שאלה בנושא ריצוף:

ora1m13

New member
שאלה בנושא ריצוף:

בוקר טוב לכם. עברנו דירה לבית ששיפצנו. אנחנו זוג עם 3 ילדים ו 3 כלבים... הדירה די קטנה בקומת קרקע ו-2פתחי יציאה לגינה. בעייתינו: בגלל טעות נוראה בבחירת הקרמיקה לריצוף הבית , נראה עכשיו כל כתם קטן על הריצפה. כך גם שערות הכלבים. זה מאוד מתסכל-אנחנו שואבים את הבית לפחות פעמיים ביום ועדיין יש צורך מדי פעם לנקות ...(שלא לדבר על השטיפות התכופות). לא ציינתי שאריחי הקרמיקה(בצבע קרם -בז´)הודבקו על הריצוף שהיה שם. מה לדעתכם ניתן לעשות ? חשוב שהפתרון יהיה זול ככל הניתן. תודה.

amic

New member
לא לגדל כלבים בבית---ובאמת-כלום לא

ניתן לעשות. זה התשלום עבור המודה -על קרם תמיד רואים לכלוך.

אלי ו.

New member
להבריש את הכלבים כל יום ניסיתם?

זה לא יפתור את הבעיה, אבל יצמצם אותה.

סוף מעשה במחשבה תחילה,

נוהג מאגר לומר. והוא צודק. אנשים באים לכאן להתייעץ לפני ואז אנחנו יכולים לעוץ עצות ולהביע דעות. את הנעשה יש להשיב אולם תמורת ממון וטירדה. 1. אפשר להדביק עוד שכבה.... 2. אפשר להרוס את הכל ולרצף מחדש... 3. אפשר פשוט להתרגל... אני לא יכולה לומר לכם תצבעו את הקרמיקה, כי אי אפשר. אני לא יכולה להגיד לכם תחזירו את הילדים לחנות... 3 הפתרונות דלעיל הם היחידים שיש , תבחרו בפחות גרוע מבחינתכם...

שיבוצים

New member
שכן שלי הסיר בעזרת דיסק, בצורה לא

אחידה את השכבה העליונה של הקרמיקה. נוצר משחק של הגוון המקורי + אפור מט. את הלכלוך בטח ייראו פחות, לגבי היופי - זו שאלה של טעם, לגבי בעיות של ספיגת מים ואולי קושי בשטיפת הרצפה - יש לבדוק היטב. התלבטתי אם לספר לך על אותו שכן אך אני רואה שאין הרבה הצעות טובות אחרות, והשכן מאד מרוצה מעצמו (אצלו מדובר בשביל חיצוני) בהצלחה שירה

מה שטוב לשביל חוץ לא מתאים בהכרח

לבית!!! רעיון מעניין ומקורי, אבל... מה שיקרה הוא שבאזורים שרואים את הטרהקוטה, יספג לכלוך בקלות (קפה, מיץ, אדמה מבחוץ) ובסוף הבית יראה כמו שביל חוץ... תראי, אני לא שוטפת את השביל (אבן כורכר ) והוא נראה נפלא. אבל לפעמים כששוכת מים , אני רואה כמה לכלוך יש עליו. ביום יום לא שמים לב. בבית זה לא היה קורה!! יש לנו סטנדרטים אחרים לניקיון הבית ולניקיון שבילי החוץ. בכל מקרה אימצתי את הרעיון לריצופי חוץ, יכול להראות מגניב!! ואגב, למיכל (DROLI) שכתבה כאן, יכול להיות רעיון לשחזור הריצוף שלך והסרת הצבע מהטרהקוטה!!!

למעלה