שאלה בנושא דיקור

שאלה בנושא דיקור

שלום לכולם, אני מטופלת בדיקור כבר ארבעה שבועות. הסיבות העיקריות שבגללן פניתי לדיקור הן עייפות, וקושי בירידה במשקל. נכון לעכשיו אני לא מרגישה שיפור עדיין. רציתי לדעת תוך כמה זמן אני אמורה להרגיש בשיפור כל שהוא? כמו כן. האם לדיקור או לרפואה הסינית בכלל יש מה להציע לצלוליט? (אני בת 26 ולא בגדרה של שמנה) תודה, וחג שמח !

שיפור.

שבוע טוב. קושי בירידה במשקל לרוב נובע כתוצאה מחולשת צ'י [אנרגיה] של מערכת העיכול. כאשר למערכת העיכול אין אנרגיה, היא אינה מסוגלת לפרק את המזון למרכיבים חיוניים שיספגו בתאי הגוף וחלק מהמזון הופך לשומן המצטבר באזורי גוף שונים [צלוליט] כיוון שאין מספיק צ'י שיניע אותו. הטיפול יהיה, חיזוק הצ'י הכללי, טיפול שאינו קצר, אך יטפל גם בעיפות וישפר גם את פעולת העיכול והפריסטלטיקה של המעיים. הרבה בריאות שירי.

ארבע שבועות קנה מידה קטן מידי

את מתארת שאת לא שמנה, אך עם קושי בירידה במשקל.. יתכן ויש אצלך כפי שתארת הצטברות נוזלים. יש לרפואה הסינית מה להציע.. תחכי לפחות 10 טיפולים.. ואגב, יש צורך ביותר מדיקור.. שנה טובה

מאיר72

New member
האם יש שיפורים אחרים

אולי לא ירידה במשקל אבל אולי בהיקף? או כל מני דברים אחרים?

לצערי לא

אין שינוי, לפחות לא משהו שאני יכולה לשים לב אליו. אולי יש שינוי בתוך הגוף שעדין לא מתבטא... אבל אני מרגישה שום הבדל מלפני שהתחלתי.

taly73

New member
שלום וחג שמח

אני מבינה את השאלה, כמה זמן לוקח עד שטיפול משפיע, שאלה לגיטימית ביותר וחשוב לשאול אותה בתחילת טיפול. התשובה הנה מאוד אינדיבידואלית לכל אדם ואדם בתהחשב במרכיבים רבים. הטיפול לוקח בחשבון פרמטרים מגוונים פיסיים (מצב גופני, מחלות שהיו בעבר) ונפשיים וששונים מאחד לשני, על אחד טיפול ישפיע תוך זמן קצר ולאחר יקח יותר זמן להגיב לטיפול. בד"כ נהוג לומר שלאחר 10 טיפולים כבר ניתן להרגיש בשינוי, אך כמו שציינתי יש כאלו המגיבים אחרי שני טיפולים ויש כאלו שאצלם דרושה סדרת טיפולים ארוכה הרבה יותר על מנת להגיע לתוצאות הרצויות. עצתי לך היא לזכור כי הרפואה הסינית עובדת, משך הזמן כאמור, הוא פונקציה התלויה בגורמים רבים שברוב המקרים תלויים במטופל (אם בוחרים מטפל מוצלח). לאור מה שתארת אני ממליצה לך בחום לבחור טיפול המשלב דיקור עם צמחי מרפא, מניסיוני ניתן להגיע לתוצאות גם בשימוש באחת משיטות הטיפול אך השילוב בעיניי הוא האופטימלי למען הצלחת הטיפול. מקווה שעזרתי קצת...אשמח להיות לרשותך לשאלות נוספות... שנה טובה וחג שמח טלי שחר, מטפלת ברפואה סינית מסורתית

קודם כל תודה על תשובתך

המטפלת שלי הציעה לי לטיפול גם בצמחי מרפא. אני מקווה רק שזה לא ייקר יותר מידי את כל הטיפול. בחרתי בשיטה של הקפסולות, כי אני לא בטוחה שאני אעמוד בלשתות את הצמחים האלו כל יום, וגם הקפסולות יותר זמינות לימים שאני לא נמצא בבית מצאת החמה ועד אמצע הלילה (והימים האלו לא מעטים לצערי). אני מניחה שאני אמתין עוד כמה טיפולים ונראה גם איך הצמחים ישפיעו עלי. אשמח לקבל מידע על הצמחים האלו- איך הם עובדים, איזה צמחים אלו? תודה:)

למעלה