שאלה בקשר לדגמי Die Cast 1:18:

teen17

New member
על איזה דגמים אתה ממליץ לקנות:

על איזה דגמים אתה ממליץ לקנוץ (וראה גם שאלה אליך עם נושא בקשר לאתר מסטופ). האם ידוע לך על עוד יבואנים של יצרני דגמי מכוניות בארץ? אם כן רשום לי את שמות היבואנים ואת מספר הטלפון שלהם.

twingo

New member
ראה תגובה לשאלתך למעלה לגבי...

האוסף שלי... היבואן הנוסף שאני מכיר הוא "מוטי צעצועים" (אני לא בטוח לגבי שמו) אני יכול להשיג מספר טלפון (מופיע בשם זה בדפי זהב), אך הוא לא מוכר ליחידים, ואם כן (נדיר) הוא עושה פרצוף... יבואנים אחרים אני לא מכיר, ובכל מקרה- הם לא ימכרו לך בפחות ממחירי החנויות הזולות.

טל השני

New member
שאלות בקשר ליבואן מאיטסו

1. אפשר לקנות/להזמין אצלו דגמים? 2. אם כן כמה עולה ואיפה מקבלים אותם? איפה זה כפר השעשועים?

twingo

New member
יבואן מאיסטו.

אני לא קניתי ממנו כלום, ולו בגלל שלטלפון שלו אף פעם הוא לא עונה... בד"כ יבואנים לא מוכרים ליחידים. כפר השעשועים זו רשת גדולה, עם סניפים בת"א (אלנבי, יגאל אלון), ראשל"צ, ועוד... חנות מומלצת לדגמים (לא מאיסטו אבל עדיין טובים) יש באלנבי 88.

teen17

New member
ומה הם מוכרים בחנות הזאת:

מה השם של החנות? מה הטלפון שלהם? הם מוכרים רכבים של איזה יצרניות מכוניות (בבורגו,יו טי מודלס, אנסון וכו)?

twingo

New member
החנות באלנבי...

היתה בין הגדולות לממכר "בורגו", עד לפני כחודש- אז הופסק ייבוא בורגו לארץ (מחודש בימים אלו ע"י יבואן אחר) ובעקבות זה עליית מחירי הדגמים. כיום יש להם חברה שאינני זוכר את שמה, ושאיכותה שקולה לבורגו, ואולי טובה במקצת ממנה. גם המחיר יותר נסבל. (עדיין לא קניתי משום שטסתי לחו"ל). לחנות קוראים שוק הצעצועים, ומס´ הטלפון שלה הוא 6290438-03. כתובת- אלנבי 88, ת"א. זו החנות שבשלוש השנים האחרונות רכשתי בה את מירב הדגמים שלי. תזכורת! אנסון לא נמכרת בארץ (למיטב ידיעתי- אנא תקנו אותי אם אני טועה), וU.T המעולה שנמכרה בעבר ע"י ספידספורט של איתן בלנק כבר לא משווקת בארץ מזה שנתיים לפחות. אז מה יש בארץ? בורגו, סולידו ומג´ורט, מאיסטו (לפעמים).

twingo

New member
רחוב אלנבי חגיגה לאספנות...

שים לב, שפרט ל"שוק הצעצועים", באלנבי ישנן עוד שתי חנויות- כפר השעשועים וחנות לבעלי תחביבים (נקראת וילנצ´ק או משהו כזה) בה יש גם דגמים- והיא נמצאת באלנבי 119 או משהו קרוב לזה... (וילנצ´ק יקרים מאוד, כפר השעשועים זולים אך עם מלאי מצומצם, לשוק הצעצועים מלאי מכובד ומחירים סבירים).

טל השני

New member
קניתי בכפר השעשועים היום 3 דגמים

מרצדס אס הונדהs2000 יגואר xk180 בגודל 1:24 כל אחד עלה 20 שקל שלושתם מאיסטו נ.ב ראיתי m3

twingo

New member
ראית שם דגמי 1:18?

1:24 זה הגודל הכי פחות אטרקטיבי לדעתי. אני רכשתי מרצדס S, וS2000 של מאיסטו לפני כחודש... XK180 לא ראיתי עדיין ב1:18. (יש למאיסטו אבל לא קניתי בחו"ל כי לא היה לי כבר מקום במזוודות...

twingo

New member
1:24 זה הגודל..

הכי פחות אטרקטיבי- הכוונה היתה מבחינת מבחר ולא איכות, למרות שגם מבחינה זו בד"כ 1:24 קצת פחות טוב. מה שכן, 20 ש"ח זה מ-מ-ש זול.

twingo

New member
מתי בדיוק ראית את האוסף שלי?

ועם כל הכבוד, פרט ל4 1:12, 4 1:43, 1:33 אחד ו1:24 אחד- הכל 1:18...

טל השני

New member
תגובה

לא התכוונתי שאצלך אין 1:18 התכוונתי בחנות ראיתי אותו בערך לפני שנתייים,את האוסף.

twingo

New member
יפה יפה...

ככה כשאני נלחם בשטחים האוסף שלי מופקר!! אין בעיה.. יניב כבר ישמע מזה...
בכל מקרה, מאז החדר שלי השתנה לחלוטין, ויש ארונות מיוחדים שבניתי למכוניות עם סגירה מזכוכית. כמובן הפרט השולי שבשנתיים האחרונות רכשתי עוד כ-100 דגמים...

twingo

New member
כן.

מוכרים במשביר לצרכן בורגו, בצעצועי ראשון (ראשון סנטר), בקניונים שיש בהם חנויות צעצועים, בטויס אר אס בחונים קונים ובהיפרטוי ליד צומת בית דגן....

teen17

New member
האם יש גם דגמי 1:18 של משאיות:

תגיד, יש גם דגמי משאיות בגודל 1:18? אני חיפשתי פעם ולא מצאתי. האם אתה מכיר חברה שמייצרת? אם כן שלח לי תמונה של אחד מהדגמים השהם מיצרים ואת כתובת האתר שלהם.

twingo

New member
ב1:18?

אני לא בטוח. אני לא מתעסק עם משאיות או אופנועים. לדעתי עיקר השוק למשאיות נע סביב ה1:24, 1:43 ו1:87. חפש בקישור הראשון שכתבתי לך בהודעה קודמת שלי, שם (EWACARS) יש גם קצת משאיות. כמו כן, ראה קישור מצורף לאתר עם קצת דגמי משאיות, לא ב1:18 לדעתי.

למעלה