שאלה בקשר לדרגות

יניב100

New member
שאלה בקשר לדרגות

אני אמור לחזור עוד חצי חודש לאחר שקיבלתי 24 לחצי שנה. שאלתי היא האם יכול ליהיות שבגלל החצי שנה הזאת בבית אני ישתחרר כסמל ולא כסמ"ר? והאם כתוצאה מהשיהיה בבית קורסים מסויימים יסגרו בפני בגלל שהם ארוכים ובזבזתי לצבא הרבה זמן בלי לשרת בפועל?

a_goa

New member
הפז"מ של השרות דופק אבל הפז"מ

של הדרגות לא דופק......זאת אומרת....שלא תשתחרר בתור סמל ראשון

פז"מ זה פז"מ זה פז"מ... ../images/Emo22.gif

לא משנה איפה היית...אם אתה זכאי מבחינת פז"מ לדרגת סמ"ר, תקבל אותה. הפז"מ דופק. והוא דופק גם לטובת דרגות. מה שמעקב דרגות זה רק חקירות מצ"ח, מעצר או משהו בסגנון. לא מחלה. מבחינת קורסים: זה כבר משהו אחר, זה תלוי בית"ש (יתרת שירות) שלך. כמה נשאר לך?

יניב100

New member
נשאר לי לשרת שנתיים וארבע

יש לציין שעוד לא עברתי טירונות. אתה אומר שהפז"ם דופק גם לטובת הדרגות אז אני צריך לקבל רב"ט אחרי חצי חודש.

היי, אתה עדיין פה... ../images/Emo8.gif

אני לא יודע בדיוק על הרב"ט שלך... אם באמת נותרו לך עוד שנתיים וארבע...אז יש עדיין הרבה דברים שפתוחים לפנייך... זה הרבה זמן. אל תדאג. כל טוב

a_goa

New member
אתה טועה!!הפז"מ לא דופק!!! יש לי

2 חברים שיצאו על 24 לשנה ולשתיהם הפז"מ של הדרגה לא דפק!!! ואם אנחנו כבר בקטע אז בו שמע סיפור אחד החברים התגייס לשריון יצא אחרי חודשיים על 24 לשנה איחך שחזר נהיה מאבטח מתקנים שזה אומר שנתיים שרות..... הוא נשאר עוד שנה בצבא...(סה"כ שנה גימלים+טירונות+שנה אבטחה=2 ושתיים) ובשנה אבטחה עשה שבוע שבוע......סה"כ הוא היה בצבא 7 חודש אם מחשבים צבא ביזיון ...............שנה גימלים ושנה אבטחה

a_goa

New member
תקשיב טוב....כנראה שלא הבנת אותי

ברגע שחייל נמצא בפרופיל 24 הפז"מ של הדרגה לא דופק!!!דהיינו.....אם עכשיו הוא התגייס ויצא על 24 לשנה הוא לא יחזור לצבא ויקבל רב"ט!! הפז"מ של ה3 שנים לשרות...כן ידפוק זאת הנקודה

Jane_Lame

New member
מה שאני מתה להבין

זה איך כולכם קיבלתם 24 לשנה. אנא פרט,הדגם, והנמק.אני רושמת.

למעלה