שאלה בפטל...

mamaniv

New member
שאלה בפטל...

פרק 2 מתוך מבחן H12 של המרכז הארצי שאלה 14 1. את הפטלות האלה קניתי בחורף שעבר, והן עדיין במצב טוב 2. מבעד לחלון נגלתה דמותה הפטולה של שכנתי 3. שלומית התייחסה בכובד ראש לטענות של הפטולים לה 4. הטקס נפטל בנאום חגיגי של נשיא החברה מי שמצליח לפתור את זה ולהגיד לי מה השורש המשותף, שיבורך! אגב אין טעות בהעתקה אז לא לדאוג ואם מישהו רוצה לדעת אז התשובה היא 4, רק אין לי מושג מה השורש תודה מראש לעוזרים

ננצל"ש אותך ל12H אסלי..

כמה שאלות שטרדו את מנוחתי: במעון לילדים מוכים תכננו בניה של כמה חדרים, מתוך כוונה לשכן בכל אחד מהם 3 ילדים. בגלל עיצומים של ההסתדרות, נבנו בפועל 20 חדרים פחות מהמתוכנן. ועל כן בראשית שנת הלימודים נאלצו לשכן ילד אחד נוסף בכל חדר, ע"מ שיהיה מקום לכל הילדודס. מה מספר החדרים שתוכנן? 1) 60 2) 80 3)100 4)120 למה זה לא 4? כי אם עכשיו יש פחות 20 חדרים, כלומר 100, המספר צריך להתחלק ב4. ובמקור היה צריך להתחלק ב3. מה הבעיה בזה? X, Y מספרים חיובים ושלמים. 2X-Y=3 Yבהכרח? 1)אי זוגי 2)זוגי 3) מתחלק ב3 ללא שארית 4) מתחלק ב5 ללא שארית נתון B מספר שלם, B שונה מ0. C=1/B איזו מהטענות הבאות נכונה לגבי הביטוי: C חלקי (C+C/1) 1)הביטוי תמיד גדול מ0 2) הביטוי תמיד קטן מ0 3) הביטוי גדול מ0 רק אם B גדול מ0 4)הביטוי גדול מ0 רק אם B קטן מ0 יש דרך יפה לזה? מסמך :ארכיב צידה:צידנית ארון:ארונית מכונה:מכונית מפרש:מפרשית ו14H לקינוח גיא חנן ושי הם שלושה אויבים. ידוע כי: גיא הור שקרן פתולוגי. חנן הוא דובר אמת פתולוגי. שי אומר אמת כאשר הוא פגש בגיא, ומשקר כאשר הוא פוגש בחנן. שניים מהשלושה נפגשו וניהלו את השיחה הבאה: דובר א': אף אחד משנינו אינו חנן". דובר ב': "מדוע תאמר זאת יא בן אלף, אני חנן!" מכאן נובע בהכרח: 1)הדובר הראשון הוא גיא 2)הדובר השני הוא חנן 2)הדובר השני אינו גיא 4)הדובר השני אינו שי 5) הדובר הראשון הוא בן אלף עלי:כתישה מחדד:כתיבה נחושת:ריקוע גדר:פריצה פצירה:שיוף מה זה לעזאזל עלי?

עונה רק על אנלוגיות

כי זה כיף, מסמך :ארכיב צידה:צידנית ארון:ארונית מכונה:מכונית מפרש:מפרשית מסמכים מאכסנים בארכיב=ארכיון כמו צידה בצידנית עלי:כתישה מחדד:כתיבה נחושת:ריקוע גדר:פריצה התשובה: פצירה:שיוף עלי זה מעין מקל כזה שמרסקים איתו נגיד קפה או צמחים או משהו כזה אני אחפש תמונה

בספר נערה עם עגיל פנינה

היא כותשת שם המון פעמים צבעים מכל מיני אבנים.. וגם תמיד בסרטים רואים בדואים וכאלה עושים ככה קפה אמיתי
בכיף

תשובות

1. 2-80 כיוון שנניח שבהתחלה היו X חדרים, אז היו 3X ילדים לאחר מכן נשאר רק )X-20( חדרים ולכן מספר הילדים הוא 4(x-20) נשווה בין הביטויים ונקבל שX שווה 80. (כיוון שמספר הילדים שווה בשני המקרים..) אגב, הטעות שלך היתה ששאלו על מספר החדרים, ואתה התייחסת למספר הילדים.. 2. 1-אי זוגי כיוון שהביטוי 2X הוא זוגי, וכדי להגיע בחיסור למספר אי זוגי, צריך להחסיר במספר אי זוגי (כיוון שמספר אי זוגי פלוס מספר אי זוגי (בהכרח) שווה מספר זוגי.. לגבי שלילת 3 ו4 מציבים..

בז שנות

New member
על מה שלא ענו

השאלה השלישית 1- אם B הוא חיובי, אז המונה C הוא חיובי וגם המונה (C+1/C).. אז השבר עצמו גם חיובי כנ"ל אם B שלילי.. מספר שלילי חלקי מספר שלילי הוא חיובי בחמישית 5 או 4.. נראה לי 4. שי וגיא נפגשים, לא יכול להיות ששי אומר שהוא חנן כי הוא דובר אמת. שי וחנן נפגשים, חנן לא יכול לומר שאפחד משניהם הוא לא חנן. כי הוא דובר אמת. בהצלחה

למעלה