בחיים שלי לא נתקלתי במונח 'סדרה גאוסאנית' התכוונת, כנראה, סדרה גאוסיאנית, אך גם בזה לא נתקלתי.
דיברגנט חדש Well-known member 18/12/19 #32 בחיים שלי לא נתקלתי במונח 'סדרה גאוסאנית' התכוונת, כנראה, סדרה גאוסיאנית, אך גם בזה לא נתקלתי.
אבי בן 1231 Well-known member 18/12/19 #34 זה מעבר לידע שלי. נתקלתי בזה בויקיפדיה, קיבלתי סחרחורת ויצאתי
דיברגנט חדש Well-known member 18/12/19 #37 תוכל, בבקשה, לשים קישור? מסקרן אותי למה הכוונה, כי לא נתקלתי בזה מעולם
אבי בן 1231 Well-known member 18/12/19 #39 קבל קישור דיברגנט. https://he.wikipedia.org/wiki/תרבוע_גאוסיאני אני אפילו לא ניסיתי לקרוא.
דיברגנט חדש Well-known member 19/12/19 #44 אני יודע מה זה תרבוע גאוסיאני, אך זה לא סידרה! תרבוע פירושו קביעת השטח של צורה מסוימת וזאת עושים ע"י שיטת קירוב של האינטגרל המסוים של פונקציה.
אני יודע מה זה תרבוע גאוסיאני, אך זה לא סידרה! תרבוע פירושו קביעת השטח של צורה מסוימת וזאת עושים ע"י שיטת קירוב של האינטגרל המסוים של פונקציה.
דיברגנט חדש Well-known member 20/12/19 #46 ואין שום קשר לסידרה סידרה היא רצף של איברים שיכולים להיות סופיים ויכולים להיות אינסופיים. לרוב יש חוקיות לסידרה, כמו סידרה חשבונית, הנדסית, פיבונצ'י ועוד ...   הסידרה שבשאלתך היינה סידרה חשבונית (אריתמטית) אינסופית.
ואין שום קשר לסידרה סידרה היא רצף של איברים שיכולים להיות סופיים ויכולים להיות אינסופיים. לרוב יש חוקיות לסידרה, כמו סידרה חשבונית, הנדסית, פיבונצ'י ועוד ...   הסידרה שבשאלתך היינה סידרה חשבונית (אריתמטית) אינסופית.