שאלה בנושא ניקיון...

nunimon

New member
שאלה בנושא ניקיון...

כולנו אוהבים את האופנוע שלנו, נכון? אז יש לי שאלה שאולי דנו בה כבר בפורום, אבל לא ראיתי בכמה עמודים האחרונים סוגיה בנושא, ותאמת התאצלתי לפשפש בארכיון.. אז ככה, איך לעזאזל מנקים את הברחשים מהחזית של האופנוע והמשקף בלי לשרוט יותר מדי? ואיך מנקים את השמן שהשרשרת מתיזה - שחור ודביק, ושישאר נקי ? יש למישהו המלצות לתכשירים ? עד היום ניקיתי עם מים וסבון , אבל זה לא זה.. היום קניתי "גילדה" שאני מקווה שלא תשאיר את הסיבים שסמרטוט רגיל משאיר.. בקיצור - המלצות לניקוי, תדירות, חומרים ותנוחות, יתקבלו בברכה ! תודה אורי למי שלא יודע עדיין CBR600RR זה האופנוע המדובר !

אההה אם זה 600RR

אז זה כבר משהו אחר. תנזה לנקות עם דבש קיפודים, המלצה של הונדהההה

nunimon

New member
זה מה שיוצא לקיפוד מהתחת????

דבש קיפודים? לך תמצא קיפוד, ובטח עד שתשכנע אותו לתת לך דבש... בהנחה שאני צעיר ואתה רציני, אפשר יותר פרטים?

princessarit

New member
אני מנקה עם סבון כלים וג'ילדה ../images/Emo13.gif

אבל זה גילרה ולא אופנוע ספורט אז אני לא בטוחה, איפה אתה לומד תקשורת וניהול ?

../images/Emo4.gifאת לא מפסיקה לחפש אההה?

אולי תעזבי את הפורום הזה ותבואי לפורום בבאר שבע אני בטוחה שמישהו שם יסכים לעשות לך טובה

nunimon

New member
תעזבי אותה.. מה יש לה לחפש בב"ש?

תני לילדה לחיות.. אגב, אז ההמלצה שלך לנקיונות היא יציאות פינגווינים? יופי, ואני חשבתי שהפורום הזה בוגר ורציני...

nunimon

New member
../images/Emo35.gif

ואת משפריצה עם צינור על האופנוע או דלי מים נקיים ? נראה לי שדפקתי את האזעקה במקלחת הראשונה שעשיתי לה עם צינור...

nunimon

New member
אופפפסססס...

קראתי את ההודעה שלי הקודמת.. זה נשמע כמו סרט כחול.. משפריצה, דפקתי במקלחת.. עם בני ה18 ומטה הסליחה... בדר"כ אני הרבה יותר עדין...

light12

New member
תבקש בהונדה

את הספריי שלהם , פשוט מדהים איך הוא מנקה . קפוץ לסוכנות ותבקש הדגמה מאדון סקניה אולי יצא לך אפילו ספריי מתנה. דרך אגב האם אתה תושב תל אביב ? פשוט פגשתי ברמזור RR כחול בערך בזמן שרכשת את שלך. איתן

nunimon

New member
כן, אני מתל אביב..

לדעתי אני ה RR היחיד הכחול באזור.. לפחות ממה שאני יודע.. ואת שלי קניתי לפני פחות מחודש... תודה על ההמלצה, מחר אני קופץ אליהם לסדר את האזעקה, אז אני אשאל לגבי הספריי...

princessarit

New member
../images/Emo13.gif אתה חייב להוריד בכמויות !

איזה מצחיקול אתה,לא ענית לי איפה אתה לומד..

nunimon

New member
ממי, תסתכלי במסרים..

ואם את לא יודעת איך - אז אני לומד במכללה למנהל יש להם שלוחה מצוינת בצפון תל אביב לתקשורת וניהול, ליד מעוז אביב.. עוד משהו ?

ממי שממי - מה נהיה ?

תגיד איך התואר בתקשורת? זה קשה? כי חשבתי ללמוד שם אבל מהזה יקר - זה ממש בעיה. חשבתי להגיש בקשה למלגות בשביל ללמוד שם מהקרן ליוצאי צפון אפריקה או משהו.

yarivos

New member
../images/Emo9.gif אני מכיר שני ZZRים ש"לומדים" שם

כתבת "שלוחה מצויינת", תרשה לי לפחפח בקולי קולות.

nunimon

New member
תראה, ברור שיש סייגים

אבל אני גם עובד בתחום, והיום השם והנסיון שצובר סטודנט בוגר המכללה למנהל הוא הרבה יותר מבוקש מאשר כל סטודנט אחר. ברמה המקצועית המכללה היא הרמה הגבוהה ביותר בארץ. ברמה האנושית, קצת אחרת, שלא לדבר על הרמה הכלכלית שזה פשוט שוד לאור היום...

למעלה