שאלה - בקשה

Jony Jerusalem

New member
שאלה - בקשה

שלום רב, שמי ג'וני, חלק מכם מכירים אותי, אני מנהל פורום איידס והאתר לחיות עם איידס. אני נשא מזה שלוש שנים ומנהל את פורום איידס למעלה משנתיים. אבל לא בזה עסקינן. באתר לחיות עם איידס קם לפני למעלה משנה אתר היכרויות, די פרימיטיבי אבל עשה את העבודה, עם גולש צעיר שבנה לי אותו. האתר עובד עדיין אבל הפחד שלי שיום אחד שיקרוס אין לי אבא לאתר כי הבחור עסוק בענייניו ולא מעוניין להיות יותר חלק מהפרוייקט למרות שאז נתן את נשמתו. באין ברירה ואין אפשרות אחרת ונסיונות קניתי אתר היכרויות באנגלית , לא מאהבה אלא מחוסר ברירה אבל פה נוצרה בעיה כי הרבה מאד מהנשאים לא מוכנים להתקרב לאתר שהוא באנלית. לכן חזרתי לפה, ואני פונה למי מאלה מהגולשים שמוכן לסייע בהקמת אתר היכרויות חדש לנשאים. מסתבר שהאתר הקודם עשה את שלו בענק ועושה עד היום, הרבה נשאים מצאו אהבה בזכותו והרבה נשאים קיבלו אומץ להפגש ולהכיר אנשים חדשים בזכות האתר הזה - כלומר - האתר הזה נתן חיים חדשים להמון אנשים ולי זה השאיר המון טוב בלב. אבל בגלל העובדה שהאנגלית היא בעיה אני חוזר ופונה למי מהגולשים שהוא מוכשר, אם יש לו אתר מוכן ומוכן לתרום אותו לטובתנו, ואם לא באם יש מישהו מוכשר שמוכן לסייע בבנייה של אתר כזה אני אודה מכל הלב על הדבר. נכון, זה גדול, אבל זה חשוב. היום אין לצערי שום מקור אחר לנשאי איידס למציאת אהבה וזה המקום הכי חזק בארץ למען הנשאים ולכן מעבר להכל זה מצווה גדולה לעזור להם. ובגדול מה אני צריך באתר כזה. 1. מערכת מאובטחת עד כמה שאפשר שאנשים ירגישו טוב 2. כרטיס אישי עם מירב הפרטים במקובל בכל אתר היכרויות 3. העלאה של תמונה אחת או 2 ואפשרות שתהיה פרטית או גלויה 4. העלאת מספר טלפון גלוי או פרטי 5. אותו כנ"ל לגבי אימייל 3-5 יכולים רק משתמשים רשומים ובנוסף מערכת מסרים אישיים בין הגולשים על מנת שיוכלו להעביר הודעות ובאם ניתן לעשות גם משהו שיידעו באתר מי אונליין ומי לא על מנת שאולי כך הדבר ימשוך אנשים להשאר יותר בפנים כמו כן באם אפשר במסרים שיהיה הודעה קופצת בסגנון אטרף דייטינג יש עוד מלא מחשבות אבל אני צריך את הדבר הכי פשוט והכי טוב על מנת להשאיר את התקווה בלב של הנשאים באם מישהו/מישהי מוכנים לסייע בדבר, מוכנים לעזור, לרשותי שטח אחסון, אתר ASP (אחסון באגייט אם מכירים את השטח שלהם) שעובד מעולה אודה מאד באם מישהו יסייע לי בדבר באם מוכנים אשמח לקבל מסר אישי ונראה איך נתקדם מודה מאד שבוע טוב ג'וני

genotip

New member
לא רוצה להיות קטנוני... ../images/Emo3.gif

אבל - 1. יכול להישבע שכבר קיים אתר בעברית המאפשר הכרויות לאנשים חולי איידס. 2. במידה ואני טועה (והפעם אני בספק אם כך המצב) - הרבה יותר הגיוני לפנות לאתרים ולבצע איתם ש"פ. הקמת אתר שכזה דורשת המון עבודה, בספק אם מישהו יבנה אתר במיוחד למען המטרה. 3. ועכשיו החלק הקטנוני - בעברית מיישרים לימין
מדוע באתר אצלך חלק מהטקסט מיושר לשמאל?

genotip

New member
ואגב...

קנית את המערכת? קוד המקור אצלך? אולי הרבה יותר פשוט למצוא מישהו שיוכל לתרגם את זה? יכול לחסוך זמן ולא דורש ידע רב בתיכנות (ולכן הסבירות שתמצא מישהו יותר גדולה). בהצלחה

Jony Jerusalem

New member
תוגה על תגובתך

יש מערכת כי מישהו בנה אותה והיא ממש רחוקה מלעמוד בדרוש עובדת כן, ללא מישהו שיתמוך וישפר וכדומה לשתף פעולה - אין מצב כבר ניסיתי קוד מקור - יש לי ב PHP שזה כתוב אשמח אם יש אדם חכם שיסייע חוצמיזה תודה על תגובתך ג'וני

למעלה