שאלה בענין לוג בוק

|ניצן... אני לא מבין מה אתה רוצה../images/Emo12.gif

היא כתבה לך , אחרי כן הבהירה שהיא מתכוונת אליך,במפורש,ואפילו התייחסה לצוואר בכדי לוודא שאתה מבין שהיא התכוונה אליך - אתה ולא אחר. וזה כבר הייתי אומר שלוש צעדים קדימה מעבר למה שנדרש לפי חוקת הטייס וכללי מועדן ה "MILE HIGH" לתקשורת נתונים בין טייסים בפורום. מה כבר אפשר לבקש? תחייך , תסמיק, תבלע ליטר רוק ותקרוץ לה בחזרה! יום אחד אולי נראה אותך מופיע יחד איתה באיזה קליפ של ה MTV...

Melitz

New member
גיבורים גדולים מאחורי המסך אני רק מקווה שבאויר ובחיי היום-יום האישיים שלכם, אתם לא מתנהגים ומתבטאים כלפי הקולגות שלכם כמו שאתם מרשים לעצמכם לעשות כאן וברגע שאחת מחברות הפורום מצרפת הודעה, כל הפיוזים שלכם קופצים,,,,,זה כבר מעבר לכל חוש הומור סביר,,,ובוודאי לא מכובד ומקצועי ואפילו להפתעתכם ,,,,פוגע,,,,, תתחילו להתבגר ותסתכלו קצת בפורומים אחרים בעולם של תעופה,,,,אולי תלמדו משהו שתהיה לכולנו שנה טובה ונחיתות רכות

ניסיון עם לוג בוק ממוחשב

מניסיון של פעם אחת היצגתי את הלוג בוק לצורך בדיקה לפני המבחן המעשי אדוארד התרשם, השווה עמוד אחד אל הלוג בוק הרגיל ומרגע זה והלך בדק אך ורק את הממוחשב. אציין כי לצורך התיק האישי במנהל יפה לא הסכימה לצלם את הממוחשב אלא רק את הרגיל.

צור בנר

New member
לוג בוק

אחרי מספר רשיונות שעשיתי בארה"ב, המשכתי לכתוב רק בלוג בוק האמריקאי. כשניגשתי למבחן הדרכה, ביקשתי אישור מיוחד מאנגלמן להציג את הלוג בוק האמריקאי והוא נתן את אישורו. אם מבקשים יפה דברים הגיוניים - מקבלים

למעלה