שאלה בקשר לגיטרה

funkbass

New member
אין לך מושג

מה גיטרות ובסים של התקופה הזאת עושים לי

funkbass

New member
לא ממש ....

עד כמה שאני אוהב גיטרות כאלה ...... אני בסיסט ... ומה שאני ניתקלתי בד"כ זה בסים כאלה מיוחדים ..... לא מזמן ניגנתי על בס fender jazz bass משנת 73 ... עם סאונד מדהים!! גריפ מדהים!! ומחיר מדהים!! אז אחרי 10 דקות שניגנתי עליה והתרשמתי .. החזרתי אותה יפה למקום ועזבתי עם דימעה בעין...

funkbass

New member
אני לא מתלונן

אני מבסוט מה musicman stingray וה fender jazz bass fretless שלי ..... רק שבבוא היום אני אוכל להרשות לעצמי גם כלי אקסקלוסיבי

wiz

New member
צחוקים ודחקות ../images/Emo6.gif

אבל באמת שאין לי כוח להתחיל את הויכוח הזה שוב... wiz

greblin

New member
נכון

אני לא אוהב את האיבנז שלי כי היא לרוק למטאל, ואני מנגן ג´אז והיא מסריחה בג´אז. זה לא הסאונד שאני מחפש, והפנדר שלי פצצה ואני לא בנזונה עם פנדר אלא גיטריסט עם פנדר בתזונה

RHCP

New member
עם כל הנגני ז´אז שמהללים את פנדר

אולי אני עוד יקנה אחת .... (אני מנגן בעיקר ז´אז ובלוז וגם רוק)

red hot

New member
אני דורקא התלבטתי בין פנדר

לאיבנז אבל אין מבה להתווכח- אין כמו הסאונד של איבנז. כמובן שפנדר הן גיטרות טובות אבל אני מעדיפה איבנז למרות שאני לא מנגנת רוק כל כך כבד.

greblin

New member
אם אתה רוצה גיטרה ג´אז

אם אתה רוצה גיטרת ג´אז טובה אל תקנה פנדר, אלא Gibson או Guild או Ibanez נפח מלא או חצי נפח. תלוי בתקציב אבל אם איבנז אז לדעתי Pat Metheny Model ועל גיבסון יש לי הרבה המלצות, תלוי בתקציב

RHCP

New member
אני צריך גיטרה שתתאים לכל מה שאני

מנגן בעיקר בלוז ורוק

greblin

New member
אתה אתה גם יכול

לקנות גיטרה רבע נפח או חצי נפח שתשמע טוב אבל אם אתה מנגן רוק אז זה לא יתאים לדעתי אתה צריך לשמוע ולהחליט לפי מה שאתה מנגן

למעלה