם משחקים אותה (מל גיבסון החתיך שלי) תרגעו כבר לא מבינים שאתם לא מציאה כל כך גדולה אתם רוצים לקבל אבל נותנים ואחר כך נבהלים ובורחים לתוך הבפנים שלכם ......אז לכו ואל תחזרו בכלל כי טוב לנו לבד לבד לבד לבד לבד.........כיף

מתוקה

זו התוצאה שמכניסים ראש בריא למיטה חולה, חולה מאוד... אז היו לך כמה רגעים יפים ואני חושבת שלמדת מהם הרבה... מחר כבר תצחקי על הכל

יש לי חברה שכל פעם שעצוב לי

היא שולחת לי מתנות ופרחים וכל מיני דברים מתוקים אבל אחותי הבחורה מאוהבת בי מה לעשות איתה?

העקשנית

New member
מוצאת? תגידי החבר שלי ביקר אצלך../images/Emo6.gif

במקרה? כי הוא לא היה אצלי, וחשבתי שיש לו איזה סטוצון עם מישהי חדשה, ומתאים לי שיהיה לו כזה קטע. ספרי עוד, תני פרטים, אולי זה היה הוא-ואם כן-אז אני אספר לך עליו, ותחליטי אם את רוצה להמשיך או לא. נשמע מוזר? אבל ככה הם הגברים. ומה לא היה בסדר מוצאת? דיברתם בטלפון, היה קשר אינטרנטי, ואז נפגשתם ולא רצית שזה יקרה -וזה קרה, על הפעם הראשונה? והרגשת שנסחפת, ואיבדת שK שליטה, והרגש דהר ונבהלת? אם כן-אז לא קרה כלום. הכל בסדר. זה נורמאלי. תסריט מוכר. מחר תזרח השמש ותשכחי שהוא היה אצלך. לדף הבא. איך קוראים לו-אות 1-או שהיה לו שם בדוי?

למעלה