שאלה בנושא כישוף

שאלה בנושא כישוף

שלום לכולכם אני נמצא בבעיה ואיני יודע כיצד להגיב העניין הוא רציני בעיניי אני גבר נשוי שמאז חתונתי (כבר 3 שנים) הכל הולך לנו קשה בחיים. לפני כן הכל דווקא כן הסתדר לי. גם אני וגם אישתי מחליפים עבודות כמו גרביים, הפרנסה קשה, שום דבר לא ממש הולך לנו, די הרבה מחלות וכו´ העניין הוא שאישתי הלכה לאיזה אחת שקוראת בקלפים ועושה כל מיני אבחנות כאלו. היא חזרה כאחת שגילתה את תגלית חייה. היא טוענת שאותה קוראת בקלפים אמרה לה כי מישהי (היא נתנה כל מיני סימנים, כגון: האות הראשונה בשמה, סימן המזל שלה ועוד.) כישפה אותנו ומאז רובצת עלינו קללה. ועד שלא נסיר את הקללה הכל יהיה קשה ובלתי נסבל. (בבקשה לא לצחוק) לאור הסימנים שההיא נתנה מדובר במישהי שהיתה בת זוגי לפני אישתי, אני לידיעה, לא ממש מאמין בדברים הללו (אל תכעסו עליי). השאלה היא אם בכלל ניתן לקלל מישהו באמצעות כישוף? ואם כן כיצד מסירים אותו? אותה קוראת בקלפים אמרה לנו מה צריך לעשות בגדול אבל לא ממש נראה לי הגיוני. תודה מראש

Rutterkin

New member
אם כן

קללות אכן קיימות וניתן להסרן אני לא בטוח אם באמת מדובר פה בקללה , וכמו כן לא כדאי לאבחן את המצב כמו לצלצל לאותה אחת כי זה עלול להביא למצב מאוד לא נעים אם לא הייתה קללה מההתחלה. אני לא ממליץ לכם גם לנסות להסיר את הקללה בכוחות עצמיכם ע"י מידע ששונן או נרכש מאנשים זרים. ההמלצה שלי היא למעשה לחפש מישהו מקצועי שיסיר את הקללה , כדאי לדבר עפ אותה מגדת עתידות ושלאול לגבי אנשים שעושים זאת , או לחפש בצורות אחרות כמו אינטרנט או דפי זהב וכדומה.

פיונית15

New member
זה רציני ביותר!

קללה זה לא דבר שצריך איזה כח קסם בשבילו. רק צריך רצון חזק והמון כעס! יש לי דודה שאלוהים נתן לה כוחות, היא עברה 9 הפלות בחייה וחייה היו מאוד קשים ואומללים-והיא הייתה ועדיין אישה ניפלאה רחבת לב! אלוהים בחן אותה והעמיד אותה במכשולים שאנשים רגילים כבר היו מטמוטטים בפניהם-ומכיוון שהיא שרדה אותם "כמו גבר"
אלוהים בחר להעניק לה מתנה ניפלאה שגם תוכל לשרת אחרים---כוחות שאחד מהם הוא גם הטלת קללות-היא פעם הטילה קללה על פועל שעבד בזמנו בביתה כי הוא גנב חלקים של אופניים ממנה ולא החזירם-הקללה התממשה והוא שבר את רגלו ולאחר זאת החזיר את אשר גנב. אז היא בטח תדע מה לעשות צור איתי קשר באימייל שלי [email protected] **היא גם קוראת בקפה (גם לי!) וחוזה אתץ העתיד למשל--את נפילת מגדלי התאומים -היא סיפרה רק לי ולבת שלה. ועוד דברים שלא לפירסום--מה שאני מנסה בעצם להגיד זה שאתה ואישתך צריכים לפגוש את דודתי. נ.ב אתמול בא אליה טייס מחיל האויר כדי שתקרא לו בקפה-אחרי שידידה שלו סיפרה לו עליה והוא היה המום!!! ההחלטה בידיך-רוצה להיפטר מהקללה צור איתי קשר, אם לא--אלו החיים שלך! ורק שתדע--קללה רק מחמירה עם הזמן ולא עוברת! ~שלך, פיונית15~

gayatri

New member
קודם כל....

לא כדאי לכם להתחיל להלחץ.... כי בלי לפגוע באף אחד, יש הרבה אנשים, שהם לא מקצוענים ולא כלום, וכל מה שהם רוצים זה כסף. ולצערי יש הרבה אנשים כאלה כיום, שהם פשוט מתחזים להיות קוראי עתידות, קוראים בקפה או משהו כזה.... אך ורק בשביל כסף. הרבה אנשים יכולים לרמות אותכם! כדאי לכם לנסות לברר מי היא החוזת עתידות הזאת, תבררו על העבר המקצועי שלה, ואם לא כדאי לכם להתייעץ עם עוד מישהו (שלפני כן תבררו עליו אם הוא מקצועי ואמיתי) בקשר לדברים שהיא אמרה. מקווה שעזרתי

פיונית15

New member
רק שתדעי לך ש....

כשדודה שלי פותחת בקפה אז היא קודם כל מספרת לאיש את העבר שלו ודברים שרק הוא יודע-בדיוק מאותה הסיבה שאת טוענת-כדי שלא יחשבו שהיא רמאית!

L e s t a t

New member
תעצור את הסוסים

האם אותה קוראת בקלפים דרשה תשלום כלשהו או, לפי דעתך, תדרוש? אם כן, יש לי חדשות בשבילך. הפרנסה לא קשה רק בשבילך ובשביל אשתך אלא בשביל מדינה שלמה. המדינה הזו שקועה עמוק בבוץ, הכלכלה על הפנים. עבודה זה לא משהו שקל למצוא בימינו ואם קל לך בכלל למצוא אחת אז אין עליכם שום קללה אלא ברכה. חשבת פעם - למה לעזאזל שמישהו תקלל אתכם? עשית פעם רע למישהי שעוסקת במאגיה או למישהו\מישהי בעל קשרים עם מישהי כזו? וכתשובה לשאלתך - כן, אכן ניתן לקלל, כמו שניתן להטיל כל כישוף אחר. ולהסיר אותו גם ניתן, אך לפני כן אני ממליץ לכם לקרוא ספרים בנושא אם אתם אכן בטוחים שאתם מקוללים ואתם רוצים להסיר את הקללה. אם אינכם בטוחים עדיף כבר שתבדקו את עצמכם בעצמכם, ללא איזה אחת שדורשת כסף בעבור כל העניין, אם כבר היו כאן קלפים אני ממליץ לכם לשאול בפורום טארוט היכן ניתן למצוא חבילות קלפי טארוט וספר הדרכה וכאן אני רק מאחל לכם כל טוב ושבסוף יתברר שאין קללה הרובצת מעל לראשיכם. בין אם זה יתברר בעזרת הקלפים (שהקריאה תהיה ללא אותה מגדת עתידות [כביכול?]) ובין אם בעזרת כלים אחרים.

RainBird

New member
חסרים מניעים? תאמין לי שבפולקלור הארצישראלי יש מספיק שיטות ודרכים לקלל אדם מסיבות פשוטות... לדוגמא האימא לא אוהבת את החתן של הבת? לכתוב את השם שלו וחשלה על דף נייר ולשים בצינצנת במים בפריזר... זה שובר קשרים מצויין בעיקר אם היא מאמינה בזה מאוד. ויש גם את כל הדברים היותר מסובכים של בקבוק של זפת עם שם האדם קבור בבית קברות ומה עוד חסר? כלום באמת. יש מספיק שיטות לכל האימהות המרוקאיות ומספיק פולקלור... לי יש שיטה מיוחדת להסרת קללות שעדיין לא נכשלה. אבל לסיכום אני רוצה לצטט ספר של וואלרי ווארף: אם אדם מאמין שהוא מקולל, הוא מקולל, ואת הקללה הזאת צריך להסיר. ארדן

תגובה.............

1. אתה שואל אם ניתן לכשף מישהוא? עובדה......... את עכשיו שרויי תחת כישוף או קללה......... תבין לבד...... 2. תעשה מה שהקוראת בקלפים אמרה לך......... יכול להיות שזה יעזור!! 3. זה לא נראה לך הגיוני?!!? אז למה בדיוק אתה חושב שאתה נמצא במצב הזה? 4. אם אתה לא מכשף עם ניסיון בתחום, אני לא חושב שותכל להסיר לבד כישוף.......(תקנו אותי אם אני טועה.....) 5. תחשוב טוב על כל הדברים שהחברים בפורום רשמו לך.......... בהצלחה......... מקווה שעזרתי........ "ניאו המקורי"

יש לי פיתרון! נראה לי שזה יעזור....

אני לא יודע אם אתה מכיר אבל......... אלירם (THE SPIRIT), שנעלם לאחרונה, כתב מאמר בשם- שיטה קבלתית לבדיקת נזק מיסטי, או משהוא כזה......... נראה לי שאם תעקוב אחריי ההוראות (תחשב את שמך ושם אימך...) תמצא את מקור הצרה......... ואפילו תוכל לשרוף את הכתובה המתאימה ותצא מזה....... אם תהיה לך בעיה בחישוב, תפנה אליי אני ושמח לעזור.... בתקווה שעזרתי: "ניאו המקורי"

The Spirit

New member
תודה שאתה דואג ילדון, אבל אני תמיד

פה, קורא הודעות, כשיהיה לי משהו להגיד אני אגיד. שוב, תודה על הדאגה

morning star

New member
כישופים וקללות

באחת התשובות כבר נאמר כי זה לא בהכרח כישוף - אלא פשוט רצון מאוד חזק לפגוע בכם אשר השפעתו דומה לקללה. אני הייתי רוצה לדעת מה אמרה לכם אותה קוראת בקלפים. מנסיון מר, הרבה קוראות בקלפים הן רק חובבניות בנושאים הקשורים לכישוף (איני אומר שזה דווקא המקרה פה). השאלה הנוספת היא, מה היא אמונך הדתית. ישנן שיטות כישוף אשר מתנגשות עם מערכת האמונות היהודית וישנן שבאות בעצם, מתוכה. עדיף לאדם להשתמש בשיטה אשר קרובה לאמונתו הדתית מאחר ואז סיכוייה לפעול גדולים יותר - מאחר ואחרי הכל, מדובר בכח אמונה. שלך הנווד

למעלה