שאלה בנוגע לסרקופג...

Chelnak

New member
זה לא סרקופג, אבל זאת כן הטכנולוגיה

עליה הוא מבוסס.

סלמאק

New member
סתם בשביל הידע הכללי

זה נקרא "המתקן של טלצ'אק"... וזה עדיין לא סרקופג. אולי יש להם את המתקן, אבל אף אחד לא מתכוון להשתמש בו, ואף אחד לא יודע איך. יכול להיות שחוקרים אותו באזור 51, אבל הדרך עוד ארוכה... אני מדבר על סרקופג, שזה מתקן מרפא בר-קיימא.

subatoi

New member
אני אנסה לא לחזור על דברי אחרים

אני חושב, כמו בוריס, שהם היו יכולים בהחלט לשמור בסוד על השימוש בסרקופג. אם האנשים בחוץ לא יודעים שמישהו מהצוות חולה או פצוע, אז גם לא יפריע להם שהוא נרפא, או חזר לחיים. וגם לא אמורה להיות להם בעיה להחליט מי יחיה ומי ימות. כמו שיוצא לפעמים להשתמש ב"מתקן היד/הסרט/ווטאבר" כדי לרפא מישהו, וכמו שיצא להם להשתמש בסרקופג בעולמות נידחים כדי לרפא מישהו (הסרט זו דוגמה שאני זוכר), וכמו שבמקרים כאלה זה נחשב מוצדק ובלי בעיה מוסרית, אז ככה הם גם היו מסתדרים עם ריפוי של אנשי SGC שנפצעו/נהרגו בזמן משימה. הבעיה היא, לגבי שתי הנקודות שהזכרתי, כשמגיעים לתחום האפור. מה קורה כשזה מישהו שזה לא ברור מיד שמגיע לו "טיפול" או הצלת חיים? מה קורה כשאיש SGC שלא נפצע במהלך משימה (נגיד סתם מישהו שהחליק על רצפה רטובה בקפטריה, שבר את הראש ועומד למות) צריך הצלת חיים? זה מוצדק? זה לא מוצדק? מה קורה כשאיש צוות SGC נפצע בתאונה "סתמית" מחוץ לבסיס, בזמן חופשה, או במשימה "על אזרחי"? מגיע לו טיפול? לא מגיע לו טיפול? ומה יקרה עם מי שיראה שהוא נפצע, ואח"כ יגלה, אולי, שהוא בריא ושלם? פה יתחילו הבעיות. והכי בעייתי - מה יקרה כשמישהו שקרוב לאחד מאנשי ה-SGC יהיה צריך טיפול מציל חיים, כמו למשל החבר של מיטשל בפרק ההוא שראינו לא מזמן (ושאלתי אחריו שאלה דומה)? מה קורה כשמישהו מהמשפחה של איש הבסיס חולה אנוש, או פצוע אנוש? איפה שמים את הקו? אני חושב שזו הבעיה הכי גדולה, בעיה מוסרית גדולה, שאולי הם פשוט העדיפו שלא להתעסק איתה, גם אם זה במחיר של האנשים שכן מתים במהלך מילוי תפקידם, עם כל הכאב.

סלמאק

New member
../images/Emo45.gif כמה תיקונים:

-התכוונת למתקן ריפוי (Healing Device). מתקן כף-יד (Ribbon Device) הוא נשק, אין לו שימוש אחר. -הסרט הוא לא הדוגמא היחידה, היו לדניאל עוד שני מקרים: *בפרק NEED, הוא מת במכרות, ומחיים אותו, *בפרק THE SERPENT'S LAIR (ע' 2, פ'1), הוא נפצע קשע, נשאר על הספינה של אפופיס למות, ומשתמש בסרקופג על עצמו. אה, ועוד נקודה: נראה לי שיש סרקופג על כדה"א. מה עם הסרקופג של האת'ור? זה ששימר אותה כמה אלפי שנים בתוך הפירמידה ההיא, עד שהארכיאולוגים האלה מצאו אותה? היא נלקחה משם?

arnond

New member
הוא הושמד

בסוף הפרק (לא זכור לי בדיוק איך, אבל אני זוכר שהצוות הצטער שהסקרופג התפוצץ). ארנון

Chelnak

New member
האת'ור או אחד מהמשרתים שלה פגעו בו

אם אני זוכרת נכון. ופרייז'ר הצטערה על זה, ואמרה שלא היה מזיק לה אחד כזה במרפאה שלה...

Nogmor

New member
ואם כבר אנחנו שמה.. אז זה מה שבאמת

חסר במדינה הזאת. שירותי בריאות כמו שצריך.

מגניב....

שאלה טכנית: (לא היתה לכם בעיה להעלות את התמונה? אני כבר 4 ימים מנסה להעלות תמונה לפורום ולא נותן לי)

Nogmor

New member
ההודעות שלנו נחשבות כתשובות מספקות

לשאלה שלך, לא?

די, באמת? לא, כי אני לא יודעת לקרוא

הוראות של תפוז...
.... התמונה שלי היא 490 KB וזה עדיין לא רוצה לתת לי להעלות.... חשבתי אולי עשיתם משו יותר דרסטי משמירה על גודל הקובץ...

סלמאק

New member
גם על 490 הוא עושה בעיות...

זה קרה לי כבר. תשתדלי 450... אם זה BMP, תשני אותו ל- JPG. אם זה לא הולך, אין לי פתרון...

Nogmor

New member
490 זה לא באמת 490.

זה בערך 515, פשוט המחשב מראה מספר אחר מאשר הוא באמת. כדי לראות כמה באמת צריך לראות את הפרטים על הקובץ עצמו ולא סתם להסתכל.

א - זה jpg

ב - מה ז"א "לא סתם להסתכל"? איפה זה "סתם להסתכל"? איך אני יודעת שזה 490 KB אם לא חיפשתי בפרטים של זה הקובץ? אתה מנסה להוציא אותי טיפשה, אבל אני לא.. אני קצת מבינה בזה....

nzkiwi

New member
כתבתי הודעה ארוכה והיא נמחקה ../images/Emo46.gif

בכל מקרה, קליק ימני על הקובץ, מאפיינים, ובודקים לפי מה שסימנתי בתמונה באדום

neboris

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם לתמונה של Nogmor יאלה, בואו נפתח קופת חולים חדשה.

nzkiwi

New member
../images/Emo6.gif גדול! אהבתי!

בזכותכם באמת נהיה בריאים! אבל בעצם עם רמת השחיתות שקיימת כבר עכשיו.....

למעלה