שאלה בקשר לגשרים..

goro123

New member
שאלה בקשר לגשרים..

טוב אז ככה אני לא בטוח שהשאלה הזאת קשורה לפורום הזה אבל זה נראה לי הפורום הכי קשור שמצאתי לנושא. אז ככה: תמיד תהיתי איך בנו גשרים מעל מים בשנת 1800 כמו לדוגמא הגשרים בצרפת הרי לא היו צוללנים או מכשירים שיוכלו לעזור למקם את הגשר מתחת למים אז איך בכל זאת עשו זאת? אני אודה למי שימצא לי את הפיתרון...

שאלה עוד יותר מטרידה

מכירים את החטיף "קליק"? הכדורונים מצופי השוקולד? אז איך בדיוק מצפים אותם? אין להם שום חלק שטוח, שנראה כאילו הניחו אותם על משטח לייבוש. זה נראה כאילו ממצקים אותם בנפילה חופשית... יש למישהו פה קשרים בתעשיית המזון?

Oren C4

New member
הסבר לתעלומה

פשוט מניחים את הכדורים המצופים שוקולד בתוך תבניות כדוריות (כמו תבנית של ביצים רק יותר קטן) המותאמות בדיוק לגודל ולצורה של אותם כדורי "קליק", וככה מקבלים כדורים מצופים ללא שום חלק שטוח. ממממ.... בא לי עכשיו קליק...

זה בטוח לא.

לך תקנה קליק, ותראה שהכדורים לא בדיוק כדוריים, ולא באותו גודל. זה לא נראה כמו תבנית.

Oren C4

New member
אז כנראה

ממצקים אותם בצנטריפוגה שמייצרת שדה אנטי-גרביטציוני ואז השוקולד מתייבש כשהם מרחפים באוויר בתוך המתקן הזה
... אנאערף...

mandark

New member
או שאולי אלה תבניות

בגדלים שונים שנועדו ליצור את האפקט של האקראיות בחטיף.
איל

1L4N

New member
נו זה פשוט

יש שורה של פועלות שלשות בידיהן את עיסת השוקולד. ואיך יש שקיות עם גרעינים שחורים קלופים? זה שוב אותן פועלות שמפצחות. שום קסם. ולמי שתוהה למה רק פועלות ולא פועלים. זה בגלל שפועלים לא מתאפקים ואוכלים הכל.

mandark

New member
בהחלט שאלה טובה!

יש לי קשרים בתעשיית המזון, אברר

FearThis

New member
בדקת 2 חטיפים אחד לייד השני ?

אם הם שווים אז הרי לך, זאת תבנית. אם לא, כנראה שהתשובה לא תבוא ממני. דניאל.

Fatach

New member
זו לא תבנית

כי יש הרבה מוטציות... וחוצמזה נראה לך הגיוני שיכינו כמות כזו אדירה של עיגולים עם זאת הייתה תבנית?!

Dorfl

New member
אולי באמת בנפילה חופשית דרך תעלה

עם אוויר קר במיוחד.

keynant

New member
מאחר וה"מילוי" שלהם הוא עגול...

יכול להיות שככה: מחציקים את המילוי, וטובלים אותו מספר פעמים בשוקולד מומס(בטמפ' נמוכה-שקרובה למיצוק). לאחר שנוצרת הצורה, טובלים אותו שוב, ובזמן שהשוקולד מתקרר וכמעט נהפך למוצק, מפילים אותו על משטח מתכת בעל שיפוע, שמעלים את המקומות בו הקליק הוחזק...

goro123

New member
תודה רבה!

עזרתם לי מאוד כשעניתם על השאלה המטרידה שלי! פורום נחמד יש לכם פה אני ינסה להשתתף לעיתים קרובות יותר...

mr lavi

New member
מה שאמרו לי כשהייתי בחו"ל באנגליה

בטירת ליץ, זה שהם פשוט חפרו תעלות גדולות כאלה, והטו את זרם המים לתעלות! ואז כשאיזור הבנייה היה יבש הם בנו את החומות, וכו'.... וכשהם סיימו הם החזירו את המים לנתיבם המקורי :) מקווה שבכך עזרתי לך למצוא את התשובה :) ושוב...אולי היו עוד שיטות אבל זו השיטה שאיתה עבדו בטירת ליץ שבאנגליה! ד"א, מקום מ-ה-מ-ם!!!!! פשוט מ-ה-מ-ם!!!! אתם חייבים ליהיות שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא תרצו לחזור לארץ אחרי שתיהיו שם :) ד"א... אני חדש כאן בפורום הזה, אני בא מפורום טיסנאות, וגם פורום סימולטורים... :) בברכה בר לביא.

למעלה