שאלה בעיקר לגברים

ובקשר ל"סטרס" שאת נכנסת אליו

גם לי יש את זה, לא ברמות כמו שלך, אבל אני מתחילה לבכות רוב הפעמים, בכי ממש , מיליון ואחת מחשבות עוברות לי בראש ומלא סרטים, לא תמיד אני יודעת למה באותו רגע זה קורה אבל אני חושבת שזה בין היתר בגלל שיש לי אסוציאציה טראומתית מכל הסיטואציה הזו של להיות עם מישהו במיטה. פעם חשבתי שסטוץ אחד או שניים ויזיז אחד או שניים ישכיחו ממני את זה , ניסיתי , זה לא עזר. את יודעת מה באמת עזר לי ? הקשר הזה האחרון שהיה לי , עם בחור שבאמת כיבד אותי , ועשינו את זה מתוך אהבה ולא סתם, זה בהחלט מחק כמה צלקות שהיו לי. לכן כרגע אני במצב הזה עם כל הכללים שכתבתי לך, כי אני שומרת על עצמי מפני בחורים "סתם" וסקס "סתם" אני יודעת מה אני רוצה ואני יודעת מה אני לא רוצה ומה לא אתן שיעשו לי זה לא קל ולקח לי הרבה זמן, אבל את צריכה להגיע למצב כזה של חוזק, של לאהוב את עצמך ולרצות רק את מה שטוב בשבילך , והטיפול הזה שאת עושה זו התחלה מצויינת וכל הכבוד

תודה ../images/Emo13.gif באמת שאקח לתשומת ../images/Emo23.gifי

אני באמת מקווה שעם הבן זוג הנכון זה יפתור את הבעיה, ולא רק איתו אלא בכלל...

wild orchid

New member
למה את כל כך לחוצה לרצות את

גבר?!לא,ירידה זה לא דבר טריוויאלי ולא דבר בסיסי.יש הרבה נשים שנתרעות מזה (וגם גברים).יש הרבה קשרים שמתקיימים יפה מאוד בלי מין אורלי.את צריכה לעשות את זה ברגע שתרגישי בנוח (אם בכלל) ועם גבר שאת אוהבת ורוצה לעשות לו טוב.גבר שילחץ עליך לעשות כל דבר (ולא רק מין אורלי שאת נרתעת)-לא באמת מכבד אותך.תעיפי אותו לכל השדים והרוחות!את לא חייבת דין וחשבון לאף אחד לגבי מה עבר עלייך ובטח לא לתת "אות הזהרה"-שמע ,אני לא יורדת! לגבי טראומה -אני מבינה שאת כבר בטיפול איש מקצוע וטוב שכך. לגבי ביצועים זה עיניין של דמיון וניסיון בלבד!אף אחת מאיתנו לא התחילה כ"מוצצת מקצועית".לפי דעתי תפתרי קודם את בעיות הפסיכולוגיות,השאר יבוא.

האמת זאת שאלה טובה

למה כ"כ חשוב לי לרצות. ואין לי תשובה עליה. אולי גם זה יבוא בטיפול בשלב כולשהו. חוץ מזה שאני מאמינה שצריך להיות שוויון, שהאהבה וההשקעה באהבה צריכה לבוא משני הכיוונים, ועם אותו בן זוג תובעני כמה שהוא דרש, הוא השתדל לתת. נכון, שבגלל שהוא לא היה מספיק "מכוונן" אלי זה לא היה הכי מדהים אבל לחסרת ניסיון כמו שהייתי אז זה היה "מספיק" (ככה זה כשלא מכירים יותר טוב...)

ועוד משהו, לגביי הראשון שלך...

את חייבת להחליט עם עצמך , שאת לא נותנת לזה לרדוף אחרייך ולקלקל לך לפעמים הבאות. את חייבת לשכוח מזה. חויות לא נעימות כאלה קורות לכולם. אבל את צריכה להסתכל הלאה לא לחפור בעבר. אם תשכילי לעשות את הסינונים שלך היום , לא תתקלי יותר בכאלה חלאות.

בשביל זה מדברים

וזה לא משהו שאי אפשר להבין אותו ! אם מפריע לך מכל סיבה שהיא אז הבן זוג שלך צריך לכבד את זה.

hfgh

New member
רק רוצה להוסיף

לתגובות שנאמרו פה, שיש גם הרבה גברים שמציצה זה לא "ה"דבר שעושה להם את זה ויכולים לחיות גם בלי זה. וחוץ מזה גבר שירצה בכך, כן יוכל ללמד ולהדריך אותך. בכלל את קצת נסחפת בכל החשיבות שאת מקנה לעניין. את באמת חושבת שגבר לא ירצה אותך רק בגלל שאת חוששת לרדת לו? גבר שיזרוק אותך בגלל זה או יעשה לך פרצופים במקום להתחשב ולהדריך אותך, רק יראה לך איזה סוג של בן אדם הוא וכמה הוא לא שווה אותך...

אני מקווה שאתה צודק

בגלל זה כתבתי כאן את השאלה. באמת שרציתי לראות את הגברים בצורה יותר "ורודה"

ssll58

New member
תפיסת עולם מעוותת

חרצית קטנה, וצעירה את ראויה להרבה יותר ממה שאת חושבת. מי קבע שבמערכת יחסים יש פעילויות שחייבות לקרות כגון לרדת לכבודו ? לא ברור לי היכן שאבת את הביטחון הזה שזה חייב לקרות - זה לא. אני חי למעלה מ- 20 שנים עם בת זוג מדהימה, וזכיתי "לקבל" את זה בבית פחות ממספר האצבעות שלך ב- 2 הידיים. אז מה ? זו לא סיבה להלחץ. תקומי בבוקר, תסתכלי במראה, ותגידי לעצמך שזה מה יש - מי שחושב שאת חייבת לרדת לו - שיחפש במקום אחר. אלו בדרך כלל גברים שלא ראויים לאדם רגיש כמוך. אני בטח שבהמשך, כאשר תמצאו פרטנר אמיתי, אוהב, מתחשב, מקבל, לא לוחץ ולא דורש, יבנה אמון שיאפשר לך לנסות, להעיז, ובסוף זה יקרה. תתחילי (רק כשיבו לך) לענג אותו עם היד וחומר סיכה, וכשזה ינגן לאורך זמן, ושוב - רק אם יבו לך - תעברי לדבר הבא, לאט ובביטחון, ורק למי שראוי לזה - לא למי שדוחף את הפנים שלך עם כף יד גדולה וחזקה לאיבר שלו. בהצלחה ! זה באמת הדבר האחרון שצריך להעסיק אותך בחיים.

מסכימה איתך שזה לא מאסט

למערכת היחסים, אבל זה משהו שגם אני רואה בו חלק ממערכת היחסים ברגע שאני מרגישה נוח איתו. זה משהו שאני כן רוצה לעשות אבל מפחדת לעשות.

ssll58

New member
אז לא כרגע... זה יגיע ../images/Emo13.gif

חרצית קטנה וצעירה מה הבעיה ? מפחדת - תדחי את זה כרגע. כגבר, אני יכול להבטיח לך שבחלק גדול מהפעמים, הבעיה לא אצלה אלא אצלו - לפעמים לוקח לנו המון המון זמן, וזה לחלוטין לא קשור למי שיורדת לנו. כשתגיעי לאינטימיות עמוקה עם פרטנר רגיש וסבלני אין קץ, זה יבוא לך כל כך טבעי וללא חששות. כרגע - אין סיבה להלחץ. אם את בכל זאת מתעקשת - ולא ילך - שלא ילך. מי שיבוא בטענות לא ראוי להיות איתך. מסכימה ?

כן ../images/Emo13.gif

תודה. רק שסבלנות אין קץ היא לא תכונה כזאת נפוצה..
נתאזר בסבלנות...

ssll58

New member
צודקת - יתחיל ממך

חרצית קטנה קחי על עצמך להיות סבלנית. בסוף תמצאי את הראוי - והראוי, יהיה סובלני ! את הרי תבחרי אותו... בהצלחה

קודם כל את לא חריגה...

מעטות הנשים שיודעות להביא גבר לסיפוק ע"י אוראלי בלבד. אני אישית גם נתקלתי ממש בנשים בודדות אולי אפילו כף יד אחת מספיקה בכדי למנות אותן מתוך ה"מיליון" שהיו אי שם פה בסביבה,שהצליחו להביא אותי לסיפוק באוראלי לבד. אז קודם כל את לא עוף מוזר. ושנית,אם ואת רוצה לענג את הבחור שאיתך באוראלי,את צריכה להיות בעלת תשוקה מספיקה בכדי לדעת ולהבין מה הוא אוהב באוראלי. כי זה לא רק למצוץ וללקק את ה"פיפי" וזהו נגמר הסיפור. זה נכון,צריך ניסיון וידע וצריך גם את היכולת להבין תוך כדי עבודה עם כל גבר כל עוד הוא לא האחד האחרון בחיי הזוגיות שלך,להבין מה כל אחד אוהב בעצם. יש כאלה שיאהבו את ההתעסקות סביב העטרה למעלה. יש כאלה שיאהבו את ההתעסקות לאורך האיבר. יש כאלה שיאהבו את ההתעסקות באשכים תוך כדי ליקוק/מציצה וכו'. יש כאלה שיאהבו מכל דבר קצת ואולי משהו אחד עיקרי. הכל שונה מגבר לגבר. אבל העניין הסופי הוא זהה אצל כולם. ברגע שהגעת להבנה מה עושה לו את זה ואיך,את תביאי אותו לסיפוק מהר יותר ממה שחשבת. ובסופו של עניין את צריכה לזכור להכניס את השיניים פנימה ולא לטעות ולהוציא אותם פעם אחת אפילו החוצה,כי בפעם האחת הזו גמרת עליו !

אקח לתשומת ליבי ../images/Emo13.gif

העניין הוא להרגיש בנוח.. כל עוד אני לא מרגישה בנוח אני לא אוכל לעשות יותר מידי וככה לא אגיע לשום מקום... תודה על התשובה

למעלה