שאלה- בעד ונגד

ביטניקט

Well-known member
היטלר נבחר באמצעים דמוקרטיים.

בכל אופן אם מישהו חושב שגרמניה השתנתה... he's got another thing coming.

הסיבה היחידה שישראל בקשר טוב עם הנאצים המודרנים היא שהם משלמים פיצויים...
וכל הישראלים לשעבר שירדו מהארץ לגרמניה יחוו את זה בשנים הקרובות.
|פטיש|
הם לא יחוו את זה מהגרמנים, הם יחוו את זה מהמוסלמים, והם אפילו לא מבינים מה מחכה להם...
האיסלאם הקיצוני הוא הנחש המסתתר בעשב, והאיסלאם המתון הוא הדשא שמסתיר את הנחש. כשאירופה כולה תהיה מלאה בנחשים ארסיים הם יכישו ואירופה תהיה חסרת אונים. כי הם לא יתקפו אותה מבחוץ, הם יתקפו אותה מבפנים, כמו נחש שמסתתר בעשב ואז צץ ומכיש אותך נכישת מוות.

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
וכאן המקום לשאול: האם ישראל הייתה עד הסוף דמוקרטיה לפני שנתניהו היה בתכנון או בשלטון (או בתקופות שבהן הוא לא היה ראש ממשלה)? איך מודדים את זה ואיך יודעים את זה? אולי כל היסודות האנטי דמוקרטיים הנ"ל היו קיימים שנים ועם הזמן קיבלו משנה תוקף, בגלל ריבוי הבמות? ובמילים אחרות, אולי עודף הדמוקרטיה היא שציוותה את בוא הדיקטטורה?
תשאל את עצמך באובייקטיביות ולא בתור תומך התנתקות מהשמאל או מהמרכז, האם אריק שרון ז"ל קידם את ההתנתקות בדרך דמוקרטית, ואם לא מה אפשר לו לקדם מהלכים אנטי דמוקרטיים.

אם תשאל אותי ברגע שפוטרו שרי האיחוד הלאומי ובג"צ הלבין את המהלך ישראל הפסיקה להיות דמוקרטיה והטרויקה אריק שרון ז"ל, טומי לפיד ז"ל ומני מזוז רצחו בדם קר את הדמוקרטיה. אבל בתור מי שהצביע באותם בחירות לשרים שפוטרו דעתי לא אובייקטיבית.

Harrington

Well-known member
מנהל
מצד אחד אני מאוד בעד השבתת המשק, במידה וממשלת ישראל לא תציית לבג"צ בנוגע לאי פיטורי ראש השב"כ. אסור להיכנע לסחטנות. מצד שני, ההשבתה תגרור השבתת מוסדות חינוך (ובהם מכון הכושר שלי שמהווה עבורי זה 13 שנים צינור חמצן מכל בחינה שהיא). בהנחה שאי אפשר לקבל את שניהם, מה עדיף? להיות עצוב בדמוקרטיה או שמח בדיקטטורה?
מאחר ואי-ציות לבג"צ כלל לא עומד על הפרק על אף שכל עולם הרל"ב והשמאל מתלהבים להוציא הודעות כאילו זה המצב, השאלה לכתחילה לא רצינית במיוחד ובוודאי שלא אקטואלית במיוחד.

evglev1

Well-known member
מנהל
מצד אחד אני מאוד בעד השבתת המשק, במידה וממשלת ישראל לא תציית לבג"צ בנוגע לאי פיטורי ראש השב"כ. אסור להיכנע לסחטנות. מצד שני, ההשבתה תגרור השבתת מוסדות חינוך (ובהם מכון הכושר שלי שמהווה עבורי זה 13 שנים צינור חמצן מכל בחינה שהיא). בהנחה שאי אפשר לקבל את שניהם, מה עדיף? להיות עצוב בדמוקרטיה או שמח בדיקטטורה?
ענית בעצמך, מי שיפגע מהשבתת המשק זה אתה, השרים שלטענתך יוצרים דיקטטורה לא ייפגעו מהשביתה.

דגלמנגל

Well-known member
עדיף להשקיע בכמה מכשירים משולבים, מוסווים בארון (לא חייבים באותו חדר) ולהתעמל בבית. זה חוסך לנסוע ולחפש חניה וגם הרבה יותר כיף להתקלח בבית.

דגלמנגל

Well-known member
אבל לדורי אין מישהי שתסבן לו את הגב.
אם הבעיה היא ה"מישהי" - אין לי פתרון קסם,
אבל אם זה הסיבון, אני יכול להמליץ לו על "גיישנית", שהיא מין סמרטוט מחוספס, שגם מסבן וגם מגרד יופי את הגב;-)

הפרבולה1

Well-known member
יש תיקווה שלא יסגרו את חדר הכושר שלך בגלל שכנראה לא צפויה היענות גדולה להשבתת המשק כתמיכה בבג"ץ.

התמיכה בבג"ץ ירדה מאד בעקבות המילחמה אחרי שמתברר שגם הוא היה חלק מהמחדל , אם פעם חשבנו שטוב ש "בג"ץ מגן עלינו מהאג" היום אנחנו מבינים שזה לא האינטרס שלנו ש"בגץ יגן עלינו מהאג" , כי פרוש הדבר הגבלת צה"ל במילחמתו באויבים סביבנו , ויותר חשוב שיהיו כמה שפחות מגבלות על צה"ל במלחמתו באויבים הניאונאצים סביבנו , מה גם שהשופטים בהאג הם בכלל חלק מהאויב והטיפול בהם בכלל לא צריך להיות משפטי ( ודי לחכימה ...)

הנה דוגמה לפסיקה בעייתית של שופטי העליון מ 2018 שהמסר הפוליטי של פסיקה זאת זה שעזה היא חלק מאיזה "פלסטין", בניגוד לאינטרס של רוב אזרחי ישראל שמאמינים שהפתרון היחיד לעזה הוא טרנספר של הערבים שם כמה שיותר רחוק מאיתנו.

נערך לאחרונה ב:

Cranio

Well-known member
יש תיקווה שלא יסגרו את חדר הכושר שלך בגלל שכנראה לא צפויה היענות גדולה להשבתת המשק כתמיכה בבג"ץ.

התמיכה בבג"ץ ירדה מאד בעקבות המילחמה אחרי שמתברר שגם הוא היה חלק המחדל , אם פעם חשבנו שטוב ש "בג"ץ מגן עלינו מהאג" היום אנחנו מבינים שזה לא האינטרס שלנו שלנו ש"בגץ יגן עלינו מהאג" , כי פרוש הדבר הגבלת צה"ל במילחמתו באויבים סביבנו , ויותר חשוב שיהיו כמה שפחות מגבלות על צה"ל במלחמתו באויבים הניאונאצים סביבנו , מה גם שהשופטים בהאג הם בכלל חלק מהאויב והטיפול בהם בכלל לא צריך להיות משפטי ( ודי לחכימה ...)

הנה דוגמה לפסיקה בעייתית של שופטי העליון מ 2018 שהמסר הפוליטי של פסיקה זאת זה שעזה היא חלק מאיזה "פלסטין", בניגוד לאינטרס של רוב אזרחי ישראל שמאמינים שהפתרון היחיד לעזה הוא טרנספר של הערבים שם כמה שיותר רחוק מאיתנו.

אתה פשוט בדיחה ! :ROFLMAO:

למעלה