שאלה בקשר לאטלס א"י

Mactrix

New member
שאלה בקשר לאטלס א"י

המרצה שלי אמר לי שאין שום סיכוי שבעולם שאפשר לעבור את השאלה בבגרות על א"י בלי אטלס א"י. האם זה נכון ?? זה אומר שאני צריך לקנות עכשיו עוד אטלס!! אם מישהו יש לו תשובה בנושא בבקשה זה יעזור (אני עושה מכינה קדם אקדמית אז להיתחשב גם בזה תודה).

shagam11

New member
../images/Emo26.gifהמרצה צודק! מלבד שאלה על א"י

יהיו שאלות נוספות שלצורך פתירתן תזדקקי לאטלס. שיהיה בהצלחה

Mactrix

New member
יש לי אטלס רגיל (אוניברסיטאי) אבל..

יש גם אטלס א"י שהוא אמר לי שאני חייב לקנות !!! בנוסף למה שיש לי. (ד"א אני לא בחורה, דיברת אלי בלשון נקבה)

shagam11

New member
ראשית כל, אני מתנצל שדיברתי אליך

בלשון נקבה (באמת שאין לי מושג למה החלטתי שאתה זו את
). שנית, כדי להיות סגורים על העניין אולי כדאי להפנות את שאלתך לכל חברי הפורום, ובעיקר לאלה שניגשים לבחינה - האם אטלס א"י נחוץ למבחן הבגרות בג"ג ?

אצלנו

זאת אומרת במכינה שבה אני מתרגלת לבגרות, לא דרשו מהתלמידים לקנות את האטלס. אני בטוחה שזה יכול להועיל מאוד, אבל אולי כדאי לנסות להשאיל ממישהו במקום לקנות.

Hagit 171

New member
אטלס א"י

מדובר בחוברת דקיקה ולא במילה הגדולה הזאת "אטלס" שנשמעת כבדה ויקרה..חח המחיר של אטלס כזה הוא 50 שקל..וכמו שלא יעלה על הדעת להבחן במתמטיקה ללא מחשבון כך גם בגיאוגרפיה לא יעלה על הדעת להבחן ללא אטלס מתאים.

אבל

גם 50 ש"ח הם כסף ולא צריך להקל בהם ראש ולכן מי שיודע שלא יהיה לו כל שימוש באטלס לאחר המבחן, ינסה להימנע מהקניה.בכל מקרה אני עדיין ממליצה להשיג את האטלס למבחן, הוא יכול להועיל רבות.

מה שאני אומרת

שלא לכל אחד יש 50 ש"ח להוציא מלכתחילה. אולי זה נשמע לך מוזר, אבל זו עובדה. בכל מקרה זה לא הדיון.

למעלה