שאלה בקשר להופעה

kittycatbone

New member
זה לא יהיה..

אני אומרת בבירור, בגלל שלמשל קניתי כרטיסים למופע אחר שהולך להיות שם באמפיפארק וזה כן לפי כיסאות שהן אכן בצורה הזאת. לעומת זאת כשבדקתי איך זה לקנות למופע של אוונסנס, לא היה קנייה של כרטיס לפי מיקום אלא פשוט כרטיס וזהו. משמע- שלא יהיו כיסאות וזה יהיה חופשי לעמוד איפה שרוצים. גם אם הם מחוברים לרצפה
על בטוח יעשו עם זהמשהו וזה בקיצור לא יהיה שם. X:

טרודייי

New member
הכרטיסים לא מסומנים,

משמע אין מקום ישיבה
אין מצב כזה שהכיסאות יהיו שם.. יעיפו אותם

ברור!! לא שווה לשבת בהופעה כזו!../images/Emo99.gif

איך? איך אפשר לשבת שהם מול העיניים שלך?! אפשר רק לצרוח, להשתולל, אחח, האדרנליןןן!!

Brombit

New member
אני יכולה לשבת ../images/Emo9.gif.........../images/Emo4.gif..../images/Emo7.gif ../images/Emo115.gif

אם לא היה הקטע הזה שכולם עומדים, הייתי יושבת
אני יכולה להקשיב גם בישיבה, ואני לא מרגישה צורך להשתולל או משהו... לפעמים אני מרגישה שזה כמו לחץ חברתי- כולם עומדים אז גם אני אעמוד, כי איכשהו זה לא "טוב" לא לעמוד שהופעה כזאת... אבל אני עדיין מקוה שבהופעה אני ארגיש אחרת... אבל בכל מקרה אין מה לעשות, אני לא מעריצה שלהם, ואני לא יכולה להכריח את עצמי להתלהב... -- והנה אני שוב מגיעה לעניין הזה שאני מקנאה שאני לא מעריצה אותם ומתלהבת מהם כמוכם

Bulletproof Mor

New member
גמני , בלי שום בעיה .

אלא אם כן אלה שמולי יעמדו ויסתירו לי , ואז לא תהיה לי ברירה אלא לעמוד גם כדי לראות . :\

נצל"ש - לא קשורה ^^ XD

זה ייקח לכם בדיוק שניה אני עבדתי על העיצוב הזה במשךימים שלמים <יא רייט> זה בכל מקרה יצא ממש יפה ומה יותר כייף מלקבל פחית עם השם שלי עליו? ווקשע הצביעו לי 10 ותתנו לי לזכות בפחית XDDD http://www.sprite.co.il/?MailID=32FE4C28-69CE-4196-B776-48135B8B52D4

SallySkelly

New member
הצבעתי../images/Emo3.gif

מקווה שתזכי =] [ואם לא אני אתן לך פחית עם השם שלך עליה XD]

SainTonix

New member
../images/Emo207.gif ארגון הסעה מפ"ת..

טוב חשבתי על רעיון, אנחנו כרגע 5 אנשים שנוסעים להופעה מפתח תקוה, הבעיה היא כמובן איך להגיע - כי זה יותר מידי למונית/מכונית רגילה וקצת מידי למונית גדולה של 10. יש פה עוד כאלה מפ"ת שאין להם ממש איך להגיע ורוצים לנסות לארגן מונית כזאת? יש מוניות של עד 14-16 איש ככה שכל אחד ישלם בין 10-15 שקל לכיוון, שזה יצא בסופו של דבר דיי משתלם. מישהו?

evanescence17

New member
אני גם פ"ת אני נוסעה אים אמא שלי

אבל מגניב אולי בחזור אני יחזור איתכם

hbk socks

New member
איזה כיף לגור בהרצליה

פארק רעננה רחוק 20 דקות הליכה מהבית שלי...

למעלה