שאלה בקשר לגימ"לים

supertv

New member
שאלה בקשר לגימ"לים

קצת התקררתי וכואב לי הגב, אבל נאי מאוד רוצה לקבל גימלים ככה עד יום שלישי! מה הסיכויים שאני אקבל את זה מקצין העיר? באיזה מקרים נותנים גימלים (אני יודע שאני צריך להיות יותר חולה אבל יש מקרים שקשה לבדוק) ואם אני הולך בשבת אני מקבל גימלים שכוללים גם את שבת או איך זה הולך? תודה רבה
 

jewell

New member
אם לאמר את זה בעדינות...

הסיכוי שתקבל יחס בקצין העיר אם אתה לא מדמם או גוסס הוא אפסי למדי. אם אין לך חום ממש היסטרי, הסיכוי שבכלל תקבל גימלים קטן לחלוטין. "כאב גב" קל לא מרשים אף רופא צבאי, לצער כולם. המלצתי לך זה שלא תפנטז על דברים לא ריאליסטיים, זה רק יבאס אותך. לגבי הפורמליות- יום גימל תקף עד חצות של *אותו היום*- כלומר, גם אם קיבלת גימל בתשע בלילה הוא תקף רק עד חצות. ג´ול.
 
אתה לא חייב להיות גוסס כדי לקבל

כמו לכל דבר בצבא גם לגימלים יש תקן מסויים. ואני לא חושב שכאב גב נכלל כמיקרה שמצדיק גימלים (פטור מהרמת משקלים אולי כן) סינוסיטיס לדוגמא, שזה סתם מחלה מעצבנת אבל לא מי יודע מה מציקה מזכה בשלושה גימלים + (עד שזה עובר) כנל גם מחלות מדבקות (מן הסתם) עם אתה ממש רוצה גימלים תנשך את החתול שלך (בתקווה שהוא ינשוך אותך בחזרה) תקבל אומנם כמה זריקות לא נעימות, אבל תשאר שבוע בבית.
 
למעלה