שאלה בקשר לדגמי Die Cast 1:18:

teen17

New member
שאלה בקשר לדגמי Die Cast 1:18:

היי. אני סך הכול בן 17 ויש לי כבר 17 דגמים של מכוניות בגודל 1:18 ממגוון היצרינים והדגמים. איפה אני יכול להשיג דגמים של Maisto, Anson, Auto Art בארץ מהיבואנים? תשאיר לי בבקשה את המספר טלפון של היבואנים לארץ של היצרנים האלה. ודרך אגב אני מחפש מקום שאפשר להשיג בו דגמים של מרצדס S-Class גירסת סדאן וסטיישן וגם C-Class קופה/סדאן וגם דגמים של מרצדס שהם משמשים כ-Pace Car וכל הדגמים שרשמתי בגדלים של 1:18. אני חולה על הדברים האלה בכל פעם שאני בחו"ל אני קונה אותם. למשל חזרתי מקנדה לפני שבועיים עם 5 דגמים. ביי לכול חובבי הדגמים.

twingo

New member
כבר בן 17....

AutoArt ואנסון לא נמכרים בארץ, מאיסטו נמכר לפעמים, בעיקר ב"כפר השעשועים" (איזה שם מחריד לחנות...) מס´ הטלפון של יבואן MAISTO בארץ הוא: 9521945-03, והוא נמצא בראשל"צ. פעם אחרונה ש"בדקתי", לא היה דבר כזה S קלאס סטיישן. דגם של הS תוכל להשיג מיבואן מאיסטו. אותו כנ"ל לגבי C ספורט קופה, והCLK שמשמשת כPACE CAR. מקום נוסף בו ניתן להשיג דגמי מרצדס שונים הוא סוכנות מרצדס ברחוב השלושה בת"א. (מחירים מופקעים בעליל...) אפרופו בן 17... לי היו בגיל זה 125 דגמי 1:18... כיום יש לי 229, (שניים מהם 1:12) ועוד אחד נשלח אלי מחו"ל לפני שבוע וחצי וצפוי להגיע בשבועות הקרובים (אף הוא 1:12).

teen17

New member
תגובה למה שרשמת

יש לי בעיה אחת: בחדר שלי אין לי מקום לשים ארון מיוחד לתצוגת הדגמים שאני אוסף ולכן אני קונה מעט מאוד. אחרת הייתי קונה הרבה יותר מכוניות. ודרך אגב ראיתי באתר של אנסון שהוא מייצר דגם של S-Class סטיישן כ-Pace Car. דרך אגב: איך אתה מייבא את המכוניות האלה לארץ? אני רוצה לייבא כמה אבל יש בעיה שאני לא יודע איך להביא אותם לארץ בלי שיעשו לי בעיות במכס ובכניסה לארץ של המכוניות. אם תוכל לענות לי על זה אשמח מאוד.

twingo

New member
אנסון.

ביקור קצר באתר אנסון וזו המסקנה- כמו שאמרתי, הם מייצרים את הCLK בגירסת PACE CAR. כמו כן, הם מייצרים בגירסת סטיישן את הE-קלאס, ולא את הS.

teen17

New member
שאלה לי אליך בנושא היבוא האישי:

רגע, אני רוצה להבין משהו, איך אתה מייבא את המכוניות לארץ בלי שיעשו לך בעיות במכס או בכניסה לארץ של החבילה? איך אתה מייבא אותם בכלל? הרי לא כל מקום מסכים לשלוח מכוניות כאלה לארץ ואם כו אז זה עולה הרבה כסף אז תסביר לי איך אתה מייבא אותם לארת בלי בעיות ומאיפה אתה קונה אותם ומאיפה אתה משיג משלוח שלהם.

twingo

New member
תוכל לייבא לארץ דרך....

אתר שנקרא מאסטופ, זה אתר ישראלי שמתווך ביניך לבין אמאזון.קום, עם עמלה כמובן. משם ייבאתי את ההאמר. אני קונה 95% בארץ, והשאר בחו"ל ממש ומביא איתי. הדגם ששלחתי עכשיו מגיע בדואר אוויר, זו הפעם הראשונה שאני שולח לעצמי משהו מחו"ל, נקווה שיגיע שלם... (יש לי ביטוח בכל מקרה..)

teen17

New member
ובקשר לאתר מסטופ:

אבל לא כל הדגמים שאני רוצה יש באמזון, אז מה אני עושה בנידון? אפשר גם לקנות במקומות אחרים דרך מאסטופ? ודרך אגב איזה יצרני מכוניות יש לך (כלומר אאודי מרצדס וכו)? לי יש פורד,שברולט,קדילאק,מיני,פורשה,האמר אזרחי,פרארי,למבורגיני,יגואר. אני מקווה שבעתיד הקרוב אוכל להרחיב את מס´ המודלים שלי (אם אני אמצע דרך לשים בחדר שלי ארן תצוגה למכוניות).

twingo

New member
לי יש:

פרארי מרצדס פורשה ב.מ.וו פורד רנו יגואר למבורגיני שברולט אודי שלבי MCC מזראטי פולקסווגן קרייזלר דודג´ ג´יפ הונדה אסטון-מרטין מקלארן אלפא-רומאו בוגאטי מורגן פיאט מיני סיטרואן פלימות´ פז´ו איי.אם.ג´נרל טויוטה קאדילק רולס-רויס קייטרהאם לנצ´יה מיצובישי ניסאן קורד סובארו למיטב ידיעתי, דרך מאסטופ אי אפשר לרכוש דגמים אחרים מאשר באמזון, אבל צירפתי לינקים לאתרים ששולחים לארץ (בד"כ יקר).

kitt

New member
מסטופ נותנת שירות של תא דואר בארה"ב

מבחינתם שלח מה שאתה מאיפה שאתה רוצה לשם פרט לדברים לא חוקיים (נשק וסמים). מבחינת החנות אתה נותן את הכתובת שלך המסטופ ככתובת המשלוח והתשלום וMUSTOP יביאו את זה ארצה לסניף MBE הקרוב אליך.

twingo

New member
לא מדוייק...

מאסטופ עובדת רק עם כמה חנויות שיש לה הסכם משלוחים איתן. מבחינת דגמים, אמאזון הוא האתר ה"טוב" ביותר בארסנל של מאסטופ.

kitt

New member
כלקוח כבד של mustop תאמין לי שהם

עובדים עם מי שאתה רוצה, אתה נותן את הכתובת שלך בmustop למי שאתה רוצה והחבילה מגיעה.

twingo

New member
טוב, אם אתה אומר....

ממה שאני הבנתי מהאתר כשהזמנתי, הם עובדים עם אתרים מסויימים בלבד. אם אתה מכיר אחרת- זה חדשות טובות...

pomelit

New member
מנסיון שלי קיט צודק

לא שאני חסידה גדולה של מסטופ... אבל אני אישית יודעת על גפ, וגם על חנויות אחרות

twingo

New member
אפשר להזמין דרך מאסטופ גם לא מאמזון

אבל בכ"ז אני מכיר שיש מבחר מצומצם יחסית (כמה עשרות). אולי אני טועה.

מצמץ

New member
קבלו עוד שני לינקים נחמדים

אולי הם יעזרו לכם. לינק 1 זה אתר עם לינקים להרבה משווקים של מודלים. לינק 2 זה חנות אחת למודלים בגודל 1/18

מצמץ

New member
שכחתי לומר לכם

שהחברה שמוכרת את הדגמים (בלינק השני) מבצעים משלוחים לישראל (למי שרוצה) יש להם חבל"ז דגמים, ובצבעים שונים ונדירים כולל עם שיפורים שהם עושים לדגמים רגילים של בוראגו, מאיסטו, UT ,AUTOART ועוד (כגון צבעי כרום צביעת פנים שונה ועוד) שווה לעיין בדגמים שיש להם. מחירים די נוחים.

twingo

New member
ולגבי ייבוא אישי...

ייבוא אישי היא פרוצדורה יקרה ומציקה, שלא תשתלם לך. לדוגמא- אני ייבאתי דגם 1:18 של "מאיסטו" (האמר אזרחי), והוא עלה לי כולל משלוח 227 ש"ח, כשבחול ניתן להשיגו בכ100 ש"ח. מבחינת מכס- כל עוד הדגמים שלך (כולל עלות משלוח) לא גולים על ערך של 35$, אין מכס. כמה מכס יש על יותר מזה? אני אדע ברגע שאקבל את הדגם שלי מחו"ל (זה ששלחתי עכשיו). עדיף לקנות בחו"ל (אני חזרתי מטיול לפני שבוע עם 22 דגמים). רק אל תשכח שאם במכס יעצרו אותך, תשלם גם מכס וגם מע"מ, ואפילו קנס קטן...

teen17

New member
בקשר לזה שהבאת איתך 22 דגמים:

רדע, אני רוצה להבין משהו. איך הבאת לארץ 22 דגמים? במזוודה? ואם כן איך אתה דואג שהם לא ישברו בדרך מכל המכות שהם מקבלים?

twingo

New member
חתול שמים בשק, ואיפה שמים דגמים???

כידוע לך, הדגמים נמכרים בקופסאות. את הקופסאות שמתי ב3 מזוודות, וכך הגעתי איתן לארץ הקודש. רוב הקופסאות יכולות לספוג את המכות, ואם לא אז בשביל זה יש מזוודות קשיחות...

למעלה