שאלה בענין

שאלה בענין

קופחתי לפי דעתי על ידי חברת -בטוח בפוליסת תאונות אישיות,מה אני אמור לעשות בנידון בהנחה שהם מוכנים ללכת לבית משפט?איזה עורכי דין שולטים ברזי הבטוח ואפשר להתייעץ איתם בנושא?

igalgolan

New member
עבר או עתיד?

השימוש במילה "קופחתי" בעבר מתייחס לקבלת תשלום נמוך מהצפוי. אם אמנם זה כך ואם נציג חברת הביטוח לא התרשל, בוודאי חתמת על טופס וויתור מתאים. על מנת לזכות במשהו תצטרך לשכנע שהחתימה על הטופס הושגה במירמה (או לפחות בלחץ בלתי רגיל). לכך לא דרוש מומחה לביטוח אלא מומחה לחוזים (ואף המומחה הגדול ביותר ספק אם יעזור). כאשר יש "אירוע ביטוח" רצוי מאוד להתיעץ עם עורך דין לפני כל דבר אחר! יש לזכור שלחברת הביטוח יש יעוץ מתמיד. יגאל גולן

קיפוח

הפוליסה לפיה התקשרת עם חברת הביטוח, הינה חוזה לכל דבר. יתרה מכך - על חברת הביטוח חלים חיובים מיוחדים עקב יחסי הכוחות הבלתי שקולים ביניכם. לכן, אין סיבה שתיבהל מנכונות החברה ללכת לביהמ"ש (הם פשוט ינסו להתיש אותך). גש לכל עו"ד המתמחה בנושאי חוזים, והוא יוכל לסייע.

מ.ה מיהוא ?

כנראה לא הובנתי נכון,ישנה מחלוקת ביני לבין החברה ולא קיבלתי אגורה!! התביעה נפסלה ואני זקוק למומחה בעניני פוליסת תאונות אישיות. מיהוא מ.ה??

מ.ה.

New member
ובכוונה

כבר קיבלתי וירוס דורני אחד ולמרות שאיני חכם די לי ברמז

melly1

New member
ביטוח

מר יוסריאן טועה. אין מספיק במציאת פסקי דין, צריך גם להבין אותם ובמקרים רבים הליות זה שיצור את התקדימים שכן בביטוח התחום פתוח מאד לחידושים. אנא כתוב מקום מגוריך ולפי זה נוכל להמליץ על עורך דין מתאים

מ.ה.

New member
מה הבעיה בדיוק

אני בהחלט לא "הגדול מכולם" למרות שיתכן ועו"ד צ. גנן חושבת כך. צודקים מי שאומרים שאין די במציאת פסקי דין. אם תכתוב לפורום מה הבעיה אנסה, יחד עם חברי הפורום האחרים לסייע לך. זכור, ההתיישנות בתביעה לתגמולי ביטוח הינה שלוש שנים.

ציפי ג

New member
לא הסתרתי את היותי משוחדת../images/Emo8.gif

דברת עם מ.ה. השני? ענין התור בטיפול.

למעלה