שאלה בנושא קווסטים....

הטיZרית

New member
שאלה בנושא קווסטים....

באריאנט... יש קווסט שמבקש עיניי חתול.... 4 מהם.. מה מפיל אותם?? ועוד קווסט באריאנט... התכשיט לנסיכה... איפה מוצאים אותו? אמור לי לדבר עם התיבה במערה של האופן ססמי אבל התיבה לא מדברת איתי
מישהו מכיר את הקווסטים ומוכן להסביר לי מה לעשות? אני דיי משועממת במשחק ולא בא לי להתאמן.... כל החברים הטובים שלי ברמות הגבוהות פרשו....

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיאללה נעזור לך../images/Emo13.gif

את עיני החתול מפילות הסוריקטות [הטימוטים כמו מטימון ופומבה
] התכשיט, את צריכה ללכת לארמון, כאשר את נכנסת לארמון להמשיך ישר וללחות כל הזמן למעלה, זה יקפיץ אותך וכיאלו ככה את מתחמקת או משהו.. בקשר לתיבה, באיז קווסט מדובר? אולי צריך ללכת לNPC אחר? למה פרשו? מה קרה?
הפקירו אותך?

הטיZרית

New member
יש מצב שלא הבנתי את הקווסט עם התכשיט...

התכשיט לנסיכה... מאיפה אני משיגה אותו?? ונטשו אותי... אחד התחתן (במציאות) אחד הלך לקולג' ללמוג.... אחד התחיל לעבוד ואין לו זמן... והילדודים שחזרו לבית הספר כמעט לא נכנסים

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאופס פיספסתי חצי הסבר

בקיצור את תמיד למעלה כמו שאמרנו, את תגיעי למקום מאחורי המלכה, ליד מין ארונית כזאת, 3 קליקים ויש לך את התכשיט..

tinkiwinky

New member
אז../images/Emo24.gif

את התכשיט לנסיכה אפשר למצוא בתיבת האוצר שבארמון פשוט ללכת עד הסוף אחרי המלך ולדבר עם משהו שם על השולחן ( יש מצב שאולי זה בא מהנברשת באולם הראשון הראשונה משמאל לא זוכרת מי מישנהם). לגבי הססמי הוא ידבר איתך רק אחרי שתסימי את המשימב של חלוקת האוכל לפי זכרוני בהצלחה

הטיZרית

New member
מה זה חלוקת האוכל?

יצאתי מאריאנט כדי לעלות רמה בלודי... רק שבנתיים לא מצאתי את הכוח להתאמן עדיין.... ועכשיו אני נוסעת ל 3 ימים אז לא יהייה לי מייפל בכלל... אבל אני מתכוונת לחזור לאריאנט לנקות את הקווסטים שם... כל פאטצ' מצטברים לי קווסטים.... פעם ניקיתי את כל התיבה של המשימות שלי והיום זה כבר בלתי אפשרי -) במקרה לפני כמה ימים טיילתי באורביס לעזור לכמה נובים להשיג דברים לקווסט... ואז קרה לי דבר משמח... הרגתי 2 פרחים כאלה שיורקים קקי חום... פתאום נפל לי הדבש למשימה של הכובע עצם.... אז ניקיתי את הקווסט הזה גם
עוד 3 חודשים ירד ממני הלחץ בעבודה... אני אוכל לישון כמו בנאדם ולשחק לעתים יותר קרובות מיייפל... בתיקווה שהחברים יחזרו..
שיגיע כבר דצמבר!!!! אמן!!

icy woman

New member
התכשיט:

אחרי שאת יוצאת מחדר המלכה בארמון, את חוזרת למפה שלפני, מעט אחרי השיגור (משמאל המפה), יש למעלה מנורה שלא מהבהבת. את עומדת בדיוק מתחתיה ולוחצת על החץ למעלה. זה מביא אותך לחדר עם תיבות. עלייך לפצח תיבות, עד שמתוך אחת מהן יצא לך התכשיט. כמובן שיש כל מיני שוריקנים שאמורים להפריע לך.

למעלה