שאלה - בלדות רוק

r0cken

New member
Poison? בלדה?!

אני לא אגיב להערות על דרים. זכותך לא לאהוב אותם. אני כן אגיד, שהנושא המדובר - בלדות רוק - זה קיטש ומתיקות בכל מקרה. אה כן, Poison של קופר אינו בלדה, איך שלא תסתכל על זה.

Liorking

New member
ועוד איך בלדה

זה לא שאני לא אוהב את דרים, פעם אהבתי אותם יותר. היום אני לא מקשיב להם הרבה. נמאס כבר מכל הג'אגלינג הזה, זה נחמד לפעמים במינון הנכון. מה גם שאני לא סובל את ג'יימס לה-קממבר. זכותך להצטמרר עד דמעות מהבלדות שלהם, אני פשוט לא מבין איך. אחרי הכל המוזיקה שלהם נועדה למוח עד שזה בא על חשבון הרגש. כשהם שרים בלדה זה נשמע לי לא טבעי, בניגוד למשל לגאנז או לסקורפיונס. עוד בלדות: Pearl Jam - Black, Immortality, Better Man, Nothingman, Off He Goes Led Zeppelin - Since I've Been Loving You Deep Purple - Child In Time David Bowie - Rock 'n' Roll Suicide

r0cken

New member
בוא תסביר לי מה לדעתך זה בלדה?

כי מבחינתי זה שיר עם מקצב איטי מהממוצע, עם אלמנט כלשהו של "בכיינות" (האהבה נכזבת, החיים אכזריים וכו'). פויזון, מצד שני זה שיר מהיר, קיצבי ופרוע ולא בכייני בעליל. חוץ מזה, אני לא נוטה להתרגש משירים, בלדות או לא, לכן אני גם לא מחפשת את זה במוסיקה של דרים. גם אני שנאתי את ג'יימס והיבבות שלו, עד ש... עד שהתמכרתי בטעות, ואין דרך חזרה. (אולי זה בגלל שאני חולה על גבינות מסריחות?).

Liorking

New member
זה גם לא כזה מהיר

לי זה נשמע כמו בלדה, סוג אחר, אולי בלדה מהירה.

rockninja

New member
מי אמר שזה ז'אנר שלא אמור לעורר רגשות?

איזה דבר רע להגיד על מוסיקה...

Liorking

New member
זה נועד לאתגר את המוח

לא לסחוט דמעות. בשביל זה תקשיב לאריק קלפטון. ברור שיש יוצאי דופן ולא הכל שחור לבן, אבל פרוג נועד יותר בשביל המוח עד שזה בא במקרים רבים על חשבון הרגש.

M e n s R e a

New member
וואי, אפרופו זה

אז יש את You and me של אליס קופר, שיר מצוין, מכיר מישהו שנכנס איתו לחופה, עד כדי כך!

«Jimmy Page»

New member
ואם כבר בלדות אינסטרומנטליות,

John Petrucci- Lost Without You והייתי מוסיף את Pearl Jam- Yellow Ledbetter ושאר השקטים מLost Dogs

למעלה