שאלה בקשר לבגדים.

שאלה בקשר לבגדים.

שלום לכולם, אני אורחת מהפורום השכן, וחייבת להודות שיש לכם פורום מקסים. יש לי שאלה בקשר לבגדים. מאחר וחזרתי למידות הקודמות שלי, המלאות יותר...אני לא ממש מוצאת בגשים שימצאו חן בעיני. עונות ומתאים לי, יקרים לי מידי, לצערי, ובד"כ אני גם לא מוצאת שם משהו שמוצא חן בעיני. אני עדיין חולמת למצוא את החנות האולטימטיבית, שמוכרת בגדים לנשים בסביבות גיל ה 40, שעדיין מרגישות צעירות, ושלא צריכות לשדוד בנק כדי לקנות שם משהו. חולמת על חנות שאני אוכל לעבור בה, פעם בכמה זמן, ואדע שתמיד אמצא שם משהו. במיוחד עכשיו, לקראת הקיץ הצבעוני שמתקרב, אני ממש שוברת את הראש מאיפה להתחיל לחפש. מי מכירה ויכולה לעזור???

חלום מתוק אך בעייתי ../images/Emo122.gif

לצערי חנות אולטימטיבית אין. גם לרזות אבל ,אם זה מנחם אותך, אין חנות אולטימטיבית. מה שכן יש זה כיתות רגליים מתיש ותגליות חדשות שמדווחות פה לעיתים. גל דיווחה כאן לאחרונה על פרימה קלאס חנות זולה יחסית ועם מידות גדולות (נמצאת על דרך פתח תקווה אם אני לא טועה, צמוד לפנאי לי) יש חנויות זולות גם באיזור אלנבי דרום שמחזיקות גם מידות גדולות במחירים שווים לכל נפש. יש מבצעים וסופי עונה בכל היקרניות למיניהן. וזה לא נגמר בעונות ומתאים לי יש את ג'אמפ, שרינה, אשה אשה, מטושקה (בדיזינגוף), קרייזי ליין, רונן חן (בשנקין) ועוד כמה שבטח שכחתי. את מוזמנת לדפדף פה בפורום, במאמרים ובקישורים וכמובן לשאול ולהתייעץ. זה תמיד בכיף. תהני ובהצלחה

תודה רבה,

כתןת רגליים שורף קלוריות, וזה כבר טוב לכשעצמו. הבעיה היא שתמיד כשאני חוזרת הביתה, מתוסכלת מכך ששוב לא מצאתי כלום, אני גם משלימה את הקלוריות שאיבדתי בדרך.

יש עוד דבר שאפשר לעשות

לפני ששודדים בנק וצריך לבדוק את זה טוב.יש חנויות ואנשים פרטיים שמוכרים בבגדים יד שניה במחירים מאוד נוחים ובמצב מצויין.אני אף פעם לא קניתי כך אבל זוהי אפשרות שאפשר לבדוק.לפעמים יש להם דברים ממש יפים ואולי אפילו די מיוחדים שהם בטוח במצב טוב ולביש,סתם מחשבה שאולי תהיה מועילה.

פיתום עלה לי רעיון מבריק

על ציפי שמעת?! בחורה סימפטית שמייצרת מכנסיים במחירי אפס (70 שקל לרוב המכנסיים ו 90 לג'ינס) ובטווח מידות אינסופי (עד 54-56 יש שם בטוח) ומבחר ענק עכשיו תקשיבי, אם עוד לא היית אצלה יש כמה דברים שאולי כדאי שתדעי: 1. החנות נראית כמו מחסן 2. האיכות של הבגדים לא בשמיים אבל הם מחזיקים בשקט עונה שתיים אם לא מתעללים בהם ומכבסים אותם בפעם הראשונה ביד. 3. אם את מתחת למטר שבעים אז את רוב המכנסיים צריך לקצר. עוד פרטים יש במאמרים וזה. אבל כמובן אני פה לשאלות. או לתשובות יותר נכון. או לקומבינציה מעניינת של שתיהן. ובכלל אולי כדאי שתספרי איזו מידה את חובקת כדי שאפשר יהיה לתת המלצות יותר ספיציפיות. את יכולה גם טווח מידות. את יכולה גם לא. אח הדמוקרטיה הזו! תענוג!

אז את נקראת מידות ביניים

וככזו יש לך כל מיני יתרונות אחד מהם זה שאת יכולה לחפש (ולמצוא) בגדים גם בחנויות "רגילות" ברנואר מחזיקים מידות 44, במנגו יש, בזארה יש. השמועות אומרות שאפילו בקסטרו יש אבל טפו עליהם. לא סובלת אותם. את יכולה לנסות בחנות החביבה עלי YELLOW שהיא במקור חנות לכוסיות אבל המידות לארג' שלהם בחולצות וחצאיות הן גדולות יחסית אני מאוד מקווה שהבעיה שלך עם קניות בגדים היא היצע ומבחר ולא איך בגדים נראים עלייך ואיך הם היו נראים עלייך קודם כי אם הבעיה היא שאת לא אוהבת את איך שאת נראית יהיה לך יותר מקשה למצוא בגדים (אבל מאוד קל למצוא תירוצים למה לא לקנות בגדים
)

silvey

New member
לא מוותרת לך על תשובה ושולחת אותך

למצוא בגדים ב"אאוטלט" בהרצליה פיתוח. יש שם אוסף של חנויות עודפים ואני בטוחה שתמצאי משהו ולא ביוקר. יש את נינה, אשה אשה, מתאים לי (יש מכנסיים נהדרות במחיר מצחיק של 59.90 ש"ח), מיס לגוט (יש סריגים בגודל 44-46), פוקס שהטישרטים שלהם בגודל 4 מתאימים לגודל 44-46, ועוד חנויות.

ש ברשת "גולף" יופי של חולצות עד

מידה 46 , צבעוניות, אלגנטיות ובאיזור של 100-140, אני ממש שמחה שגיליתי אותם כי אני קונה 2 חולצות במחיר בו קניתי בעבר חולצה אחת בקושי. גם לנעמה בצלאל יש מידה 44 אבל אצלה כבר יקר יותר.

DREAM111

New member
לא מוותרת אז קיבלת המון הצעות ועוד

אחת שאני יכולה לתת היא שיש בקרוב בזאר בתחילת החודש ואולי שם תמצאי במחיר שווה לכל נפש. הבזאר יתקיים בגבעת השלושה - הקיבוץ ב - 1.4.04 יום חמישי אחה"צ מ15.00 יהיו בבזאר מידות גדולות מכל הסוגים , כותנה , הודי, אופנתי המחירים יהיו זולים ושווים לכל נפש.

sophies

New member
מומלץ ללכת לשוק בצלאל

בתל אביב, יש שם מבחר ענק של בגדי ים סביבי 100 שח', של חברות טובות אבל משנים קודמות גם במידות 50

למעלה