שאלה - בלדות רוק

שאלה - בלדות רוק

היי, אני מאוד אוהבת בלדות רוק, כמו: outside - staind ו- here without you - 3 doors down רציתי לשאול אם במקרה יש לכם בלדות רוק טובות להמליץ לי.. תודה רבה! ואני מקווה ששאלתי בפורום הנכון

Caraya

New member
אני לא מכיר את השירים שכתבת

אבל מבחינתי, כמו שאומגה 3 זה אלספה ככה בלדות רוק זה סקורפיונס. Still Loving You Always Somewhere Wind of Change Send Me An Angel Holiday In Trance בכלל, לכל להקת רוק כבד משנות השמונים יש המון המון בלדות כאלה. אני אישית ממש לא אוהב אבל נגיד בון ג'ובי זו דוגמה טובה... ויש כמובן גם את גאנז אנ' רוזס, הבלדות הטובות שלהם הן November Rain Civil War Don't Cry Estranged

Liorking

New member
מוסיף

כמובן שהייתי ממליץ על Still Loving You, Dont Cry, ומוסיף: Metallica - Fade To Black Megadeth - A Tout le Monde Dokken - Heaven Sent, Dream Warriors Bon Jovi - Bed of Roses Pink Floyd - Hey You Alice In Chains - Rooster, Down in a Hole Guns N' Roses - Knockin' on Heaven's Door היחידים שלא הרסו את השיר (ואף שיפרו!)

lihi50

New member
../images/Emo45.gif זה מה שרציתי לכתוב../images/Emo42.gif

הם עשו בסה''כ קאבר נחמד, אבל אין שום דבר וגם לא יהיה שיישתווה למקור...

מנסה

aerosmith- i dont wanna miss a thing aerosmith- crying phill collins- take a look at me now guns and roses- november rain don't cry

AmiTrigger

New member
יש המון

Def Leppard - Hysteria כל האלבום.. אני אהבתי לגמרי. סקורפיונס כמובן ויש גם את בריאן אדאמס שאני לא בטוח אם תאהב.. הוא דיי קיטש כזה [ככה כותבים את זה? חח]

Liorking

New member
כולם קיטשיים

כמעט כולם, חוץ מגאנז ועוד כמה שירים של להקות. יש להקות שהכל אצלם זה קיטש. בריאן אדאמס הוא מאוד קיטשי, אבל הוא לפחות סוחף, דבר שאי אפשר לומר על דף לפארד. הם גם קיטשיים וגם בנאליים. מה שכן, שיר אחד שאני אוהב שלהם הוא Bringin' on the Heartbreak.

lihi50

New member
להקות עם הבלדות הטובות ביותר ששמעתי-../images/Emo42.gif

הסקורפיונז(כמו שאמרו, סטיל לאבינג יו, סנד מי אן אנג'ל והולידיי..), גאנז אנד רוזס(דונט קריי ונובמבר ריין ) אירוסמית'(איי דונט וונט טו מיס א ת'ינג) ובון ג'ובי(אולוויז, יו קן מייק א ממורי ובלייז אוף גלורי...) ביי דה ווי,אני שונאת לשכתב לעברית, אבל אני פשוט עצלנית בטירוף
אז סלח לי על זה

r0cken

New member
איך שכחתם את אליס קופר?!

באלבומים המאוחרים שלו (Alice Cooper) יש מלא בלדות מטורפות: Stolen Prayer It's me Might As Well Be On Mars Only Women Bleed וקצת כיוון אחר... בלדות אינסטרומנטליות מהממות Joe Satriani: All Alone Always With Me, Always With you I believe בלדות פרוג, Neal Morse: Father Of Forgiveness Cradle to the Grave Outside Looking In Dream Theater: Anna Lee Another Day Surrounded וואי יש מלא... נעצור כאן

Liorking

New member
אם אתה קורא לזה בלדות

הבלדות של דרים לא רק קיטשיות, אלא גם מגעילות מרוב מתיקות. פרוג זה לא ז'אנר שאמור לעורר בך רגשות כלשהם. אם כבר הזכרת את אליס קופר, איך שכחת את Poison? זו בלדה בסגנון Power Ballads של רוק שיער של שנות ה-80. Joe Satriani - The Crush of Love אם אפשר לקרוא לקטעים האינסטרומנטליים האלה בלדות, אז זה הכי קרוב.

למעלה