שאלה בנוגע לבגדי ים

חתוליות

New member
שאלה בנוגע לבגדי ים

היי לכולן! אני רוצה לקנות לקיץ הזה בגד ים שיושב טוב, עם חזיה בנויה. לא כזו שעושה "משולשים" כמו לזקנות - אלא משהו צעיר ונחמד. אני מידה 46-48 ככה שברוב החנויות אין לי מה לחפש. מישהי יודעת איפה ישנם בגדי ים שלמים בגזרות מחמיאות? גזרות שבנויות לבנות מלאות? (מדדתי פשוט פעם בגד ים של אחד מטובי המעצבים, הוא היה מדהים למידה 38 נאמר, אבל במידה 48 זה היה מגוחך) תודה! חתוליות!!

חתוליות

New member
ועוד שאלה!

מישהי יודעת איפה ישנם טרנינגים!? כאלה שיושבים נחמד, 2 חלקים, ולא טייטסים כמו שאני רואה ברוב החנויות? תודה!

מידור

New member
בנושא טרנינגים

אני בערך במידה שלך ומצאתי ב"תמנון", היתרון שלהם שהגזרה שלהם ישרה ולא נמוכה ולכן הם נראים טוב אפילו עלי. והמידות שלהם גדולות.

ליקש

New member
טרנינגים-עונות, בגדי -ים - מתאים לי

זה מה שאני ראיתי ומצאו חן בעיני הדגמים : בעונות יש טרנינגים - מכנס 7/8 או ארוך +חלק עליון עם רוכסן או בלי רוכסן במתאים לי יש בגדי ים נחמדים בגזרה שמתאימה למידות שלנו + בגד ים טנקיני -2 חלקים

micpri

New member
בשוק בצלאל

מצאתי שבוע שעבר בגד ים צעיר ומדליק בגזרת מעטפת שמטשטשת את הבטן ומרימה יפה את החזה. גם אלותי בת ה-23 קנתה וטענה שזה ממש בעיצוב צעיר. 110 ש"ח בביץ לחם 3

מרשמלית

New member
אני קניתי אתמול בחנות

בשוק בצלאל ברח' בית לחם. בגדי הים של לאה גוטליב נמכרים שם תחת המותג החדש שלה אחרי שעזבה את גוטקס "ליפס והם בגיזרה ובצבעים ובדוגמאות מדהימות כל בגד ים 100 שקל ולא 390 כמו שהוא נמכר במשביר או בשאר החנויות אותו בגד ים בדיוק אצלנו קניתי ב- 100 אז לקחתי שניים מדהימים. (נ)ועה

בגד ים שלם לבחורה המלאה

שלום לך, בתור בחורה מלאה כדאי להקפיד על כמה עקרונות בבגד הים. ראשית, כדאי שבגד הים לא יהיה בצבע אחיד, אלא "מקושקש" או "שבור" בצורה כזו או אחרת, וזאת בגלל העובדה שאם קונים בצבע אחיד - כל תו ותו בגוף עדיין בולט. לעומת זאת בגד ים שמודפסים עליו כמה צבעים - משחק הצבעים לוקח את תשומת הלב, ואז ה"נקנקיות" שלנו בולטות פחות... וכן כל המקומות האחרים בגוף ש"נשברים" כמו למשל בקו המתניים, בית החזה, ועוד... שנית, אם את יכולה להשיג בגד ים שלם שגזור מכמה חלקים באלכסון או לאורך - גם טוב מאד. שלישית, כדאי לוותר על סטרפלס עם חזיה ( בעצם נדמה לי שמלחתחילה לא רצית...) ושהכתפיות תהיינה רחבות ומעוצבות . לא סתם שרוכים... זה לא פשוט אבל אל תתיאשי. נ.ב. ישנה חנות בדיזנגוף (חזיות מלכה) ששם אפשר להשיג גם בגדי ים למלאות - פעם ,הם בעצמם היו מעצבים. נסי. אני לא בטוחה אם אני עדיין מעודכנת בנעשה בחנות שלהם מבחינת בגדי הים... בהצלחה, שלומית תמיר בן ארי - יועצת תדמית

למעלה