שאלה בקשר לגיטרה

mr. man

New member
שאלה בקשר לגיטרה

הגיטריסט בלהקה שלי משתמש בגיטרה Slammer Hamer. היא בצבע שחור כזה... איך היא בתור גיטרה ראשונה למתחילים? הצליל שלה מספיק טוב בשביל להקה? אני לא כל כך מבין בגיטרות אז אני שואל את דעתכם.

wiz

New member
זה לא ממש משנה...

אם זה מה שיש לו - אז זה מה שיש לו...
הגיטרה הזאת בסדר להתחלה, אבל אי אפשר להשוות אותה לאיבנז, ג´קסון, פנדר, גיבסון, ועוד הרבה פירמות יותר מקצועיות ויותר יקרות. מה שחשוב זה איך החבר שלך מתחבר לכלי: אם הגיטרה נוחה לו והוא אוהב את הסאונד אז זה טוב, וזה טוב ללהקה. אם לא... אני מקווה שזה עזר קצת... wiz

mr. man

New member
אם אתה אומר

דרך אגב, עשינו על האש, אז סתם ככה חיברנו שיר שהולך ככה בערך: לבן זונה שלך יש פנדר הוא מנגן בה כל היום לבן זונה שלך יש פנדר שכחתי את ההמשך
זה שיר של אנשים מתוסכלים! חחחחח והגיטרה שיש לו היא שחורה לגמרי, יש עליה רק שחור.

אני בנזונה עם פנדר

אבל אני לא סובל תפנדר שלי ולא פנדר בכלליות מזל שיש ג´קסון..וחבל שאין איבאנז לבנזונה יש פנדר אבל הוא לא אוהב אותה מסקנה לא לקנות פנדר ואוי ואבוי אם עכשיו נוצר מזה ויכוח על למה פנדר טובה או לא טובה אמרתי את דעתי סוף נושא

mr. man

New member
תראה

לא באתי ליצור כאן דיון על פנדר, והאמת אין לי מושג איך פנדר בהשוואה לגיטרות אחרות. רק ציינתי את העובדה שחיברנו על זה שיר.

טוב מאוד

זה שבנאדם לא יודע איך נראית פנדר זה כבר טוב..למרות שזה דבר נדיר..כי אני בטוח שראית..כי היא נראית בדיוק כמו ההאמר של החבר שלך..בעצם ההאמר זה חיקוי לדגם של הסטרוטקסטר של פנדר...אז אתה כן יודע חוצמזה...כן ירבו כמוך!

greblin

New member
הלו הלו

לא להשמיץ את פנדר, לי יש פנדר ואיבנז s-470 ואני לא אוהב את האיבנז ואני מעדיף כמעט לכל מה שאני מנגן את הפנדר, אבל יכול להיות שזה בגלל שאני ג´אזיסט והאיבנז שלי היא גיטרת רוק וממש ממש לא ג´אז. ואם מישהו מוכר גיטרת ג´אז נפח מלא Gibson ES-175 ודומותיה, שיודיע לי, תודה.

שמעתי אותי משמיץ?

רק אמרתי שאני לא אוהב בדיוק מאותה סיבה שאתה לא אוהב את האיבאנז אין לה צליל בשבילי

tukonov

New member
לי יש פנדר 79

שמתי לה מיני האמבקר של-seymour duncan אוכלת את כל הג´קסונים וכל האיבנזים בסביבה!

לא היא לא

אני לא חושב שהיא יותר טובה מהג´קסון שלי למטאל..יש לה EMG אולי היא מעולה לרוק ורוק כבד אבל למטאל היא לא עונה על הצרכים ובטח שלא עוברת איבאנז כדוגמת סטיב וואי וסטריאני

tukonov

New member
יכול להיות שאתה צודק אבל מה שאני

לספר לך זה שהיתה לי איבנז(לא זוכר מודל)והיתה ליcharvel שהיא גיטרה פצצה ,ומה לעשות הפנדר מאכילה את שתיהן ברוורס.

funkbass

New member
אין שום איבנז בעולם

שתשתווה לפנדר מקורית של שנות ה 70 .....

tukonov

New member
עם כל הכבוד שאני לא רוחש לאיבנז

פנדר זו גיטרה עם אופי ועם אישיות בניגוד לאיבנז,ג´קסון וכו, שהויכוח לגבי איכותן מזכיר לי את הויכוח בין אוכלי מקדונלד ובורגר קינג או שאם נדייק בין בורגרראנץ ומקדיויד.

למעלה