שאלה בנוגע למעגל.

gwizard

New member
לקרוא זה דבר אחד, ניסיון זה דבר אחר

אני מדבר מניסיון. נ.ב. מה, אתה לא שאטאניסט ?
 
גם אני, תתפלא

מדבר מנסיון. השתמשתי, ענדתי ועשיתי שימושים גם בפנטגרם "הפוך". ממש כמו מאגיה, אין פה שחור ולבן.
 

gwizard

New member
כל אחד והשיזה שלו

זה ששנינו התנסנו בדברים אחרים לגמרי אומר רק דבר אחד (בהקשר לשרשור עתיק כאן) - אין אמת אחת לעולם.
 
אפרופו פנטגרם הפוך

אתמול נתן לי טרמפ דוס מזק"א והיה לו תלוי על המראה פנטגרם הפוך עם איזשהי תפילה שלא הצלחתי להבין..
 

MetalSinagouge

New member
יצא לי לדבר במערכת occultforums

אם אדם שמגדיר את עצמו כקבליסט אפל (הוא מודע לעובדה שהמושג נשמע די מצועצע משמיעה ראשונה). הוא משתמש בתפילין בריטואלים שלו, די מכיר את עניין התלמוד והכל.. מעניין.
 
אני לא יודע איך זה היום

פעם היו שם לא מעט חבר'ה שמבינים עניין. אחר כך המקום התחיל קצת להתדרדר ואז פרשתי. מדי פעם אני חוזר שם לבקר, אבל החבר'ה שאני הייתי לרוב מדסקס איתם נעלמו משם. מה הכינוי של הבחור? מצד שני, בקבלה אכן יש הרבה דברים שנחשבים ל"אפלים". הזוהר למשל מסביר על מכירת הנשמה לשטן (or so they say), וכן הלאה.
 

MetalSinagouge

New member
עכשיו כבר אין כלום :)

הכינוי היה יוצא מגדר הרגיל, ולמיטב זכרוני זה היה ביטוי שלא הבנתי, לכן אינני זוכר. אני רק זוכר שהיה לו אוואטאר של Chaosphere משולב בפנטגראם הפוך. יצא לי למצוא מעט מפרי עטו באתרים אחרים כשחיפשתי ספציפית חומר על הצד האפל של הקבלה, באופן כללי אני די בטוח שיש לו קשר פיזי עם הארץ, וכנראה גם עם העברית אם לשפוט על פי שימושי היהודו-אמריקאית שלו. לצערי מבחינת חומר, כל מה שהצלחתי למצוא זה ספר שנכתב באחת מהשפות הסקנדינביות ונקשר למסדר הדרקון האדום, או משהו. באסה. ובהקשר לכותרת: לפני חודשיים בערך איזה האקר פרץ לאתר, והאתר חזר במראה ספרטני לאחר שבוע, רק כדי לגלות למבקרים שההאקר עדיין שולט באתר.
 
אני הפסקתי לספור אחרי

העשירי אני חושב. שאלו אותי בעבודה, במועדונים, בפאבים.
 

gwizard

New member
לא חושב

זה לא קשור למספר או לפחד. פשוט אנשים לא מכירים ומטבעם הסקרני שואלים, אז מה ? כאשר אני הייתי עונד פנטאגרם דווקא אף אחד לא שאל אותי כלום חוץ מפעם אחת, בעצם, שאישה אחת ראתה את הפנטאגרם והתחילה לצרוח "סמלו של השטן" ברחוב. אחרי שהרגעתי אותה והסברתי לה שזה לא דווקא הייתה בסדר
אני מאשים את הוליווד.
 

gwizard

New member
טענות לכוכב השחר ../images/Emo13.gif

כי הוא תרם את המאמר בזמנו לאתר. אני יודע שאילן ואלון נכתבים דומה, אך אנו שני אנשים מאוד שונים.
 
למעלה