טוב טוב ,הנה אני מתבייש....
אז גם יצאתי אהבל כי איימי זה לא אמיליה (זה באמת קשור להתמצאות באנגלית? דווקא קיבלתי 147 באנגלית בפסיכומטרי) וגם יצאתי חולה מין עם נטיות פדופיליות ,שכן אני מציע לך ילד בן 19... וגם כששאלת "למה אתה כבר לא מסוגל??" עלו לי מליון רעיונות מוזרים פתאום... אני מוכרח להודות שלרגע הצלחת להבהיל אותי מעצמי. אוקיי , אז אני שוביניסט,גזען,שונא ערבים , שונא יהודים,שונא לבנים ובעיקר שחורים,גמדים,אשכנזים ודוסים והומופובי להחריד... אבל תסבירי לי משהו אחד,מיס ארהרט,למה אי אפשר להתבדח קצת (גם אם זה לא תמיד הכי מצחיק) עם טייסות בתכנים קצת סקסיסטיים? ...אני תמיד מתאכזב מהטייסות הללו - במקום לשלוף בדיחת נגד ולשחק בסבבה, לשגר הערות שנונות ולהוכיח שהן לא פחות חכמות ,לא פחות שנונות,ודי מגניבות למעשה...תמיד הן קופצות עליך חמורות סבר שוצפות וקוצפות "תתבייש לך אתה שוביניסט" והולכות לעשות ברוגז ולהתקשר לויצו בכדי לתבוע אותך על הטרדה מינית. אח...לו רק הייתי פוגש איזו טייסת נורמלית,מחוייכת כזו.... אגב , היציאה שלי בכלל לא היתה סקסיסטית! לפחות לא בבסיסה: אם היה פה מישהו עם שם משפחה "באך" קרוב לוודאי שהייתי מציע לו להכיר את אחותי - מי יודע - אולי הם היו מתחתנים ולאחיין הייתי קורא ריצ´ארד! ורק לידיעתך,אגב נושאי הפורום , רבים ואולי אפילו רוב רובם של כותבי וקוראי הפורום הזה נמצאים איתי בקשר טלפוני דיי מתמיד,וחברות טובה. וכל אותם אלה, תמיד ,אבל תמיד מחמיאים לי על הצבע והפלפל שאני מכניס פה ושם לפורום,ואני חושב אפילו בעצמי שזה לפעמים טוב,אחרת יהיה פה יבש. ולא...אני לא מדבר על התכתשויות, ואני כמו אבי בן דויד וצור ואחרים ,מעוניין יותר להשאיר את הפורום נקי מהשמצות ומכתבי חימה ניצה ודיצה - אבל האם זה אומר להיות "תעופתיים נטו"? לא להיות בני אדם? עם הומור? עם יצרים? עם רגשות? מה אני, סטודנט בטכניון?! ...אופס... אז אם נפגעת ממכתבי האחרון , נפגעת באופן אישי או שנפגעת בשם המין הנשי, אזי הריני מתנצל בשמי, ובשם הכל הגברים הישראלים שמוכנים שאתנצל בשמם, על ההערות הסקסיסטיות שתמיד יש להם להעיר. רק תזהרי שבמקרה לא תשכחי יום אחד שאת אישה... אלא אם כן את באמת מעוניינת לשכוח , וככה זה אולי קצת נראה. אגב,אם אמיליה ארהרט זה לא מספיק טוב , אז מה עם איימי וורנר , טייסת ה AIRLINE הראשונה?