אני יכול לנסות
ולהמליץ לך על הרבה מכוניות שיתאימו אך מכיוון ואינני גר בארץ ואיני בקיא במחירים, אני עלול לפקשש מבחינת המחיר. ממה שהוצע לך עד עכשיו - המונדיאו היא בהחלט המכונית הטובה ביותר אך הייתי מציע לאביך "לרדת" מן הגיר הידני כיוון שזה : א. מצמצם משמעותית את היצע המכוניות שממנו תוכלו לבחור. ב. יקשה מאד על מכירת הרכב. אני יודע שזה כיף ונחמד לנהוג ברכב ידני אבל אני לא חושב שזה שווה את זה ברכב מהסוג שאתם מחפשים. רכבים נוספים שהייתי ממליץ עליהם (שוב, אני לא יודע מה המחירים) ושיהיו טובים עבורכם הם הונדה אקורד וטויוטה קאמרי (ואני לא ממליץ על המתחרות מיצו גאלאנט ומאזדה 626 כי הן פשוט קטנות מדי). הייתי גם ממליץ לך למרות שאני בטוח שיהיו כאן כמה שיקטלו אותי לגמרי על מכונית אמריקאית כיוון שלפי מה שציינת אלו מכוניות שעונות על הדרישות שלך בצורה מושלמת, הן גם גדולות ויצליחו להושיב 5 מבוגרים בנוחות, הן חזקות ונוחות לנוסעים. הן נחותות אמנם בתחום הדינמי ממרבית האירופאיות אבל למי אכפת מזה כשמסיעים 5 אנשים. בנישה הזו אפשר למצוא שבי מאליבו, פורד טאורוס (עדיפה) וקרייזלר סטראטוס (שוב, לא יודע מה המחירים בארץ, אבל אלו המקבילות האמריקאיות, אז אני משער שהן בתחום התקציב). עוד אופציה שאפשר לחשוב עליה - היא מיניואן או אפילו מולטיפלה (שאפילו מגיעה עם גיר ידני בלבד). בהצלחה.