שאלה- בעד ונגד

דורי 1981

Well-known member
מצד אחד אני מאוד בעד השבתת המשק, במידה וממשלת ישראל לא תציית לבג"צ בנוגע לאי פיטורי ראש השב"כ. אסור להיכנע לסחטנות. מצד שני, ההשבתה תגרור השבתת מוסדות חינוך (ובהם מכון הכושר שלי שמהווה עבורי זה 13 שנים צינור חמצן מכל בחינה שהיא). בהנחה שאי אפשר לקבל את שניהם, מה עדיף? להיות עצוב בדמוקרטיה או שמח בדיקטטורה?

ביטניקט

Well-known member
מצד אחד אני מאוד בעד השבתת המשק, במידה וממשלת ישראל לא תציית לבג"צ בנוגע לאי פיטורי ראש השב"כ. אסור להיכנע לסחטנות. מצד שני, ההשבתה תגרור השבתת מוסדות חינוך (ובהם מכון הכושר שלי שמהווה עבורי זה 13 שנים צינור חמצן מכל בחינה שהיא). בהנחה שאי אפשר לקבל את שניהם, מה עדיף? להיות עצוב בדמוקרטיה או שמח בדיקטטורה?
צודק, אסור להיכנע לסחטנות של השמאל תומך הטרור הצבוע והמושחת והדיקטטורה המשפטית השמאלנית. עוד שעומד בראשה עבריין בנייה מושחת שמונה לתפקיד רק בגלל שהוא שמאלני, והממשלה לא מכירה בו וכך גם רוב אזרחי ישראל.

1ספי11

Well-known member
צודק, אסור להיכנע לסחטנות של השמאל תומך הטרור הצבוע והמושחת והדיקטטורה המשפטית השמאלנית. עוד שעומד בראשה עבריין בנייה מושחת שמונה לתפקיד רק בגלל שהוא שמאלני, והממשלה לא מכירה בו וכך גם רוב אזרחי ישראל.
שקרן וצבוע.
הימין תומך טרור וגרם לאסון ורוב אזרחי ישראל מתנגדים לניסיונות של נתניהו להגן על אנשיו.

Cranio

Well-known member
וואוו
מה האגואיזם הזה?

lemner40

Well-known member
ישראל היום היא כמו אחרי הבחירות ארדואן בתורכיה,
או שלטון היטלר בגרמניה,
המאבקים שלכם חסרי משמעות.
מי שלא רוצה לגור במדינה פשיסטית נאו נאצית
שיעזוב

דורי 1981

Well-known member
ישראל היום היא כמו אחרי הבחירות ארדואן בתורכיה,
או שלטון היטלר בגרמניה,
המאבקים שלכם חסרי משמעות.
מי שלא רוצה לגור במדינה פשיסטית נאו נאצית
שיעזוב
וכאן המקום לשאול: האם ישראל הייתה עד הסוף דמוקרטיה לפני שנתניהו היה בתכנון או בשלטון (או בתקופות שבהן הוא לא היה ראש ממשלה)? איך מודדים את זה ואיך יודעים את זה? אולי כל היסודות האנטי דמוקרטיים הנ"ל היו קיימים שנים ועם הזמן קיבלו משנה תוקף, בגלל ריבוי הבמות? ובמילים אחרות, אולי עודף הדמוקרטיה היא שציוותה את בוא הדיקטטורה?

lemner40

Well-known member
וכאן המקום לשאול: האם ישראל הייתה עד הסוף דמוקרטיה לפני שנתניהו היה בתכנון או בשלטון (או בתקופות שבהן הוא לא היה ראש ממשלה)? איך מודדים את זה ואיך יודעים את זה? אולי כל היסודות האנטי דמוקרטיים הנ"ל היו קיימים שנים ועם הזמן קיבלו משנה תוקף, בגלל ריבוי הבמות? ובמילים אחרות, אולי עודף הדמוקרטיה היא שציוותה את בוא הדיקטטורה?
ישראל לא היתה מעולם דמוקרטית באמת.
לא היתה מעולם מדינה מוסרית או שומרת חוק.
כשאתה כובש מתעלל בעם אחר, מוסר אין לך.

Lucifer LightBringer

Well-known member
מה שנכון, נכון.
אז זה אומר שגם שאר אומות העולם האירופיות שכבשו את שאר העולם לפני כמה מאות שנים אינן מוסריות...

לא שזה נורא כ"כ יש דברים יותר חשובים ממוסר, כמו הישרדות.

Cranio

Well-known member
אז זה אומר שגם שאר אומות העולם האירופיות שכבשו את שאר העולם לפני כמה מאות שנים אינן מוסריות...

לא שזה נורא כ"כ יש דברים יותר חשובים ממוסר, כמו הישרדות.
גם אתה אוהב להתרפק על העבר הרחוק?
איזה מדינה דמוקרטית ליברלית נחשבת לכובשת חוץ מישראל (שבינתיים נחשבת לכזו) ?

Lucifer LightBringer

Well-known member
גם אתה אוהב להתרפק על העבר הרחוק?
איזה מדינה דמוקרטית ליברלית נחשבת לכובשת חוץ מישראל (שבינתיים נחשבת לכזו) ?
כשהאלטרנטיבה היא לחזור להיות גולה באירופה אני מעדיף להיות הכובש מאשר הגולה.

אני מבין שאתה מהגולים?
בהצלחה כשהאנטישמים ירצו שתעוף מארצם...

Cranio

Well-known member
כשהאלטרנטיבה היא לחזור להיות גולה באירופה אני מעדיף להיות הכובש מאשר הגולה.

אני מבין שאתה מהגולים?
בהצלחה כשהאנטישמים ירצו שתעוף מארצם...
יש לך חשיבה מעוותת והבנה לקויה לגבי מטרת הקמתה של מדינת ישראל
והיא ממשיכה עם ניחוש גרוע לגבי מקום מגוריי.
המלצה שלי , תחזור על מגילת העצמאות כדי שלא תצא בער.

אגב, בשביל לחוות אנטישמיות אין צורך לגור בגולה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אז מה היה לא מוסרי ב-1948-1967? ומוסרי ודמוקרטי זה שני דברים שונים. למשל האם בארה"ב זה דמוקרטי שמי שהיגר בגיל שנה לא יכול להיות נשיא? או בצרפת האם זה דמוקרטי שאסור לשבת בכיתה בבית ספר ציבורי עם כיפה על הראש?

Lucifer LightBringer

Well-known member
היטלר נבחר באמצעים דמוקרטיים.

בכל אופן אם מישהו חושב שגרמניה השתנתה... he's got another thing coming.

הסיבה היחידה שישראל בקשר טוב עם הנאצים המודרנים היא שהם משלמים פיצויים...
וכל הישראלים לשעבר שירדו מהארץ לגרמניה יחוו את זה בשנים הקרובות.
|פטיש|

Cranio

Well-known member
היטלר נבחר באמצעים דמוקרטיים.

בכל אופן אם מישהו חושב שגרמניה השתנתה... he's got another thing coming.

הסיבה היחידה שישראל בקשר טוב עם הנאצים המודרנים היא שהם משלמים פיצויים...
וכל הישראלים לשעבר שירדו מהארץ לגרמניה יחוו את זה בשנים הקרובות.
|פטיש|
קשקוש |פטיש|

למעלה