שאלה בנוגע לסטופר..

lior2211

New member
שאלה בנוגע לסטופר..

אני לא בטוחה שזה כל כך קשור, אבל אני מתארת לעצמי שרבים שניגשים פה למבחן הפסיכומטרי משתמשים בסטופר. יש לי בעיה שהוא מצפצף כל שעה ואני לא יודעת איך לגרום לו להפסיק. מישהו יודע איך? הערה קטנה - זה לא השעון המעורר כי אותו אני יודעת איך לנטרל.

r0asso

New member
אם זה סטופר כמו שיש לי

פשוט להוציא את הסוללה ואז הוא מתאפס

PinkyRaSta

New member
נצל"ש- סטופר של שעון מספיק? ../images/Emo210.gif

הוא עושה ביפ בעצירות והפעלות.. לא משהו שצריך להפריע יותר מדיי. האם ייתנו לי להשתמש בו? והאם בכלל כדאי להשתמש בו? או שלקנות סטופר אמיתי?

HawkEmpire

New member
אין לי ניסיון במיוחד

אבל עד עכשיו בכל התרגולים והסימולציות, אני הייתי עם הסטופר שעון ולא הייתה לי בעיה מיוחדת.

PinkyRaSta

New member
כן, גם אני חושבת ../images/Emo210.gif

זה כולה סטופר קצת יותר גדול.. אם כבר זה רק מלחיץ יותר. ועוד אביזר שתופס מקום על השולחן.. אבל אומרים שאם זה עושה קצת רעש הבוחנים יכולים להחרים לי את השעון.. ואז חבל :\

QAF Fan Block

New member
אל תקחי סיכון

שאני ניגשתי לפני שנתיים אמנם, לא הרשו להשתמש בסטופר שמצפצף. אבל תנסי לבדוק איך משתיקים אותו.... אפילו תקפצי לחנות שעונים ותבקשי מקסימום להוציא את הביפר

lior2211

New member
אוי איזה שטויות..

גם אני עשיתי לפניי שנתיים והשתמשתי בסטופר שהרעיש בכל לחיצה. אבל זה רעש חלש וכמה פעמים כבר תפעילי אותו? כל 25 דקות? 9 פרקים, כלומר 9 פעמים. זה באמת לא נראה לי כזה קריטי. זה יהיה קריטי אם זה יתחיל לצפצף לך באמצע בגלל השעון מעורר.

QAF Fan Block

New member
זה ממש לא שטויות

וגם לא הייתי אומרת סתם. אצלי בבחינה לא נתנו לאף אחד להשתמש בסטופר שעושה ציפצופים והיו כאלה שניסו להתווכח גם וזה לא עזר להם

olgazi

New member
מאוד כדאי להשתיק

את הסטופר כדי שיהיה נעים יותר לכל מי שיושב בכיתה שלנו. לאף אחד לא נעים לשמוע את הצפצופים האלה. הנה כנסי לכאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/files.asp?Id=182&goto=next הקובץ של איך "להשתיק" את הסטופר?ו Tony Reyes זה מאוד פשוט .. ותודה ל-Tony Reyes.

olgazi

New member
והנה קישור יותר נורמלי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=182&msgid=89495587&archive=1

QAF Fan Block

New member
אוי ואבוי!! שאף אחד לא יקנה את

הסטופר הזה!!!! לפעמים אני פשוט מרגישה כבחורה הכי חסרת מזל בעולם... עבדתי עם הסטופר המסריח הזה, ואפשר להשתיק אותו גם בלי הניתוח שהוסבר בלינק... והכל היה טוב ויפה, למדתי, תירגלתי והכל היה פשוט מושלם. הגעתי ליום של הבחינה, מאושרת שלמדתי איך להשתיק את הסטופר ובגלל זה יכלתי להשתמש בו ואז............ עברו פרק או שניים והסטופר הפסיק לעבוד!!! החתיכת בנזונה הזה הפסיק לעבוד!!!!!!!!!! באמצע הבחינה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מצאתי את עצמי מנסה לתקן אותו בזמן שנשאר לי אחרי הפרק אנגלית ואז הוא עבד לכמה דקות ושבק חיים שוב!! אז במקום להתרכז רק בבחינה אני חושבת על איך לתקן סטופר מסריח שעלה אולי 30 שקל.......
|וזה היה מפי ילדה מאוד ממורמרת|

Tony Reyes

New member
צודקת

גם לי הוא עשה בעיות לא פעם, עדיף לקנות משהו יותר טוב ולהשתיק באותה צורה.

SHARON 103

New member
יש מצב שתוכל לתת המלצה לדגם טוב?

אני מעוניין לקנות סטופר לבחינה הפסיכומטרית וחשוב לי לקנות משהו נוח וטוב שלא עושה בעיות ויותר מידי רעש... אגב, סטופר תמיד מתחיל מ-0 ואני עוצר אותו כשהוא מגיע נגיד לדקה ה-25?? יש דבר כזה שסטופר רץ אחורה? כלומר בספירה לאחור? תודה

Tony Reyes

New member
בדוק

בחנויות ספורט למיניהן. מוכרים שם סטופרים יותר רציניים ואמינים. לא זבל מסין כמו הסטופר השחור הזה. כן, יש סטופרים שרצים אחורה.

למעלה