שאלה בנוגע למבחנים

ella07

New member
שאלה בנוגע למבחנים

שלום רב אני סטודנטית חדשה באונ', לפני כן למדתי קצת בפתוחה. חייבת לציין שכשהגיעה תק' המבחנים החיים שלי היו ממש רגועים, ישנם ימים קבועים לבחינות ימי שני וחמישי והיה לי ממש קל. היום באונ' אני לחוצה קצת. סמסטר ראשון שלי, ולוח המבחנים שלי לא כזה חביב... רציתי לשאול האם יש תקנון בחינות לסטודנטים? מעין חוקים בסיסיים על כמות הבחינות שאמורות להיות בשבוע? 4 מבחנים בשבוע, אחד אחרי השני זה הגיוני??? אשמח לתשובה ועזרה

Jazz Jackrabbit

New member
אפשר גם 2 מבחנים באותו יום, בהפרש של 4 שעות..

http://students.haifa.ac.il/html/html_heb/pdf/Madrich/Madrich.pdf מעמ' 60 למטה. מה שמעניין אותך במיוחד זה סעיף 1.3 בעמ' 61 למעלה. כנסי לעמוד של החוג שאת לומדת בו וחפשי את התקנון הספציפי שלכם. אולי הוא קצת שונה (במשפטים, לדוגמא, ככל שאני יודע - לא עושים שני מבחנים באותו יום).

amitk80

New member
עוד עצה

רצוי שתעברי על התקנון כדי שאחרי זה לא יהיו לך הפתעות. סטודנט רשאי להבחן בשני מועדים. א+ב או א+ג או ב+ג. מה שקובע זה הציון האחרון (אם מועד ב' נמוך ממועד א' אז מועד ב' נחשב). אני לא יודע באיזה חוג את לומדת אבל בחוג לסטטיסטיקה ומערכות מידע המבחנים במועדי ב' יותר קשים ממבחנים במועד א'. המרצים מצהירים שזה אחרת אבל מציאות לחוד ודיבורים לחוד. אם את זכאית להקלות כלשהן אז תדברי עם דיקנט הסטודנטים והם אמורים לכוון אותך. לרוב ליקוי למידה מקבלים את ההקלות מיה"ל ובעלי מגבלות אחרות זה הולך דרך הדיקנט. לא לשכוח להביא לבחינה ת.ז וטופס אישור נבחן (כמובן תדאגי לשלם את כל שכר הלימוד שצריך בזמן כדי שלא יעשו לך על זה בעיות). זה לא נעים להגיע בלי זה. כבר היו מקרים שסטודנטים לא נבחנו בגלל זה. אם את עושה מבחן במועד נוסף אחרי שכבר עשית מועד ראשון ואת לא רוצה לסכן את הציון של המועד הראשון מותר לך אחרי חצי שעה לחתום על ויתור. אם יהיו עוד טיפים נוספים אני אכתוב לך. באיזה חוג את לומדת? שיהיה בהצלחה,

משתתפת בצערך

לי יש 5 מבחנים ב6 ימים כשניום החופשי בניהים הוא שבת (באמת תודה להם על ההתחשבות) וגם מועדי ב' היא לא אופציה טובה במיוחד די אני כבר מסמסטר קיץ במעדים האלו אז נראה לי שאני די הולכת להשתגע. אני יודעת נגיד שבאב"ג צריך רווח של 24 שעות בין סיום בחינה להתחלת הבאה שלא כמו אצלינו צריך רק 4.

למעלה