שאלה בקשר לאסתמה

איתי1122

New member
שאלה בקשר לאסתמה

השאלה מופנית לחיילים שיש להם אסתמה: איזה שיטות אתם מכירים כדי לעקוף את זה בצו הראשון (יענו איך לעבוד עליהם/על הרופא ככה שלא יופיע לי אסתמה ולא ירד לי על זה פרופיל ולא סעיף). תודה.

A Pig in a Cage

New member
לא ניסיתי

אבל אני מניח שאם לא תצהיר על זה לא ידעו בכלל. ואם יש לך אסטמה חלשה אז גם אם בודקים קשה מאוד לשים לב לזה

איתי1122

New member
יש לי אסתמה חלשה...

חלשה מאוד ואני מקבל התקף בערך פעם בשנה שנתיים..... הבעיה זה שהרופא ירשום את זה בחלק שלו. אז השאלה שלי היא אם מישהו מכיר שיטות לשכנע את הרופא לא לכתוב, ואם הוא כן יכתוב, איזה שיטות יש כדי להסתיר את זה מעיני הצבא. דוגמא: לתלוש את הטופס מהזימון ולהגיד ששכחתי אותו בבית ואז שאני אכתיב את מה שהיה אמור להיות כתוב בטופס הרפואי לחיילת שתהיה שם. דברים כאלה, אני בטוח לא הראשון שיש לו את הבעיה הזאת....... ולא טוב שזה בכלל יוזכר כי אני מתכנן על יום סיירות....

zazaza

New member
פתרון חלקי

דבר ראשון, אף אחד לא ירשום את ההיסטוריה הרפואית שלך בע"פ. דבר שני, אפשר לומר לרופא משפחה האזרחי כי אין לך כבר בעיות עם האסטמה ואולי הוא לא ירשום. דבר שלישי, גם אם נרשם ניתן לרשום מכתב ללשכת הגיוס שבעיית באסטמה שלך חלפה ואז, סביר להניח, ישלחו אותך לבדיקות - אם תעבור אחלה, אם לא, אז לא...

איתי1122

New member
ומה עם ללכת לרופא משפחה אחר?

יענו אם אני אלך לרופא שלא מכיר אותי אז אני אוכל להכתיב לו מה לכתוב?

צחי:)

New member
תגיד לי, זה נראה לך שוק?! ../images/Emo101.gif

רופאי קופ"ח מעודכנים בתיק הרפואי שלך דרך המחשב אם אני זוכר נכון מהאזרחות, כך שלפני שהרופא ימלא את הספח הוא יבדוק את העניין...

למעלה