שאלה בעיקר לגברים

היו אינספור שניצלו..

נכון, זה היה לפני שנים והייתי ילדה. כרגע אני בוכה כשאני מרגישה צורך, ואני לא עושה את זה יותר מידי כי זה נראה לי לפעמים סתמי.

wild orchid

New member
ניצלו

כי כנראה היה מה לנצל.כי כנראה מאחורי הבכי הסתתרה חולשה...לא צריך לבכות ליד כל העולם.אבל אם בא לי לבכות,אני אבכה,בא לי לצחוק,אני אצחק,יבוא לי לעמוד על הראש כך אעשה.לא אדפוק חשבון איך זה יתפרש אצל אנשים אחרים.מי שיפרש את זה בצורה לא נכונה ,תצפה לא הפתעה מאכזבת... אני לא פסיכולוגית,אבל נראה לי שקלטתי כמה דברים מתוך מה שכתבת.כמו שאמרתי לך כבר,את מנסה לרצות אנשים יותר מדי.משום מה מאוד חשוב לך מה אנשים מסביב יחשבו עליך.את מנסה לענות לדרישות שלהם,שלא בהכרח קיימות-את הצבת אותם.את מנסה להתאים את עצמך לאנשים.את לא מעריכה את עצמך בכלל.הבן ז... זרע בך חוסר בטחון מטורף.תהיי מה שאת-לא מה שהוא או אחר רוצה שתהיה.ברור לי שקל נורא להגיד,במציאות הרבה יותר קשה לבצע.אבל זה אפשרי.

לא יודעת אם קשור ללא פסיכולוגית

אבל דווקא הנקודה שכתבת היא המעניינת. אני אחד האנשים היותר לא תלויים בסביבה. אני מאוד אוהבת לעשות מה בראש שלי מבלי שיהיה לי אכפת מה קורה בסביבה. ולכן מאוד מפתיע שנדבק בי דבר כזה. אם הייתי אחת שמחפשת לרצות הייתי אומרת - זה חלק ממי שאני ולי חשוב לרצות אבל זהו, שזה לא זה. שאני לא כזאת בשום תחום אחר. אולי בגלל שביססתי את העצמאות שלי עוד בתור ילדה קטנה ולימדתי את עצמי להסתדר לבד ולעשות דברים בדרכי הצלחתי לעמוד בזה כל השנים ודווקא העניין המיני לא עבר כזאת הסתגלות, אלא עבר חוויות לא טובות שלימדו אותי שאני כן צריכה לרצות. שלא תביני לא נכון, מאוד חשוב לי שלאנשים הסובבים אותי יהיה טוב, אבל זאת לא מטרה "קיומית" שלי. אני דואגת לאנשים אחרים, אבל תמיד אני אהיה שונה מהרוב ויעשה דברים אחרים אחרת לפעמים למורת רוחם של אנשים אחרים. חטפתי על זה לא מעט (אם כבר דיברנו על בכי...) ודווקא בגלל שאני מתנהגת בצורה שהיא כ"כ שונה מההתנהלות הרגילה שלי בחיי היום יום זה מתסכל אותי. כי אם זה היה עוד אחד מהקטעים שלי זה היה ברור לי והייתי מסתדרת עם זה. אבל זה כ"כ לא אני!

prosilence

New member
את מפחדת ונרתעת...

זה פסיכולוגי, זה פשוט משפיל בעינייך. תבדקי למה, אולי כי היה לך קשר שמבוסס על זה, או שבכלל כל האקט בעיני עצמך הופך אותך לזולה. אין לאף אחד מושג מה הן הטראומות שההוא השאיר לך ולמה זה היה כ"כ מזעזע אבל עם הבחור הנכון את כן תגלי שהשד לא כזה נורא. אם תאהבי את הבחור, תרצי לספק אותו מבלי להתחשב על תן וקח.

דווקא בגלל זה, זה מתסכל אותי

כי אני כן רוצה לרצות ולספק את הגבר שאני איתו (לא עכשיו, באופן היפוטתי) אני לא הרגשתי מבוזה כשעשיתי את זה עם הפרטנר המבין, אבל בכל זאת הרגשתי "לא מספיק טובה". וזה משהו שהיה לי נורא קשה להתמודד איתו. לעשות משהו שאני לא בטוחה לגבי, שאני מרגישה לא בנוח איתו וגם "להכשל בו".

prosilence

New member
אז כזה פשוט

לא בדייט הראשון וגם לא בשני, כשהזמן פשוט יזרום לשם, תודיעי את לא מנוסה בזה. הציפיות יהיו נמוכות ואם תצליחי זה יהיה סבבה לחלוטין אבל גם תמנעי מעצמך לחץ מיותר. זו הנאה, לא פרוייקט כימי מדוייק. אם לא תנסי, לא תלמדי. ועל הדרך גם תשכילי להבין שכל אחד אוהב אחרת.

אם זה היה "סתם" חוסר ניסיון, מילא

אבל זה לא... ואני בטוחה שזה יראה ככה לפרטנר שאני אהיה איתו. אני יודעת שבמקום מסויים אני מכניסה את עצמי לסרטים האלו, אבל הם לא על בסיס של כלום.

prosilence

New member
לא יודעת מה איתך

אני, אישית, מעדיפה את ההיגיון. אם את הכנסת את עצמך לסרטים האלו ואת לא בדיוק בטוחה ממה הם מורכבים ולמה, אף אחד מלבד עצמך לא יוכל לעזור לך. תשמרי את הדאגות והחששות שלך לדברים הרציניים, לא שאני מזלזלת אלא שאני פשוט באמת לא מבינה מה ייתן לך לקרוא שיש כאן כמה בחורים שכן יסכימו לחוסר השיוויון הזה.

על איזה חוסר שוויון את מדברת?

נראה לי שלא הבנת אותי כ"כ... (או שאני לא הבנתי אותך..)

prosilence

New member
ברור שלא הבנתי אותך!

איך אפשר.. את לא מבינה אותך! נשאלת השאלה: זו באמת חרדת ביצועים, ביקורת עצמית או שזה באמת דוחה אותך? ועוד משהו, את אוהבת שיורדים לך?

אני אשאל אותך שאלה ונראה אותך

עונה. תחשבי שהניסיון המיני הבערך ראשון שלך היו 4 חודשים שהכריחו אותך לעשות דברים שלא רצית לעשות? איך את קוראת לזה????? אז יש לי חרדת ביצועים שאותו אדיוט השאיר כי שום דבר לא היה טוב בשבילו ונראה אותך יורדת למישהו כשאת כולך בהיסטריה שאין לך מושג מה לעשות ואת ממש לא מרגישה איתו בנוח. וכן, אני מבקרת את עצמי כי ראבק! עברו 4 שנים מאותו בחור ואני עדיין לא מרגישה בנוח ב- 100%. וזה לא דוחה אותי לרדת זה מפחיד אותי ברמה שאת לא מסוגלת כנראה לדמיין. וכן, אני אוהבת שיורדים לי. (את ממש קשה...)

wild orchid

New member
אני הייתי קוראת

לזה סוג של תקיפה מינית...את לא חייבת להצטדק כאן בפני אף אחד!אבל אני חושבת שכרגע מה שלא הולך במוח,ממש אין צורך להוליך אותו בכח...תני לזמן ולטיפול לעשות את שלו.

אני לא חושבת על זה במונחים האלה

בגלל שנראה לי שזה לא בריא בשבילי... כי אחרי הכל, עשיתי את זה באיזושהי הסכמה גם אם היא היתה מטומטמת ביותר. וסה"כ יש שם אשמה לא מעטה שלי במקרה אמיתי של תקיפה אין שום אשמה על הבחורה. אני מנסה לתת לזמן ולטיפול לעשות את שלו אבל אני בנתיים מאכילה את עצמי קש...

BodyCount40

New member
אז אוקי

עכשיו אני מתחיל לקבל את התמונה הקצת יותר מלאה וכן חוויתי כזה דבר עם מישהי רק שהיה לא הייתה מספיק בוגרת עם עצמה כדי להבין שטיפול יוכל לעזור לה וזה לא היה אצלה בקשר לירידות, זה היה הרבה יותר כללי ודפק לה את ההרגשה הכללית ואת יכולת ההערכה העצמית איפשהו עמוק בפנים היא פחדה מהקשר שהיה לה איתי כי היה לה טוב מידי, והיא הייתה רגילה לאכול חרא... יש דברים לא מובנים בעולם אבל אני מאמין שיש לך הרבה רצון עצמי והרבה נחישות בשביל לטפל בזה, כי זה מה שאת צריכה כרגע ! הרבה התמדה !

תודה

אני אחכה לבחור המתאים... אני לא טיפוס שאצליח להתמודד יפה עם סטוצים כי אני צריכה לבנות בסיס אמון חזק..

BodyCount40

New member
אין בעד מה

ואני משער לעצמי שאת יודעת מה יהיה הכי טוב בשבילך יקירתי רק אל תשללי לעולם כלום ! את זה למדתי על בשרי ...

למרות שזה נורא טבעי שעכשיו

אני אשלול המון המון בחורים... לא בפני כל אחד אני אוכל להפתח. חוץ מהבעיות בתחום הזה אני בכלל בחורה מיוחדת הייתי אומרת ולא כל אחד יסתדר איתי.

BodyCount40

New member
יקירתי, כולנו "מיוחדים"

בלי להעליב כמובן לכל אחד יש את השריטה שלו ובגלל זה זה אף פעם לא משעמם ...

למעלה