../images/Emo2.gif טוב, כנראה ש ../images/Emo2.gif
תפיסות עולם שלמות אי-אפשר להעביר בצורה מדויקת בכתב, ובכל זאת אנסה. למרות שרוח קרבית מעט עלתה מדברייך ("באמת נראה לך שאנשים מתעסקים בך כל היום? למה נדמה לך שאת כזו חשובה?"; "אבל, לא! בעיניך מספיק שיש ליקוי קטנטן כדי להכניס אותו לקטגוריית ה"פגומים""; "או שמא שכחת שהוא מוזן באופן תדיר וסדיר?"), אני אתייחס עניינית. מעולם לא חשבתי שאני חשובה עד כדי כך שיתעסקו בי כל הזמן. זהו בדיוק הפרדוקס. דווקא חציו השני של המשפט שלך, האפשרות ששמת בסוגריים {(או למה נדמה לך שאם את מתעסקת כל היום במציאת פגמיך, גם אחרים עושים זאת?)}, מהווה ניתוח יותר רציני ולעניין, שמצליח בחלקו לקלוע למטרה. נכון, אני עסוקה כל הזמן בלראות מה לא טוב בי (או, יותר נכון, בלא לראות את כל הטוב שבי), ולכן משליכה את זה על שאר העולם. נכון, גם לאנשים שהם לא פרפקט יש מקום בעולם. אבל, לא על זה דברתי. דברתי על עצמי. דברתי על מצב - עגום נורא - שבו אדם שיש בו - לפי תגובות גורפות של הסביבה - המון טוב. כן, שנינות, ושכל, ויכולת חשיבה, ומראה ועוד ועוד - שאדם כזה בטוח שהוא: מכוער, טפש (עד דרגת לחשוב שאני מפגרת בגיל מסוים בחיי!!!), שמן, חסר חוש הומור.. יש טעם להמשיך? זה מצב עצוב. עצוב שצריך להגיע לגיל די מכובד כדי לדעת דברים שהייתי צריכה לדעת (להרגיש) כילדה, כנערה, כבחורה. לגבי הטפטוף של האוקיינוס? שוב, למרות שתגובתך היתה מעט ארסית, גם פה אגיב ברצינות. זו היתה תשובתי לעניין שהיה בשלב קודם בשרשור, בו דובר על כך שכשיש חוסר, קשה מאוד - על אף כל ההצלחות שנרשמות ביומן החיים - למלא אותו. תמיד ממשיך לנקר הספק. תמיד אמשיך לשאול את עצמי- לא ענו לי? לא הגיבו אליי מספיק בזמן? לא חייכו אליי? זה בטח בגלל ששוב/עדיין/כרגיל שונאים אותי! זה עגום, אני יודעת. אני עובדת על זה, ואני בדרך הנכונה, חייבת לומר. התשובה שלך היתה לא מאוד פיירית, אבל - I will survive ..