שאלה בקשר לגניפר...

hilary duff

New member
שאלה בקשר לגניפר...

למה לא שומעים כל כך מגניפר?זאת אומרת קליפים,סרטים משהו? יש משהו חדש?

QueIronia

New member
בסוף החודש ייצא בארץ

Cd/DVD Set חדש בשם The Reel Me שיכלול את רוב הוידאו-קליפים שלה עד כה וכן 6 רמיקסים לדיסקים מהאלבום האחרון, This Is Me... Then. בסוף דצמבר אמור לצאת דרט שלה בשם An Unfinished Life.

QueIronia

New member
נ"ש../images/Emo26.gif TIMT sales

לפי הכתוב באתר הרשמי, הדיסק מכר 4.8 מיליון עותקים. עכשיו קראתי באיזה מקום שזה מעודכן ליוני, ושזה כנראה כבר הגיע ל- 7-9 מיליון... |הלוואי| הדיסק יצא ב- 25/11/2002, כלומר, לפני כמעט שנה...

Lopezit

New member
מה שאמרת!

על המכירות של האלבום כבר אמרתי לכם ולא האמנתם

QueIronia

New member
נ"ש../images/Emo26.gif559 רולז../images/Emo70.gif

נכנסתי עכשיו לפורום ג'ניפר לופז בהיידפארק. זה פורום ממש ממש ממש נידח ודפוק
Jennifer Lopez 559
RULZ

Lopezit

New member
כן גם אני נכנסתי לשם פעם

יש שם הודעות משנת 2002 חחחחחחח

../images/Emo15.gifאם כבר מדברים על פורומים..

אז אני רוצה קישורים לפורומים של ג'ני מחו"ל באנגלית

נ"ש!!! שירה את מתההההההההה

כנראה שמישו מהמשרד של אמא יביא לי את מנדי!!!! כנראה שאני אכלתי ליצ'י לחינם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בא לי להרוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג אותךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!! *אבל זה רק כנראה.. אז אם הוא לא יביא תמיד יש את אבא שלך חיחיחי* ואת זוכרת שהראיתי לך ת'חולצה שאמא שלי קנתה בצפרת וזה נשאר עם הזמזם??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבא שלי ו2 חברים שלו פורצים ת'זמזם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כזה מצחיקקקקקקקקקקקק!!! את קולטת את שלושתם יושבים עם החולצה ביד ו1001 מברגים וכלי עבודה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמרתי לך פעם...

שאני ש-ו-נ-א-תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךך?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!? רק מלהיזכר במה שהאכלת אותי בו יש לי בחילה!!!! ולבננה משו היה טעם של מייפלללללללללללללללללללללללל אני חולה על מייפלללללללללל חיחיחיחיחי

מנדי הסינגל החדש של ווסטלייףףףףףףףף

שכרגע #1 במצעד הבריטיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!! אמן יישאר ככה עד סוף השבועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אמאלה זה הסינגל הכי הכי הכי הכייייייייייייייי מושלם בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!

למעלה